2009 Kasm Anneleri

kartanem cnm en fazla 3 takım yetermiş,ben 2 takım aldım eee hep onalrı giymeye mecbur değil yaa bu bebee..
normal kıyafette giycek nann

arada olur güzelim canını sıkma walla arzu hiç uğramıyor yaa sonucuda söylemedi herhalde:1no2:

valla bilmem keyfim yok arzuda arazi hakikaten ben görmedim sanıyodum inş bebekde oda iidir

mureda prensin cicilerine bayıldım sağlıkla giyer kuzucuklar inşş benimkileri tam bir araya getiriyim çoğu istnbulda ekliycem bugün beşiklere baktım çilekte çok güzel şeyler vardı hem sallanan istiyorum hemde asansörlü luyor yaa çok güzeller eşim yapıcak benim mobilyacı oluncaa geçen ev patikleri aldım tavşanlı çok güzeller 8 ytl

hıı işte öyle bişi var son bikaç hafta dedilerdi bana yaa iyice öğrenmek lazım yaa zaten şu ssk ile olan işler hep çok gıcıııkk :tomato:

haketen ya şu ssk işleri çok gıcık ben o nedenle 1 ay kala cıkcam
senelik iznimde duruyo 22 iş günüm var daha onuda hepsini kullanmıcam belki taşınırken yerleşmek için falan kullanırım ohh bi sürü iznim olcak bebişim doğunca :lepi:

eee cnm orası diyarbakırr burası marmariss bu kadar kazığının olması çok doğal yanii.. :roflol:
ben gene en uygun yerden aldım başka yerlerde 80-90 kııı
Allah yardımcınız olsun biz orda olsaydık açlıktan ölmüştük herhalde
Ben daha almadım hastane cıkısı neyİm aĞlamaktan fırsat bulursam aldıracammm

niye ağlıyon be gülüm sendede panik atak vardı demi bendede oluyor sebebpsiz yere ağlamalar

içine giydirirsin emme uzun kollu olunca daha sıcak tutar valla pahallı badileriniz burda tanesi 4 ytl bizim cicilerimiz tamam emme ekim ayı olunca birazda kışlık gerek şimdi alınanlar bahar ve yaz mevsimi için annemle aldık kundağımızda hazır kullanmayacam ama adettir annem diyor hazır olsun diyor
valla burda da ucuzmuş da ben gidip alışveriş merkezindeki markalı mağazalarda dolanıp indirimli gördüklerimden aldıydım 6-7 civarındalardı hepsi
am normal bi bebek mağazasına veya itekin dediği mağazaya gitsem ucuza alırım onlardan
Ben daha almadım hastane cıkısı neyİm aĞlamaktan fırsat bulursam aldıracammm
çatlak karuuu ne ağlıyon ben de almadım hastane çıkışı
bi hastane çıkışım yok diye bu kadar ağlanır mı gıı kafamçokkarıştı
ben eminönünden aldım markalı bişey değil ama penyeleri çok kaliteliydi. en pahalısı 3bucuk tlydi.
iyimiş nan biz de hem ebişle hem itekle çıkıp toptan ucuz ucuz alcaz dimi kızlaaar
ekim falan gelsin de öyle alalım kışlıkları

kartanem nan ben sana ne didim o çıtçıtlıları izmirde pazardan aldır :oklava: nie 7 lira veriyon kıızz en pahalısı 1,5 liray aldım nan been

[sıze="2"] kızlar hiç bişeyi abartmayın çocuklarınıza alırken bi sebebi çok almak cocuklarınızı doyumsuz yapar tabi bebekken değil az bilinclenmaya başladıklarında cok cok almak ii değil bide oka p.ka para verirsek bu bebelerin geleceklerini nasıl sağlarız unutmayın hastalık var sağlık var hep bebek kalmayacaklarrrrrrrrr [/sıze]

kartanem cnm en fazla 3 takım yetermiş,ben 2 takım aldım eee hep onalrı giymeye mecbur değil yaa bu bebee..
hee ben de onu diyom işte hastanede giyer bi iki sonra normal kıyafet
valla bilmem keyfim yok arzuda arazi hakikaten ben görmedim sanıyodum inş bebekde oda iidir

mureda prensin cicilerine bayıldım sağlıkla giyer kuzucuklar inşş benimkileri tam bir araya getiriyim çoğu istnbulda ekliycem bugün beşiklere baktım çilekte çok güzel şeyler vardı hem sallanan istiyorum hemde asansörlü luyor yaa çok güzeller eşim yapıcak benim mobilyacı oluncaa geçen ev patikleri aldım tavşanlı çok güzeller 8 ytl
kıız biz de senin kocana yaptırsaydık ya ne güzl olurdu hem onun işleri de açılmış oludu emmeee ççok uzaaak
haketen ya şu ssk işleri çok gıcık ben o nedenle 1 ay kala cıkcam
senelik iznimde duruyo 22 iş günüm var daha onuda hepsini kullanmıcam belki taşınırken yerleşmek için falan kullanırım ohh bi sürü iznim olcak bebişim doğunca :lepi:
benim de var 20 gün izniiim ben de onu 4 ayım bitince kullancam inş
kartanem nan ben sana ne didim o çıtçıtlıları izmirde pazardan aldır :oklava: nie 7 lira veriyon kıızz en pahalısı 1,5 liray aldım nan been

hee gıı işte ilk aşamada bi hata ettik bi kaç tane dayanamadım ucuz sandım aldım
ama artık maymun gözünü açtıı pazardan alcam badileri kaydirigubbakcemile5

Allah yardımcınız olsun biz orda olsaydık açlıktan ölmüştük herhalde

niye ağlıyon be gülüm sendede panik atak vardı demi bendede oluyor sebebpsiz yere ağlamalar

valla burda da ucuzmuş da ben gidip alışveriş merkezindeki markalı mağazalarda dolanıp indirimli gördüklerimden aldıydım 6-7 civarındalardı hepsi
am normal bi bebek mağazasına veya itekin dediği mağazaya gitsem ucuza alırım onlardan

çatlak karuuu ne ağlıyon ben de almadım hastane çıkışı
bi hastane çıkışım yok diye bu kadar ağlanır mı gıı kafamçokkarıştı

iyimiş nan biz de hem ebişle hem itekle çıkıp toptan ucuz ucuz alcaz dimi kızlaaar
ekim falan gelsin de öyle alalım kışlıkları

bu haftalara gelin ne demek istediğimi anlayacaksınız her şey ağlama sebebiniz anlatamam yaaa catlayacam ne oldu bana anlamadımmmmmmmmmmmmmm:umursamaz:

[sıze="2"] kızlar hiç bişeyi abartmayın çocuklarınıza alırken bi sebebi çok almak cocuklarınızı doyumsuz yapar tabi bebekken değil az bilinclenmaya başladıklarında cok cok almak ii değil bide oka p.ka para verirsek bu bebelerin geleceklerini nasıl sağlarız unutmayın hastalık var sağlık var hep bebek kalmayacaklarrrrrrrrr [/sıze]

doğru dedin nehircim de insan çarşıya çıkmaya görsün kendini tutamıyo yaa mafoldumben

hee tamam sararız kaç tane battaniyeli takım lazım 2-3 dene mi

bak gülüm bir tane hastane çıkışının içinde var bataniye bide kalın olan bataniyelerden alırsın yeter hastane çıkışı 2 tane alın diğerlerinide 5 li olanlar var onlardanda 3 veye 4 taım alırsınız yeter sonra 3 aylık bebelr için olan kışlık kıyafetlerden alırsınız fazlasına gerek yok

doğru dedin nehircim de insan çarşıya çıkmaya görsün kendini tutamıyo yaa mafoldumben

kesinlikle öle ama coğu para tuzağı kanmayın ben size sölüyorum param bol alıom demeyin bizde cok sükür aç değiliz açıkta değiliz ama parayı yararlı şeylere harcayın luzumsuz şeylere değil opuyorumnanaktan

nan biz o günleri geçirmiş karuyum ben naladınmı büyüttüm kızımı
ahhhh diyorum keşke kızım küçük kalsaymış ayaklanınca görürsün gününü sen :jeyyar:
kuzum sen o bebeyi büyütürken hamile değildin ama benimkiler ikiz gibi olacaklar walla
sıkma kız canınıı gel burda lafla işte applearzu gelmedi hiç yaa

:roflol: :roflol:

valla ben kısa kollu falan aldım ucuz buldukça içine giydiririm diye
gerçi ucuz diilmiş 6ya 7ye aldımdı kafamçokkarıştı

nan kardelenden mi buldun onu da
evet bu hafta sonu sordum içinde baya birşey vardı.
ohaa 6-7 takımı napcan nan delüüü lülülülülülü 15 gün giycekmiş altı üstüüü
yok kuzum yaaa benim oğlumda kış bebesiydi tulumunun içine giydirdim onları hatta ayaklı pjamalarını 4 aylık olana kadar giydi.
aynen bende eski bir çalışan olarak çalışan karuların yanındayım :lepi:

itekcim bende öle peşpeşe doğurmayı düşünüyom. zor olur mu ki? sizin ikinci planlı mıydı yoksam kaza mıydı:jeyyar:

ben o yeşilliye bayıldım zemuszemus
yok kuzum ne planı kaza yaaa ama iyikide olmuş birini büyütüp geri başa sarmak daha zor olur sanırım

kısım benim oğlum çok kusan bi bebeydi bende az almıştım bi baktım günde 3-4 kıyafet değiştiriyoruz yeniden alışverişe çıkmıştım doğumdan sonra hani aklınızda bulunsun bunda iyice tecrübe kazandım vallazemuszemuskaydirigubbakcemile3

hee ben de onu diyom işte hastanede giyer bi iki sonra normal kıyafet

kıız biz de senin kocana yaptırsaydık ya ne güzl olurdu hem onun işleri de açılmış oludu emmeee ççok uzaaak

benim de var 20 gün izniiim ben de onu 4 ayım bitince kullancam inş

hee gıı işte ilk aşamada bi hata ettik bi kaç tane dayanamadım ucuz sandım aldım
ama artık maymun gözünü açtıı pazardan alcam badileri kaydirigubbakcemile5

saol canım düşünmen yeter eşimin işleri oluyor ama para alamıyor insanlarda bir garip son model mutfak yaptırıyolar madem paran yok ne yaptırıyosu dimii ondan oluyor sıkıntı
rabbim cümlemize helalinden bol rızık versinn:Saruboceq:

benced çok haklısın. hele şimcik bi karış çocukların üstlerine bi bakıyon sırf ayakkabısı 100tl. bence çok yazık :olmaz:

benced çok haklısın. hele şimcik bi karış çocukların üstlerine bi bakıyon sırf ayakkabısı 100tl. bence çok yazık :olmaz:

günah işte bi lastik ayakkabı bulup giyemiyenler var 1 kere giyeceği bişey için abartıya girmemek lazım :umursamaz:

Back
X