Geçmiş olsun tatlım aynı testi bende 20 gündür bekliyordum sonucunu bende dün öğrendim benimde iyi çıktı. Mutluluğunu senin gibi bende yaşıyorum. Bu sıkıntıyı allah kimseye yaşatmasın.
sanada cok gecmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun tatlım aynı testi bende 20 gündür bekliyordum sonucunu bende dün öğrendim benimde iyi çıktı. Mutluluğunu senin gibi bende yaşıyorum. Bu sıkıntıyı allah kimseye yaşatmasın.
hasan kafalı canım teşekkür ederimEbisce senin doktorun adı neydi Hasanmıydı erkek olduğunu hatırlıyorum ama adını hatırlat bana da ben sorayım.
geçmiş ossuuuunnnnkaydirigubbakcemile5 sıkma canını o sersemlik bende de var bu aralar.kızlar herkese selam :lepi:
ya bu hamilelik beni iyicene salak yaptı sanırsam sabahtan beri net yoktu bende bi geldi sonra gıttı ben tüm işyerinde kimsede yok arıza var diye mal mal bekliyom gelcek diye öğle yemeğinde sordum herkesin varmuş bı benimkinde yokmuş ne beklersin bu saate kadar dimi ara bilgi işlemi gelsin yapsın anca dank etti kafama yoksa akşama kadar net gelcek diye böle kek gibi bekleyecektim :roflol:
nehir kara kısss hoşgeldünüsss ben yememi yedim geldim şimdide çantama bi iki meyve atmıştım onları tırtıklıyom :)
sanada cok gecmiş olsun canım
anaa du gıı ben de ingilizce okuyup durem bari zaten ben ona hep ing. dinletcem konuşmaya başlar başlamaz öğrensin veled zemuszemushımm öğren canım bende evde durmaktan sıkılmıştım iyi oldu valla bu fırsatı kaçırma bide hamileyken uğreaşmak lazımıışş çocukda seninle birlikte öğreniyorr ilerde yatkın oluyormuş halaa çıkamadım hazırlanmam lazım öptüm sizii
:roflol: :roflol: :roflol:aynen cicimm yemeklerden sonra basıyo tekmeyi
senin herüf işini bilio bence cicimm
murada cnm benim dr. da bi sorsana o asistan arkadaşa doğuma giriyomu acaba benimki valla utancından muayene bile edemio adam nası doğurtturuyo merak ettim de
Nehiriver sanada geçmiş olsun gözün aydın yeni yeni görüyorumda
pardon al bir sersem daha muradaya diyecektimmmmkafamçokkarıştı
nehir kara kısss hoşgeldünüsss ben yememi yedim geldim şimdide çantama bi iki meyve atmıştım onları tırtıklıyom :)
Karakız gözün aydın canım
sütçiii gittinmi kız şeker yüklemesine naptın