bende istiyom 4 boyutluya girip resim cd felan almak ama şöyle 7. ayda falan gidiyimki iyice eli yüzü belli olsun zemuszemus
bende 21 haftada gittim doktorum daha net gorunmesini istersen 7 ay civarında gir daha net gor dedi bende öle yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende istiyom 4 boyutluya girip resim cd felan almak ama şöyle 7. ayda falan gidiyimki iyice eli yüzü belli olsun zemuszemus
bende 21 haftada gittim doktorum daha net gorunmesini istersen 7 ay civarında gir daha net gor dedi bende öle yapıcam
7. aymı nettın gııı benım doktor 22 hafta bıtımınde gıt yapcak erken mı acep :1shok:
ben yokken kaynattınız gene demı üffffffffffffff benımde müsterılerım vardı merak edıyom n ekonustunuzu okusam yine musterı gelır yazaman size naniknanik
7. aymı nettın gııı benım doktor 22 hafta bıtımınde gıt yapcak erken mı acep :1shok:
ben yokken kaynattınız gene demı üffffffffffffff benımde müsterılerım vardı merak edıyom n ekonustunuzu okusam yine musterı gelır yazaman size naniknanik
zümra seçtim ben
hoşbulduk bebekiimm anam yaww şu garılardan bi lak lak yapamıyom şurda agzımın tadıynan :roflol: yolacam hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafaduldenhoşşşgellldiiinn aşkitommmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zümra seçtim ben
hoşbulduk bebekiimm anam yaww şu garılardan bi lak lak yapamıyom şurda agzımın tadıynan :roflol: yolacam hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden
güzelmiş gııı :lepi:
yok nan kayda değer bişey işte her zamanki teraneler
zaten bu aylarda organ gelişimi kontrolü için gitmen lazım canlizcim 7. aydaki biraz keyfi olcak yani
o da ben gelince geçer demiştir kesin:roflol::roflol::roflol:nan adamı rahat bırak şimdi ben kocama ağladım apışaram ağrıo 2 gündür dieee:roflol::roflol::roflol:
kuzum ben geçtim o haftalardan ama hiç böle birşey olmamıştı senin başka birşeyden ağrıyordur:jeyyar::jeyyar::jeyyar:eee tuba sende bu lafını unutma parayla değil ya sırayla görcez senide ben oldum 24haftayı dolduruom aha sende gelecen bu zamana başlayacak ağrıların görcem seniiiiiiiiiiiiiiii elimeee düşersin inşalahh ozaman hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççç şansınnnnnnnnnnnnnnn yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemuszemuszemus
yolll bajımmmmmmmmmmmmmmmm yollllllllllllllllllllllkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
benım doktorum 3 yapmadı zaten 2 ve 4 yapcam dedi 3 cok yanıltıyorisk çıkıyo sonra su alınmaya gıdılıyor hiç bır cıkmıyor 4 dah agelısmıs bır test dedı su almakda ıyı deıl düşüe bıle neden alabılıyor demısdı belkı o yüzden fazla bekletmıyordur benım 2 de güzel cıkmıstıamannn cok özledım bebegımı fotosu var cok tatlı am abı turlu buraya ekleyemedım ya sorun mu var ne anlamadım :dilcikar:
o da ben gelince geçer demiştir kesin:roflol::roflol::roflol:
kuzum ben geçtim o haftalardan ama hiç böle birşey olmamıştı senin başka birşeyden ağrıyordur:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
beeeeennnn gellllddddiiiiiiimmmmmmmm sonunda:lepi:geçmişin derinliklerinden ancak çıkarabildim kafamı
gıı yoluyom yoluyom gena geliyolar delikafadulden :roflol: hem para ceriyolar hem yolunuyolar abuuuuuuuuuuuu lülülülülülü
o da ben gelince geçer demiştir kesin:roflol::roflol::roflol:
kuzum ben geçtim o haftalardan ama hiç böle birşey olmamıştı senin başka birşeyden ağrıyordur:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
beeeeennnn gellllddddiiiiiiimmmmmmmm sonunda:lepi:geçmişin derinliklerinden ancak çıkarabildim kafamı