• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

anam delirdi kız nan anlaşıldı senin bir bardak şekerli suya ihtiyacın war git yaptır şu şeker yüklemesinide aklın yerine gelsin:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: delü gacıı gene güldürdün nan benii

dedikoducuuu karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanik
hee başlar şimdi yaaaaaaaaaassssssssssssaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk diyee delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: delü gacıı gene güldürdün nan benii

benide güldürdü delüü çaturduu :roflol: :roflol: :roflol:

yok anam yok bu dün akşam bişe becerememiş çıldırdı kadın bari şekerli su werekte belki susar nan :roflol::roflol::roflol:

kızım şansını zorlama gııı şimdi yiycek seni nehir haberin olaaa tırs ondan :sinifsinif: :roflol: :roflol:

anam delirdi kız nan anlaşıldı senin bir bardak şekerli suya ihtiyacın war git yaptır şu şeker yüklemesinide aklın yerine gelsin:roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:

kızım şansını zorlama gııı şimdi yiycek seni nehir haberin olaaa tırs ondan :sinifsinif: :roflol: :roflol:

tırsmıyom nan onun apışarası ağrıyo bana bişe yapamaz dötünü kıpırdatsın o önce
a.sa.sa.s:roflol::roflol::roflol:

hadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:

benim midem artık çöplük değel bi kereme taaaammı şu andada gayet iyiyim çok şükür
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

nan yolarım ben seni sen benim cüssemi gördünmü nan üstüne düşerimde kaza süsü veririm valla haaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

çöplük mideli :jeyyar: :jeyyar: en cokds bu garının lakabı var haaa sayammı çaturtuuuuuuuuuuuuu

yuhhhhhhhhhhhh nan çaturtu ahan şimdi yedi seni nehirr :roflol: :roflol: :roflol:

benim midem artık çöplük değel bi kereme taaaammı şu andada gayet iyiyim çok şükür
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

he iki gündür bişe yiyemedin ya miden bayram etmiştir :roflol:

kireç suratlu bacım gett mısır çıtlat da gel yiyek yaaaa cokacimcoook

çöplük mideli :jeyyar: :jeyyar: en cokds bu garının lakabı var haaa sayammı çaturtuuuuuuuuuuuuu

yuhhhhhhhhhhhh nan çaturtu ahan şimdi yedi seni nehirr :roflol: :roflol: :roflol:

say gıı sayyopuyorumnanaktan

nan yolarım ben seni sen benim cüssemi gördünmü nan üstüne düşerimde kaza süsü veririm valla haaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

gördüm nan o cüsseyle sen anca göbeni taşıyabülüsün son aylada onuda taşıyamazsın hacııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

gördüm nan o cüsseyle sen anca göbeni taşıyabülüsün son aylada onuda taşıyamazsın hacııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

haha sen merak etme ben hala manken gibiyim ben 25 haftalık oldum sen daha bu haftanda ayı manıgı gibisin nan 1.70 boyumla 67 kg hala catlada patlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

he iki gündür bişe yiyemedin ya miden bayram etmiştir :roflol:
ewet yiyemedim kilo werdim yaaaaaaaaaaaa
kireç suratlu bacım gett mısır çıtlat da gel yiyek yaaaa cokacimcoook
tamam getiriyom senin sehpalara koyarık artık :roflol::roflol::roflol::roflol:
çöplük boş yani ölemi delikafadulden naniknanik

öle booooooooşşşşşşşşşşşşşşşşş accuk dinlensinkaydirigubbakcemile3

haha sen merak etme ben hala manken gibiyim ben 25 haftalık oldum sen daha bu haftanda ayı manıgı gibisin nan 1.70 boyumla 67 kg hala catlada patlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

istemem nan öle 1.70boy zürafa gibi ben memnunum boyumdan posumdan
a.s

allam bu karular insanı öldür nan :roflol: :roflol: çıtırtım çok özlücem seni nann :1hug:

Back
X