2009 Kasm Anneleri

Kızlarrrrrrrrrrrrr öğlen tatilinde WENıCE'ye gittim ayy mannak oldum geldimmm % 70 indirim varrrrrrrrrrr çok güselllerrrrrrrrrrrrrr tavsiye ederunnnnnnnnnnn yeğenime (6 aylık) 1 penye şort ve tshirt bide kanvas şort aldım 3'ü 16 lira ve çokkkkkkkk tatlıııı bakmanızı tavsiye ederunnn yakınınızda falan var iseeeeee

anaaaammm dilmuh gelmiş gııııııııı hoşgeldün gulümm seni merak ettik nerelerdesin naaptın annat bakiim

bizd kartanesi ile yemekteydik ayıptır sölemesi şinci gelebildim nan hatun sankim oğlan doğuracak gibi popo felan yok sivri bi göbüş var onu da anlarsan yanee bence bide erkek ismi hazırlıyak ne olur ne olmaz demii

Kızlarrrrrrrrrrrrr öğlen tatilinde WENİCE'ye gittim ayy mannak oldum geldimmm % 70 indirim varrrrrrrrrrr çok güselllerrrrrrrrrrrrrr tavsiye ederunnnnnnnnnnn yeğenime (6 aylık) 1 penye şort ve tshirt bide kanvas şort aldım 3'ü 16 lira ve çokkkkkkkk tatlıııı bakmanızı tavsiye ederunnn yakınınızda falan var iseeeeee

anaaam ne ucuzmuş kııı..her wenicede varmıkii indirim nann

canım wannam beniiim,üzme kendini amaa yaav,iç bol bol suyunu dik ayakları yat tatlımm opuyorumnanaktan
aynı gün doğurcaz senlen merak etme kaydirigubbakcemile3

Insallah canim ya. bol bol iciyorum suyumu. Insallah bu sekilde telafi edebilirim, ayni gunde aliriz kuzularimizi kucagimiza insallah.

canım geçmiş olsun bunu da atlatırsın sıkma canını doktorunu dinle bak itekd dedıya düzelıyormuş canım insallah allahın izni ile ban mureda ile dogurcabn gıı opuyorumnanaktan
:lepi:

Amin canim, Allah'in izniyle insallah bunu da atlatiriz.

canım çok geçmiş olsun
sakın üsülme .en azından halledebileceğin bir durum
yüce rabbim halledemeyeceğimiz sorunlardan yavrularımızı ve bizi korur inşallah
canım ben de normalde 1.5 lt kesin içiyorum ama fazla da içemiyorum
ama bunu dışında karpuz salatalık fazla tüket
bunlardaki su bile faydalı oluyor.su oranı en yüksek gıdalar bunlar.belki de bunun artısını görüyorum.bir de gece içilen suyun çok faydası varmış.önemli olan suyu vücutta tutabilmekmiş.gece bunu daha fazla sağlayabiliyoruz.inşallah senin de bu durum normale dönecek.umarım yardımcı olabilmişimdir sana canım
öpüyorum seni çokkk üsülmene gerek yok.opuyorumnanaktan

Amin canim, insallah bol siviyla halledilebilir. bol bol su disinda karpuz da zaten cok yiyorum ama gece daha faydali oldugunu bilmiyordum. en azindan 1 litre kadar suyu yatmaya yakin icerim. Rabbim tum melekleri korusun insallah.

tatlım geçen rahatsızlıkların için gözün aydınnnn diğeri içinde geçmiş olsun hiçççççççççç bişicikler olmasss korkma sakın tatlımmmmmmmmmm kasım anneleri ve bebişleri allaha emanetttttttttttt bakkkkkkk hiç sorun yaşayan varmı yokkkkkkkk allahımıza şukur böle ufak tefek şeyler oluyo bi kaç gun stres yaşıyos amaaaaaa sonu hep güzel oluyooooooooooo dimi tatlımmm seninde öle olcak okiiiii mucucucŞeniz

Insallah canim, bunu da atlatiriz. Rabbim korusun, surda 3,5 ay kaldi. Insallah kuzucum biraz sikar disini de saglicakla kucagimiza aliriz. Aminnnn.

selam kızar ben geldim topladım ewimi yine aynı olacak ya neyse

özge hala gelmedimi yuuuhhh bide finduk kıran yerleri ağrıyodu karunun bide ağrımasaydı bari gelmez anam bu karu benden demesi

Kızlarrrrrrrrrrrrr öğlen tatilinde WENİCE'ye gittim ayy mannak oldum geldimmm % 70 indirim varrrrrrrrrrr çok güselllerrrrrrrrrrrrrr tavsiye ederunnnnnnnnnnn yeğenime (6 aylık) 1 penye şort ve tshirt bide kanvas şort aldım 3'ü 16 lira ve çokkkkkkkk tatlıııı bakmanızı tavsiye ederunnn yakınınızda falan var iseeeeee

kız cerin sen ne müsrif karusun :olmaz: sen sakın çıkma anacım ölee alışveriş yerlerine dayanamıyon sen :olmaz: tut paralarını bebiş doğunca masraf çok olcek :emir_bebek:

KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

bizd kartanesi ile yemekteydik ayıptır sölemesi şinci gelebildim nan hatun sankim oğlan doğuracak gibi popo felan yok sivri bi göbüş var onu da anlarsan yanee bence bide erkek ismi hazırlıyak ne olur ne olmaz demii

hee kıııı o zaman kesin testere koyar bu delü gacıı :roflol:

özge hala gelmedimi yuuuhhh bide finduk kıran yerleri ağrıyodu karunun bide ağrımasaydı bari gelmez anam bu karu benden demesi

çaturtu karusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu duydum ahada yakaladımmmmmmmmmmmmm
nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanik

he ya bağıracammmmmmmmmmm:roflol::roflol:

dedikoducuuu karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

geldin mi kızz geçti mi ağrıların bakiiyyimm :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:

nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanik

yasakmış :dilcikar: bizde yedikk laelaelaelaelae

ayyy wanna cım geçmiş olsun kıı kusura bakma görmedim bende bu ara bi hoştum yaaa dank etmiyo kafam merak etme güzelim allahın izniyle heç bişe olmuycak bu doktorlar bayulurlar bizi korkutmaya
neyse sen kendine iyi bak canım bebeğinde iyi olsun moralini bozma göreceksin hiç bi şey olmayacak alacaksın bebeni kucağınaa.s

Back
X