• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ya haiin gaciler sabahtan beri aklıma bi hediye iişi soktunus hadi hemen belirlensin bana kim çıkcak çok merak ediom ii kötü millet hakkında bi fikrim var gibi hem hediye alicim kişinin bebişi kız mı erkek mi ne alsam acep deyü duşunup duruyomm hediye almayı çokkk seferimmmmmmm o hediye seçmek kişinin beğenmesi için çaba harcamakkk ayy çok tatlıııııı delikafadulden
ay bu arada hediyeleri bebişlere alıyos demi nan ben öle duşundum birden ama konunun başına da vakıf deelim yane ulen herkes birbirine hediye alırken ben bebek eşyası almim :roflol:

ya haiin gaciler sabahtan beri aklıma bi hediye iişi soktunus hadi hemen belirlensin bana kim çıkcak çok merak ediom ii kötü millet hakkında bi fikrim var gibi hem hediye alicim kişinin bebişi kız mı erkek mi ne alsam acep deyü duşunup duruyomm hediye almayı çokkk seferimmmmmmm o hediye seçmek kişinin beğenmesi için çaba harcamakkk ayy çok tatlıııııı delikafadulden
ay bu arada hediyeleri bebişlere alıyos demi nan ben öle duşundum birden ama konunun başına da vakıf deelim yane ulen herkes birbirine hediye alırken ben bebek eşyası almim :roflol:

canımcım bebeklere alıcaz diye biliyorum ben ama daha kuralar çelilmedi heraldee bende heyecanlıyım inş kızı olan biri çıkar biizm yok ya elbise falan alırım süslü kokoşşkaydirigubbakcemile3

canımcım bebeklere alıcaz diye biliyorum ben ama daha kuralar çelilmedi heraldee bende heyecanlıyım inş kızı olan biri çıkar biizm yok ya elbise falan alırım süslü kokoşşkaydirigubbakcemile3

aklıma bi sürüüü bişi gelioooooo ayyyyy hadi ya hemen belirlesünleee delikafadulden

ayy krispiiii göbüşünü gördüm gördümmmmmmmmm krispi nan o kaaaaaaa boğaza rağmen ii durumdasın fallaa :roflol:
kenya nın göbüş diilde göbüşcük biras :))) çok şirinnn
ve karazeytin kızııııııııııııııımm sen gerçekmisin ya o ten nedür öle manyak gaciiiiiiiiiii çok sexsi falla aplaaaaaaaaaa senin herif topiciğin en şanslı eniştesi bence kaydirigubbakcemile3

canlizim zaten bitane tatlı çiçkom benimmmmmmmmmm Şeniz

nannnnnnn kartanesüüüüüüüüüüü hadi bakammm bi foto bekliyoh senden aylar varki foto eklemedin ne ayakkkkk :jeyyar:
sana diyom ama bende bayadır foto koymadım yauw en kısa zamanda çekilmem lasımmm ben resim koyamda gözünüz hatun görsün zeytin meytin karakız neymişşş halt eder yanımda :roflol: :roflol: :roflol:

ay ayyy utandırdın bak şimdi canım beni
tatilde yanık bir ten oldu o kadar canım
saat 4 den sonra güneşlendim genelde ama göbüşüme şapkamı koydum bebişimin kafasına güneş geçmesin diyekaydirigubbakcemile3

bu arada cerincim ben dışardan da hareketleri görüroldum kız
sen de görüyonmu.ama bazen sert hareketlerini tabizemuszemuszemuszemus

kıslar bide konudan uzak kaldım da
mesaj da gelmişti bana pek bakamadım
vakıfla ilgili beni bu konuda aydınlatabilrmisiniz
katılım varsa ben de katılam diyom

sorma kenya 10 dan fazla her dakka sudayım yaa bu arada benim apış aramda bi y
gerginlik var ya böle acıo neki acabaaaaaaaaaaa

yok canım ya yormadım hiç iki gündür yatıom kasılma değilde hani böle hamlama olurya öle bişe yürürken acıo hayırdır anlamadım

ben geldim
nasılsınız bakem ay ben biraz iyiyim ama hala midemde yanma war
sabah kahwaltısından sonra bi biskrem yemiştim ondan sonrada bişey yiyemedim ölüyodum resmen yaa az önce kocişlen hafif çayla atıştırdık inşallah bişey yapmaz ben neden böle oldum anlamadım bugün hiç yemek yiyemedim neyse yarın iyi olursam hırsımı çıkarırım artık

Back
X