2009 Kasm Anneleri

nan ben bıraktım benim mesleğimi sen dewraldın heee hadi afiyet olsun fazla yeme haaaaa tıknırsın kaydirigubbakcemile3

ben bi kere sağlıklı we hafif bi kahwaltı ediyomm tamam mı :dilcikar: senin gibi mıhlamaları hoop diye götürmüyomm :roflol: nan krispi sen bana bi mıhlama yapıp yollamadan bu mıhlama konusu uzaaarrr giderr ben sana diyim laelaelaelaelae

nan bizde gawur değeliz herhalde nan bizimde duygularımız war heleki söz konusu bebekler olunca yanlış anlama yani beben için iyi dawranıyom :roflol::roflol:

Şeniz oyy canım canımm Şeniz

kızlar merhaba nasılsınız. ben dün doktora gidecegimi söylemiştim hatırlarsanız..dün gittim bebişim iyimiş tekrar yola çıkacagmızı konuştuk denize girebilirsin güneşlenme bol su iç dedi.krampları sordum magnezyum yazarım dedi süt yumurta yogurt et balık yemeyi ihmal etme dedi kan ve idrar tahlili istedi p.tesi günü gidecem hastaneye...durum böyle ...varmı sizde gelişme..ne çok kasım anneleri altında farklı topikler açılmış hızlısınız be aferin bende bakacam bir ara işlerim var azıcık evdeyiz ya işler bitmiyor ütüm var daha yapmadım..

gözünaydın canım kız sen iskenderuna mı geliyon yoksaaa
tatile gidcen yanii hadi gözün aydın çok yorma kendinii

bizim önceden iki tane bebek kaybımız wardı hatta üç. çünkü biri ikizdi. o yüzden adam korkuyo hala bişey olcek diyeee :çok üzgünüm:
canımm bak bunda yolu yarılamışsın artık bişe olmaz Allahın izniyle
sen içini serin tut emii

tatlım bol bol kiraz ye ödem atar tuz u kes istersen
arasıra yiyom kiraz ama çok yemiyodum yiyem bugün eve gidince o zaman sağol tatlım

hadi gelin nan kahvaltı edek. benim sofram hazır cokacimcoook
ne kahvaltısı be ben öğle yemeğine gitcem şincik

kızlar sinirlerim çok bozuk yaaaa işyerine sinir oluyorum ya herkes işini bana yıkıyo gıcık oldum yaa eşek gibi çalışıyorum varya tahmin bile edemezsiniz şaban gibi etrafımda heryanımda dosya yığınları nefesim kesildi bi ara aaa yetti be allahım hayırlısıyla doğum iznine bi çıksaydım

kızlar sinirlerim çok bozuk yaaaa işyerine sinir oluyorum ya herkes işini bana yıkıyo gıcık oldum yaa eşek gibi çalışıyorum varya tahmin bile edemezsiniz şaban gibi etrafımda heryanımda dosya yığınları nefesim kesildi bi ara aaa yetti be allahım hayırlısıyla doğum iznine bi çıksaydım

canımm bak bunda yolu yarılamışsın artık bişe olmaz Allahın izniyle
sen içini serin tut emii

ne kahvaltısı be ben öğle yemeğine gitcem şincik

sağol canım a.s.
biz tembel ew karuları anca ayılıpta yapıyoss kahwaltıımızı ne yapalımm sositososito

canım Allah kolaylık wersin sana az kaldı sık dişini :teselli: bu arada yewruum niye senin mesajlar iki kere geliyooo CADIARZU

kıyamam canıım,valla eccük rapor alsana kuzum o kadar bunaldıysan yaa opuyorumnanaktan

nan hele şimdi sıcaktan uyuyamıyorumm. hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyoruumm gece bi kalkıyorum yastık sırılsıklam. hamilelikten mı acaba? nan krispi sen deneyimlisin hamilelikten mii gııı bu kaddar terliyokk

kesin hamilelikten anacım ben hayatımda terlediğimi bilmem şimdi nasıl terliyorum ben bile şaşırıyorum vallaha

asebaa canikom sen ahşap boyamada biliyon demii ?
azcık annarım yaptım bi kaç bişeler
hayrola noldu
sağol canım a.s.
biz tembel ew karuları anca ayılıpta yapıyoss kahwaltıımızı ne yapalımm sositososito

tembeller sizi kaydirigubbakcemile3
bende öğlen tembel bi ev karısı olam deyom ama izin vermeyolar
bugünde işim var eşya hazırlayacam yine yaylaya gedeyoz bugün akşam

ay canımya ne kadar duygusuzmuş ordakilerde ya insan biraz düşünür bu kadın bu haliyle çalışıyo azcık işbölümü yapalım diye sinir oldum şimdi bak ordakilere

nan düdük karuu seviyonmu dövüyonmuu anlayamıyoz nannn :roflol:
hem sewiyom hem döwüyomkaydirigubbakcemile3
ben bi kere sağlıklı we hafif bi kahwaltı ediyomm tamam mı :dilcikar: senin gibi mıhlamaları hoop diye götürmüyomm :roflol: nan krispi sen bana bi mıhlama yapıp yollamadan bu mıhlama konusu uzaaarrr giderr ben sana diyim laelaelaelaelae

Şeniz oyy canım canımm Şeniz
oldu canım başka gel kendin ye taaaammı yok sana öle oturduğun yerden mıhlama felan:dilcikar::dilcikar:

oooyyyii kıyamam ben eee dakdilo memuru olmak kolay değel bacım neyse ne zaman çıkacan izne sen bakem:uhm:

canlar ben çıkıyorum eve gidiyoom
hepinize mutlu bir haftasonu diliyorum
kendinize ve bebişlere iyi bakın

Back
X