• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

açç kaldım bunların yüzünden 500 kb dan fazla resim yolladılarr anam kocamaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn:roflol:
heee sonunda kociş dediki bırak kızıda yemeğini yesin yazık bebek aç kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: wallamı gııııııııııııııııııı

he gıııı canlız kaş neyn alırken elindekileri arkadan poposunun üstüne koyuyomuş o kaaa yer warmış yani sehpa niyetine kulanıyormuş
:roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aaayyyyy yine gözümden yaş geldi nan gülmekten
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yalanmııı kıssssssssssssssssssırnaşık şey

bak o da kabulettii :roflol:
evet oda buldu doğru yolu :lepi:

anam arkadan yol bulursa zıçtııııııııııı demektirrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
yok beeeeeeeeee kalçalarım eyyy benım sositososito

:roflol::roflol::roflol::roflol: wallamı gııııııııııııııııııı

yok nan facede görmüyonuzmu nan cokda cıkık deilbikerem :dilcikar:

heee sonunda kociş dediki bırak kızıda yemeğini yesin yazık bebek aç kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he gıııı canlız kaş neyn alırken elindekileri arkadan poposunun üstüne koyuyomuş o kaaa yer warmış yani sehpa niyetine kulanıyormuş

hahahahahahahahahahahah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet oda buldu doğru yolu :lepi:

yok beeeeeeeeee kalçalarım eyyy benım sositososito

yok nan facede görmüyonuzmu nan cokda cıkık deilbikerem :dilcikar:

ölle demio çatırtı ama masa niyetine dio okaaa büyükmüşş işteee:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :dance:

beni itek sandın herhal
yaşını almış 2:roflol::roflol:8 yaşında yaşlı bi karuyum bende ne arar o kaaa aksiyon

anam sende 2 tane yapmıssın sanki itekten farkın var 2 sene sonrada 1 tane daha yap ne olcak comu zorrr:roflol::roflol:

kızlar kasıklarımın sağ tarafında inceden bi sızı var yaa ne olaki buuu

tatlım ben en son dr a gittiğimde vardı o durum hemen idrar tahlili yaptı enfeksiyon olabülü dedi ama tahlil temiz çıktı o zaman büyümeden kaynaklı bi sorun yok dedüüüü

kendide gülooo yaaa delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız bu karu yola yola kafayı sıyırmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşlandığını kabul ediyon yani.:jeyyar:
orta yaş diyelima.sa.s
anam sende 2 tane yapmıssın sanki itekten farkın var 2 sene sonrada 1 tane daha yap ne olcak comu zorrr:roflol::roflol:

ben itek gibi peşpeşe yapmadım ben 7 ay uğraştım

bakın bakalım cok mu çişşşkoyu m yaaa senağlama

Eklentiler

• $4941_116882755549_741705549_2855751_5426852_n.webp
    $4941_116882755549_741705549_2855751_5426852_n.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 13
  • $4941_116886565549_741705549_2855782_6951385_n.webp
    $4941_116886565549_741705549_2855782_6951385_n.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 17
kız bu karu yola yola kafayı sıyırmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

orta yaş diyelima.sa.s

ben itek gibi peşpeşe yapmadım ben 7 ay uğraştım

hakkat cok uğrasmısın haaaa vallahhh anam demek iteğin tarla senden daha verimliymiş hemen hasat kaldırmıss:roflol::roflol::roflol::roflol:

bakın bakalım cok mu çişşşkoyu m yaaa senağlama

ayy kıyamam annem ben sana hepsi çaturtu karısının yüzünden hiçte şişko değilsin hamilesin sen hemde çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yakışmışşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

tatlım ben en son dr a gittiğimde vardı o durum hemen idrar tahlili yaptı enfeksiyon olabülü dedi ama tahlil temiz çıktı o zaman büyümeden kaynaklı bi sorun yok dedüüüü

iyi madem gıı
bişey sorcaam sen o oyun halısını aldın mııı
ben hala evdekinin fotosunu çekip koycam nan ama aklım o halıda da kalmadı diil gıı

anaaaam kız bide göbenin üstünde memişlerinide sehpa niyetine kullanabilrisin
orasıda warmış bak bi arkada iki önde hemide öndekiler iki katlı:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
hadi nan karuuuuuuuuuuuu ne memiş var orda delüüüüüüüüüüü ufacık zatin

ayy kıyamam annem ben sana hepsi çaturtu karısının yüzünden hiçte şişko değilsin hamilesin sen hemde çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yakışmışşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

he bu karıya söle benimle ugraşmasın senağlama :sinifsinif: ben gebişim taaam mı aglarım bak :sinifsinif: mafoldumben

Back
X