Kartanesi ben 3 yıllık evliyim 3 yıldır ben yokken kayınvalidemin yatak odasını girip toplamasına sinir oluyordum. Sanki evde başka toplanacak oda yok diye. Her seferinde geldiklerinde eşime söyle annene toplamasın derdim oda bana nasıl derim ayıp olur alınır derdi. 2gün önce gene geldiler bir bahane ile dayanamadım ve kayınvalidemi aradım. Nasılsınız dedim halini hatırını sordum. Oda ortalığı topladığını söyledi. Birazdan da yatakodasını sileceğini söyledi. Bende fırsat bu fırsat diyerek yok kalsın siz kapısını çekin ben gelince toplarım dedim. Ama hala o ısrarla ben orayıda yapayım ne olcak diyor. Deli oldum . Tekrar aynı cümlelerle beni bilirsiniz ben biraz huyluyum benim rahat olmamı istiyorsanız kapasını çekin dedim. Ben gelince toparlarım . Karşıdan bozuk bir sesle tamam dedi. Ama girmemiş baktım.
Bu benim son dayanabildiğim noktaydı. Bazen kendimizi sinir etmek yerine güzel bir şekilde söylemek lazım.
Bu benim son dayanabildiğim noktaydı. Bazen kendimizi sinir etmek yerine güzel bir şekilde söylemek lazım.