• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kartanesi bi isim daha buldum
ahsen: Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir.

Köken : Arapça

belis: güzel bir kız. aşkın ilk meyvesi bununda kökeni arapçaymış

KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

belis olabülüüü
ya benim olabilir listem kabarık ama hiçbiri eşimin süzgecinden geçmiyo yaa

zümral:
güzel, iyi ahlaklı, cesur ve zeki kadın anlamına gelen arapça bir kadın ismi.
anlamı pek güzelmiş gıı

bende istiyom 4 boyutluya girip resim cd felan almak ama şöyle 7. ayda falan gidiyimki iyice eli yüzü belli olsun zemuszemus

7. aymı nettın gııı benım doktor 22 hafta bıtımınde gıt yapcak erken mı acep :1shok:
ben yokken kaynattınız gene demı üffffffffffffff benımde müsterılerım vardı merak edıyom n ekonustunuzu okusam yine musterı gelır yazaman size naniknanik

7. aymı nettın gııı benım doktor 22 hafta bıtımınde gıt yapcak erken mı acep :1shok:
ben yokken kaynattınız gene demı üffffffffffffff benımde müsterılerım vardı merak edıyom n ekonustunuzu okusam yine musterı gelır yazaman size naniknanik

hoşşşgellldiiinn aşkitommmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok nan kayda değer bişey işte her zamanki teraneler
zaten bu aylarda organ gelişimi kontrolü için gitmen lazım canlizcim 7. aydaki biraz keyfi olcak yani

hoşbulduk bebekiimm anam yaww şu garılardan bi lak lak yapamıyom şurda agzımın tadıynan :roflol: yolacam hepsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden delikafadulden

güzelmiş gııı :lepi:

yolll bajımmmmmmmmmmmmmmmm yollllllllllllllllllllllkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

yok nan kayda değer bişey işte her zamanki teraneler
zaten bu aylarda organ gelişimi kontrolü için gitmen lazım canlizcim 7. aydaki biraz keyfi olcak yani

benım doktorum 3 yapmadı zaten 2 ve 4 yapcam dedi 3 cok yanıltıyorisk çıkıyo sonra su alınmaya gıdılıyor hiç bır cıkmıyor 4 dah agelısmıs bır test dedı su almakda ıyı deıl düşüe bıle neden alabılıyor demısdı belkı o yüzden fazla bekletmıyordur benım 2 de güzel cıkmıstı :nazar: amannn cok özledım bebegımı fotosu var cok tatlı am abı turlu buraya ekleyemedım ya sorun mu var ne anlamadım :dilcikar:

nan adamı rahat bırak şimdi ben kocama ağladım apışaram ağrıo 2 gündür dieee:roflol::roflol::roflol:
o da ben gelince geçer demiştir kesin:roflol::roflol::roflol:
eee tuba sende bu lafını unutma parayla değil ya sırayla görcez senide ben oldum 24haftayı dolduruom aha sende gelecen bu zamana başlayacak ağrıların görcem seniiiiiiiiiiiiiiii elimeee düşersin inşalahh ozaman hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççç şansınnnnnnnnnnnnnnn yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemuszemuszemus
kuzum ben geçtim o haftalardan ama hiç böle birşey olmamıştı senin başka birşeyden ağrıyordur:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
beeeeennnn gellllddddiiiiiiimmmmmmmm sonunda:lepi:geçmişin derinliklerinden ancak çıkarabildim kafamı

benım doktorum 3 yapmadı zaten 2 ve 4 yapcam dedi 3 cok yanıltıyorisk çıkıyo sonra su alınmaya gıdılıyor hiç bır cıkmıyor 4 dah agelısmıs bır test dedı su almakda ıyı deıl düşüe bıle neden alabılıyor demısdı belkı o yüzden fazla bekletmıyordur benım 2 de güzel cıkmıstı :nazar: amannn cok özledım bebegımı fotosu var cok tatlı am abı turlu buraya ekleyemedım ya sorun mu var ne anlamadım :dilcikar:

gı bana sadece 2 li yaptıı okaaaa ..şimdi iki gündürşunu düşünüom bişe var deslerdi kıyabilcekmiyiz bebeklerimize nası kımıldıolar içimizde insan oldular nie yapıozki bu testleriii die düşünmeden edemedim :umursamaz:

kocişim bana cooookk güzel bi cicek yollamıs az once :) cok mutlu oldum
dogum gunumde aynımda olamıyor diye uzuluyor :(

kuzum ben geçtim o haftalardan ama hiç böle birşey olmamıştı senin başka birşeyden ağrıyordur:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
beeeeennnn gellllddddiiiiiiimmmmmmmm sonunda:lepi:geçmişin derinliklerinden ancak çıkarabildim kafamı

IŞIGI GÖREN GELİYOOOOOOOOOOOOOOO :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

KK NİN TIPASI AÇIK KALMIŞŞŞŞŞŞŞŞ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gıı yoluyom yoluyom gena geliyolar delikafadulden :roflol: hem para ceriyolar hem yolunuyolar abuuuuuuuuuuuu lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol: ne güsel stress atıon işte

anam senin sevişmekten cocuk doğurmaktan her yerin zaten genişelmiştir ondan gerilmemiştirr 27 senede 1 doğruuoz biz olacak okaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X