kavgada söylenmez nannn yuuuhhhçorak karuuu
dikenli tarlalu
kireç suratlu zapuk
1.50 lik şişko
çöplük midelii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavgada söylenmez nannn yuuuhhhçorak karuuu
dikenli tarlalu
kireç suratlu zapuk
1.50 lik şişko
çöplük midelii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iki gündür kiraz yiyemiyoom keşke gelirken alsamışım gıııçok geçmiş olsun karakızım ben de de var sinir sıkışması oturduğum yerden zor kalkıyom akşamları maa nepalım idare etcez artık
tatlım bol bol kiraz ye ödem atar tuz u kes istersen
canım heeç merak etme kötü şeyler aklına getirme inş. herşey yolunda olcak artııköbürleri çok küçüktü pek bişey anlamamıştım ama çok canım yanmıştı bide ikisindede kürtaj olmuştum çok zor Allah kimsenin başına vermesin. hele şimdi bebğimi hissediyorum yaa Allah korusun bişey olursa varya daha kimse toparlayamaz benii kafayı yerim herhaldee :çok üzgünüm: ama Rabbim bu sefer güldürcek yüzümü inşallah :Saruboceq:
he gıı ben isveçten alırın belkikızlarrrrrrrrrrrr hediyeleşces yaaa hadi kuraları çekelim yaaa hediye almak istiyom hemenn dün alışveriş merkezine gittim akşam chiccoya baktım manyak şeyler vardı yaaaa delürdüm resmennnnnnnnnnn toyikide oyuncaklar falan çokkkkkkkk tatlıydııııııııııııııııı
kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim
anam sonra korkudan sezeryana dönme haaakıs kocişim doktoruma gitti tahlillerimi göstertmeyezemuszemus
he bajım allahın izniyle az kaldııııııııııııı ilkel lkel doğuracam inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin kuzuma.s.slm hamişlerrr nasılsınız bakalım ben kendimi dısarı atıcam cok sıcak ama evde cok bunaldım yaaa
nerde olayım canım sıcaklardan bişey yapılmıyor ki
bu sıcaklar beni çok fena yaptı yaaa elim ayağım tutmuyoo
sürekli yatıyorum, bilgisayarı bile açmaya üşeniyorum..
birde benim kızım acayip hareketli hiç durmuyorrr
diyorum ki acaba ondan mı ben hep böyleee halsizim...
sizin enerjinize hayranım vallaa maaşallah sizlere...
aaaaaaaaaaaaaaa bune yaa giden gidene heeeeeeeeeee olmiyi böle nan gitmek yokklava:
çaturtum mısırları getirmeye mı gittin :dance:
yoksam alındın darıldın kırıldın incildin mi cicim sen :teytey: Şeniz
tuzmu nan tuz daha çok şişirir seni nasıl sığacan kapılardan beeeeeeeeeeee:roflol::roflol:bende kına yok kız ben boya yakım sizde kına yakın çaturdu gidiyo yaa naniknanik naniknanik
sildim apllaaaaaaaaaa cilaladım da gtir koyak tuzda getırrrrrrrr cokacimcoook
nan öle deme özlerim ben pötlek gözlü çaturtumuuu:çok üzgünüm:
anam sonra korkudan sezeryana dönme haaaklava:
hoşgeldin kuzuma.s.
hoşgeldin canııımm walla bu sıcaklar mahvediyor insanı bende yeni uyandım güzellik uykumdankaydirigubbakcemile3
heee bu aralar beratefe falanda görünmüyor yaw:uhm:
hosgeldın aman sıcak kız yat evde nedecün dısarda anam bayılırsın vallaaslm hamişlerrr nasılsınız bakalım ben kendimi dısarı atıcam cok sıcak ama evde cok bunaldım yaaa
haftaya bende gideblirim ama laptopuda götürürüm yanımda:roflol::roflol:
haftaya bende gideblirim ama laptopuda götürürüm yanımda:roflol::roflol:
hosgeldın aman sıcak kız yat evde nedecün dısarda anam bayılırsın vallaa
hosgeldın aman sıcak kız yat evde nedecün dısarda anam bayılırsın vallaa
eee artık büyüdü annesı bende 20 haftalıkım benımkıde maşallah 2 gundur bay ahareketli gıı
hee bak sen akıllı cıktın gııı ey edersin opuyorumnanaktan
heee bi tarafına bağla hiç ayrılma kıs kocişine bile bu kadar vakit ayırmıyorsundur:roflol::roflol:
yok gı dönmem ben kactane taş düşürdüm hamileyken bile düşürdüm tas düşüren doğumu hayli hayli yapar dio dr umnaniknanik
kızlarrrr sizler nasıl besleniyorsunuz çok merak ediyorum yaaaa
ben sanki hep eksik kalıyormuşum gibi geliyor bana...
hemen bi topik açacam oraya hergün düzenli olarak neler yediğinizi yazın olurmu
bende ona göre çeki düzen veririm artık kendime...
anacım ben kaçayım,eccük alışverişe gidecemdee 1 ytl günleri başlamış markette bi bakam ne var ne yok kaydirigubbakcemile3 çok kaynatmayın haa