2009 Kasm Anneleri

çok geçmiş olsun karakızım ben de de var sinir sıkışması oturduğum yerden zor kalkıyom akşamları maa nepalım idare etcez artık

tatlım bol bol kiraz ye ödem atar tuz u kes istersen
iki gündür kiraz yiyemiyoom keşke gelirken alsamışım gııı
öbürleri çok küçüktü pek bişey anlamamıştım ama çok canım yanmıştı bide ikisindede kürtaj olmuştum çok zor Allah kimsenin başına vermesin. hele şimdi bebğimi hissediyorum yaa Allah korusun bişey olursa varya daha kimse toparlayamaz benii kafayı yerim herhaldee :çok üzgünüm: ama Rabbim bu sefer güldürcek yüzümü inşallah :Saruboceq:
canım heeç merak etme kötü şeyler aklına getirme inş. herşey yolunda olcak artıık
kızlarrrrrrrrrrrr hediyeleşces yaaa hadi kuraları çekelim yaaa hediye almak istiyom hemenn dün alışveriş merkezine gittim akşam chiccoya baktım manyak şeyler vardı yaaaa delürdüm resmennnnnnnnnnn toyikide oyuncaklar falan çokkkkkkkk tatlıydııııııııııııııııı
he gıı ben isveçten alırın belki
kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim

anaaaaaa dilmuh gelmiiş naptın kııızzz :lepi:

aaaaaaaaaaaaaaa bune yaa giden gidene heeeeeeeeeee olmiyi böle nan gitmek yok :oklava:

çaturtum mısırları getirmeye mı gittin :dance:
yoksam alındın darıldın kırıldın incildin mi cicim sen :teytey: Şeniz

kıs kocişim doktoruma gitti tahlillerimi göstertmeyezemuszemus

he bajım allahın izniyle az kaldııııııııııııı ilkel lkel doğuracam inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam sonra korkudan sezeryana dönme haaa:oklava:
slm hamişlerrr nasılsınız bakalım ben kendimi dısarı atıcam cok sıcak ama evde cok bunaldım yaaa
hoşgeldin kuzuma.s.
nerde olayım canım sıcaklardan bişey yapılmıyor ki
bu sıcaklar beni çok fena yaptı yaaa elim ayağım tutmuyoo
sürekli yatıyorum, bilgisayarı bile açmaya üşeniyorum..
birde benim kızım acayip hareketli hiç durmuyorrr
diyorum ki acaba ondan mı ben hep böyleee halsizim...
sizin enerjinize hayranım vallaa maaşallah sizlere...

hoşgeldin canııımm walla bu sıcaklar mahvediyor insanı bende yeni uyandım güzellik uykumdankaydirigubbakcemile3
heee bu aralar beratefe falanda görünmüyor yaw:uhm:

aaaaaaaaaaaaaaa bune yaa giden gidene heeeeeeeeeee olmiyi böle nan gitmek yok :oklava:

çaturtum mısırları getirmeye mı gittin :dance:
yoksam alındın darıldın kırıldın incildin mi cicim sen :teytey: Şeniz

haftaya bende gideblirim ama laptopuda götürürüm yanımda:roflol::roflol:

bende kına yok kız ben boya yakım sizde kına yakın çaturdu gidiyo yaa naniknanik naniknanik

sildim apllaaaaaaaaaa cilaladım da gtir koyak tuzda getırrrrrrrr cokacimcoook
tuzmu nan tuz daha çok şişirir seni nasıl sığacan kapılardan beeeeeeeeeeee:roflol::roflol:
nan öle deme özlerim ben pötlek gözlü çaturtumuuu:çok üzgünüm:

ŞenizŞeniz

ayyy hepimiz öyle cnm ama napalım nasıl vakit geçirelim şu sıcaktaa..
benim oğluşta bugünlerde bi çostuki hiç sorma yaa kaydirigubbakcemile3

anam sonra korkudan sezeryana dönme haaa:oklava:

hoşgeldin kuzuma.s.

hoşgeldin canııımm walla bu sıcaklar mahvediyor insanı bende yeni uyandım güzellik uykumdankaydirigubbakcemile3
heee bu aralar beratefe falanda görünmüyor yaw:uhm:

yok gı dönmem ben kactane taş düşürdüm hamileyken bile düşürdüm tas düşüren doğumu hayli hayli yapar dio dr umnaniknanik

slm hamişlerrr nasılsınız bakalım ben kendimi dısarı atıcam cok sıcak ama evde cok bunaldım yaaa
hosgeldın aman sıcak kız yat evde nedecün dısarda anam bayılırsın vallaa

eee artık büyüdü annesı bende 20 haftalıkım benımkıde maşallah 2 gundur bay ahareketli gıı

haftaya bende gideblirim ama laptopuda götürürüm yanımda:roflol::roflol:

hee bak sen akıllı cıktın gııı ey edersin opuyorumnanaktan

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

anacım ben kaçayım,eccük alışverişe gidecemdee 1 ytl günleri başlamış markette bi bakam ne var ne yok kaydirigubbakcemile3 çok kaynatmayın haa

kızlarrrr sizler nasıl besleniyorsunuz çok merak ediyorum yaaaa
ben sanki hep eksik kalıyormuşum gibi geliyor bana...
hemen bi topik açacam oraya hergün düzenli olarak neler yediğinizi yazın olurmu
bende ona göre çeki düzen veririm artık kendime...

hosgeldın aman sıcak kız yat evde nedecün dısarda anam bayılırsın vallaa

eee artık büyüdü annesı bende 20 haftalıkım benımkıde maşallah 2 gundur bay ahareketli gıı

hee bak sen akıllı cıktın gııı ey edersin opuyorumnanaktan

heee bi tarafına bağla hiç ayrılma kıs kocişine bile bu kadar vakit ayırmıyorsundur:roflol::roflol:

HE ÖLE YAPACAM ARSUZA GİDECEM DENİZE FALAN KAMPTA YER VARSA 1 HAFTA KAFAMI DİNLEMEYE YOKSADA HAFTA SONU GİDER DÖNERİK delikafadulden

yok gı dönmem ben kactane taş düşürdüm hamileyken bile düşürdüm tas düşüren doğumu hayli hayli yapar dio dr umnaniknanik

heee tecrübe kazandın yaniiii:jeyyar:
bence ilk doğum daha kolaydır psikolojik açıdan.çünkü ne yaşayacağını bilmiyorsun karampole gidiyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr sizler nasıl besleniyorsunuz çok merak ediyorum yaaaa
ben sanki hep eksik kalıyormuşum gibi geliyor bana...
hemen bi topik açacam oraya hergün düzenli olarak neler yediğinizi yazın olurmu
bende ona göre çeki düzen veririm artık kendime...

ge ben hiç bişe yemiom bazen bulgur pilavı yapıom bazen sadece yogurt sekerim cıktıgından beri hele iice kestim yemeyiii

anacım ben kaçayım,eccük alışverişe gidecemdee 1 ytl günleri başlamış markette bi bakam ne var ne yok kaydirigubbakcemile3 çok kaynatmayın haa

de haydi git

kızlar ben geldim vandayım.baya yerleştim sayılır ince işler kaldı.depresyondayım bu arada.geldiğimde ilk bir hafta ağladım çok zor ya istanbuldan sonra çok.ben istanbulu sevmediğimi sanıyodum ama çok seviyomuşum yaaaa.burda nasıl zaman geçer hiç bilmiyorum.ay herşeye ağlar oldum çok zor durumdayım.kociş bugün işe başladı.onuda evden uzak bi yere verdiler geceli gündüzlü.offfffffffffff offfffffffffffffffff çok kötüyüm kızlar sormayın gitsinmafoldumben

Back
X