anam delirdi kız nan anlaşıldı senin bir bardak şekerli suya ihtiyacın war git yaptır şu şeker yüklemesinide aklın yerine gelsin:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: delü gacıı gene güldürdün nan benii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam delirdi kız nan anlaşıldı senin bir bardak şekerli suya ihtiyacın war git yaptır şu şeker yüklemesinide aklın yerine gelsin:roflol::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:dedikoducuuu karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
hee başlar şimdi yaaaaaaaaaassssssssssssaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk diyee delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanik
yok anam yok bu dün akşam bişe becerememiş çıldırdı kadın bari şekerli su werekte belki susar nan :roflol::roflol::roflol:
kızım şansını zorlama gııı şimdi yiycek seni nehir haberin olaaa tırs ondan :sinifsinif: :roflol: :roflol:
hadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:
tırsmıyom nan onun apışarası ağrıyo bana bişe yapamaz dötünü kıpırdatsın o önce
a.sa.sa.s:roflol::roflol::roflol:
çöplük mideli :jeyyar: :jeyyar: en cokds bu garının lakabı var haaa sayammı çaturtuuuuuuuuuuuuuhadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:
tırsmıyom nan onun apışarası ağrıyo bana bişe yapamaz dötünü kıpırdatsın o önce
a.sa.sa.s:roflol::roflol::roflol:
benim midem artık çöplük değel bi kereme taaaammı şu andada gayet iyiyim çok şükür
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
he iki gündür bişe yiyemedin ya miden bayram etmiştir :roflol:
çöplük mideli :jeyyar: :jeyyar: en cokds bu garının lakabı var haaa sayammı çaturtuuuuuuuuuuuuu
yuhhhhhhhhhhhh nan çaturtu ahan şimdi yedi seni nehirr :roflol: :roflol: :roflol:
nan yolarım ben seni sen benim cüssemi gördünmü nan üstüne düşerimde kaza süsü veririm valla haaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
gördüm nan o cüsseyle sen anca göbeni taşıyabülüsün son aylada onuda taşıyamazsın hacııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:
ewet yiyemedim kilo werdim yaaaaaaaaaaaahe iki gündür bişe yiyemedin ya miden bayram etmiştir :roflol:
tamam getiriyom senin sehpalara koyarık artık :roflol::roflol::roflol::roflol:kireç suratlu bacım gett mısır çıtlat da gel yiyek yaaaa cokacimcoook
çöplük boş yani ölemi delikafadulden naniknanik
haha sen merak etme ben hala manken gibiyim ben 25 haftalık oldum sen daha bu haftanda ayı manıgı gibisin nan 1.70 boyumla 67 kg hala catlada patlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
istemem nan öle 1.70boy zürafa gibi ben memnunum boyumdan posumdan
a.s