• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ben geldim
nasılsınız bakem ay ben biraz iyiyim ama hala midemde yanma war
sabah kahwaltısından sonra bi biskrem yemiştim ondan sonrada bişey yiyemedim ölüyodum resmen yaa az önce kocişlen hafif çayla atıştırdık inşallah bişey yapmaz ben neden böle oldum anlamadım bugün hiç yemek yiyemedim neyse yarın iyi olursam hırsımı çıkarırım artık

nazar deydi sana herhal a.s

apış aran açıkda kalmıştır dün gece ondandır:roflol::roflol::roflol::roflol:
yarın geçer belki geçmezse doktora sorarsın çok zorluyomu seni ters bi hareketten olabilir

dalga gecme nan sanki hamlamıs gibi ağrıo nan gerginlik var anlamadım acaba iki gün cok hareketsiz kaldım ondan mı oldukine:olmaz:

nazar deydi sana herhal a.s
ewet yaaa boğazım nazara geldi:roflol::roflol:
evet canım 26 olcam yaşlanıyom :dance:

hihoyyythihoyyyt iyiki doğdun kenyaaaaaaaaa
hihoyyythihoyyyt iyiki doğdun kenyaaaaaaaa
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa
bir dahaki doğum gününde kızınla beraber kutlaman dileğiyle canım nice senelere
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.eeee sanal alemde sanal çiçek werebülürüm ancak idare ediwer bacım:nazar:

ewet yaaa boğazım nazara geldi:roflol::roflol:

hihoyyythihoyyyt iyiki doğdun kenyaaaaaaaaa
hihoyyythihoyyyt iyiki doğdun kenyaaaaaaaa
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa
bir dahaki doğum gününde kızınla beraber kutlaman dileğiyle canım nice senelere
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.eeee sanal alemde sanal çiçek werebülürüm ancak idare ediwer bacım:nazar:

aynı dileklere bende katılıom kenya nice senelereeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

asıl bransım beden egitimi
diğerleri satranç yuzme canım ne ararsan var bende :sm_cool:
hımmmm anladım canım tebrük ederim
bende hayat öğretmeni bacım ew işi yemek çocuk kociş bendede ne ararsan war:roflol::roflol::roflol:
dalga gecme nan sanki hamlamıs gibi ağrıo nan gerginlik var anlamadım acaba iki gün cok hareketsiz kaldım ondan mı oldukine:olmaz:

diyoru yaaa ters bi hareket neden olmuş olabilir yada krampdır hiç kramp oldumu sana bi kaç gün sürer

bende hayat öğretmeni bacım ew işi yemek çocuk kociş bendede ne ararsan war:roflol::roflol::roflol:

diyoru yaaa ters bi hareket neden olmuş olabilir yada krampdır hiç kramp oldumu sana bi kaç gün sürer

olmadı kramp yaa neyse gecer herhalll:kedi:

teşekkür ederim kızlar bu yıl ilk kutlayan siz oldunuz
duygulandım.....

:1hug::1hug:a.s.

ben bikaç aydır calısmıyorum özel okuldaydım ayrıldım ama kesinlikle ev hanımlıgı cok daha zor bir iş a.s

olmadı kramp yaa neyse gecer herhalll:kedi:

:1hug::1hug:a.s.

hımmm kramp ağrısını bilmiyosun o zaman bende bilmiyodum geçen banada oldu nedir nedir diye düşüne düşüne aklıma kramp geldi kitaplara baktım kramp olabilir dedi bi kaç gün sonra geçer dedi we geçti bakalım seninki ne
kızyoksam oğluşun çıkmayamı çalışıyo olabülü babasının geleceğini duydu çıkmak istiyo garibim :teselli:

napıonuz nan çatlak karular laelaelaelaelae
krispicim kocan yine koltukta uyuyakaldı sende buralara taklılıyon dimi zemuszemus
bu arada nazar değmiş sana herhalde kaydirigubbakcemile3 yarın artık acısını cıkarırsın cokacimcoook
nehirivercim kızım ne ağrısı şincik bu :olmaz: yarın herüfün geliyii kızz :jeyyar:
kenyacım nice mutlu yaşlara... iyi doğmuşsun....a.s.

ben bikaç aydır calısmıyorum özel okuldaydım ayrıldım ama kesinlikle ev hanımlıgı cok daha zor bir iş a.s
emi bacım ew hanımlığı çok zor
alkisalkisalkisalkisalkisalkis sana ayrıyeten teşekkür ediyom u zaman
haaa şimdi oldu
kızlarrr benim kociş gelcek birazdan beni almaya ben cıkıyom eve gidince girerim artık by by
nereye nan gecenin bu saatinde
BEN HASTAYIM AMA KÜSTÜMM OZAMANNN:çok üzgünüm:

oyyyy kıyamam sana gel kız yamacıma :teselli:

napıonuz nan çatlak karular laelaelaelaelae
krispicim kocan yine koltukta uyuyakaldı sende buralara taklılıyon dimi zemuszemus
bu arada nazar değmiş sana herhalde kaydirigubbakcemile3 yarın artık acısını cıkarırsın cokacimcoook
nehirivercim kızım ne ağrısı şincik bu :olmaz: yarın herüfün geliyii kızz :jeyyar:
kenyacım nice mutlu yaşlara... iyi doğmuşsun....a.s.

ne bilem yaaaa:umursamaz:

emi bacım ew hanımlığı çok zor

haaa şimdi oldu

nereye nan gecenin bu saatinde

oyyyy kıyamam sana gel kız yamacıma :teselli:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Back
X