anacım bu nehiriver karusu nerde yaawww ayılamadı galibaaaa :jeyyar:
olabülü kıııı :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrrrrrrrr öğlen tatilinde WENİCE'ye gittim ayy mannak oldum geldimmm % 70 indirim varrrrrrrrrrr çok güselllerrrrrrrrrrrrrr tavsiye ederunnnnnnnnnnn yeğenime (6 aylık) 1 penye şort ve tshirt bide kanvas şort aldım 3'ü 16 lira ve çokkkkkkkk tatlıııı bakmanızı tavsiye ederunnn yakınınızda falan var iseeeeee
canım wannam beniiim,üzme kendini amaa yaav,iç bol bol suyunu dik ayakları yat tatlımm opuyorumnanaktan
aynı gün doğurcaz senlen merak etme kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun bunu da atlatırsın sıkma canını doktorunu dinle bak itekd dedıya düzelıyormuş canım insallah allahın izni ile ban mureda ile dogurcabn gıı opuyorumnanaktan
:lepi:
canım çok geçmiş olsun
sakın üsülme .en azından halledebileceğin bir durum
yüce rabbim halledemeyeceğimiz sorunlardan yavrularımızı ve bizi korur inşallah
canım ben de normalde 1.5 lt kesin içiyorum ama fazla da içemiyorum
ama bunu dışında karpuz salatalık fazla tüket
bunlardaki su bile faydalı oluyor.su oranı en yüksek gıdalar bunlar.belki de bunun artısını görüyorum.bir de gece içilen suyun çok faydası varmış.önemli olan suyu vücutta tutabilmekmiş.gece bunu daha fazla sağlayabiliyoruz.inşallah senin de bu durum normale dönecek.umarım yardımcı olabilmişimdir sana canım
öpüyorum seni çokkk üsülmene gerek yok.opuyorumnanaktan
tatlım geçen rahatsızlıkların için gözün aydınnnn diğeri içinde geçmiş olsun hiçççççççççç bişicikler olmasss korkma sakın tatlımmmmmmmmmm kasım anneleri ve bebişleri allaha emanetttttttttttt bakkkkkkk hiç sorun yaşayan varmı yokkkkkkkk allahımıza şukur böle ufak tefek şeyler oluyo bi kaç gun stres yaşıyos amaaaaaa sonu hep güzel oluyooooooooooo dimi tatlımmm seninde öle olcak okiiiii mucucucŞeniz
olabülü kıııı :roflol:
kocası gelecediya kalkamamısdır :roflol: :roflol:
nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanikkocası gelecediya kalkamamısdır :roflol: :roflol:
Kızlarrrrrrrrrrrrr öğlen tatilinde WENİCE'ye gittim ayy mannak oldum geldimmm % 70 indirim varrrrrrrrrrr çok güselllerrrrrrrrrrrrrr tavsiye ederunnnnnnnnnnn yeğenime (6 aylık) 1 penye şort ve tshirt bide kanvas şort aldım 3'ü 16 lira ve çokkkkkkkk tatlıııı bakmanızı tavsiye ederunnn yakınınızda falan var iseeeeee
bizd kartanesi ile yemekteydik ayıptır sölemesi şinci gelebildim nan hatun sankim oğlan doğuracak gibi popo felan yok sivri bi göbüş var onu da anlarsan yanee bence bide erkek ismi hazırlıyak ne olur ne olmaz demii
selam kızar ben geldim topladım ewimi yine aynı olacak ya neyse
özge hala gelmedimi yuuuhhh bide finduk kıran yerleri ağrıyodu karunun bide ağrımasaydı bari gelmez anam bu karu benden demesi
nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanik
dedikoducuuu karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
selam kızar ben geldim topladım ewimi yine aynı olacak ya neyse
özge hala gelmedimi yuuuhhh bide finduk kıran yerleri ağrıyodu karunun bide ağrımasaydı bari gelmez anam bu karu benden demesi
nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanik
anaaam ne ucuzmuş kııı..her wenicede varmıkii indirim nann