2009 Kasm Anneleri

bende yemiyom akşamları sadece meywe
bende kızım 1 yaşlarındayken 55 kiloya kadar düşmüştüm sonra herkes bna hiç yakışmıyı çok zayıfsın dedi bende saldım çayıra mewlwm kayıra dedim 60 kiloya çıktım ölede hamile kaldım
yaaa banada öle diyorlar ama çevremdekiler şişkolar bende beni kıskanıyorsunuz ondan öle diyorsunuz diyorum:roflol:
ayyy bugün biraz yoruldum şincik oturunca ayy benim kızz bi kudurdu bi kudurdu taklalar atıyoo herhal :emir_bebek:
babannesinin geleceğini anladı yavrucak çok sevecek heralde:roflol:
inşallah 10 kiloyu aşmayız yaaa benim hedefim 10 kilo yukarı olmaz aşağı olabülüa.sa.s

aynen kuzum benim istediğimde o busede kaç kilo almıştın

kız seni beni görr onları görme beni görünce moralin düzelirr kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
yaaa banada öle diyorlar ama çevremdekiler şişkolar bende beni kıskanıyorsunuz ondan öle diyorsunuz diyorum:roflol:

babannesinin geleceğini anladı yavrucak çok sevecek heralde:roflol:

aynen kuzum benim istediğimde o busede kaç kilo almıştın

busede 13 kilo aldım :1no2::1no2::1no2:

Bakın hala konusuyolar yaaaaa, aranızda sisko olanda var yapmayın diyorum yaa bayanlar:(((

ayy ben bayılırım böle kilo kompleksi olan hatunların yanında kilo hakkında konuşmaya sırf gıcıklık olsun bacım:roflol::roflol:
sen kaç kiloyla hamile kaldın şu an kaç kilosun:roflol::roflol::roflol:

Aman bayanlar yaaaaaa sizi görünce insanın morali bozuluyo valla konusmayın su kilo konularını
martım sen kaç kilo aldın söle hele bakıyım biz döktük incilerimizikaydirigubbakcemile3
Bakın hala konusuyolar yaaaaa, aranızda sisko olanda var yapmayın diyorum yaa bayanlar:(((

ewet bi şişkomuz var kimdi wannaydı dimi dur kulaklarını çınlatayım gacının.ama o fotosunda da hiç kilolu durmuyor beee

Anacım ben ilk 12 haftada 8 kilo aldım, simdi 24 haftadayım hala 8 kilo.
Ben sigarasızlıktan alıyom sanıyodum megersem buradaki salak dr un verdiği ilaç kilo yapıyomus türkiyeye gidince ilac degişti, kilo almam durdu:(

Ben sigarasızlıktan alıyom sanıyodum megersem buradaki salak dr un verdiği ilaç kilo yapıyomus türkiyeye gidince ilac degişti, kilo almam durdu:(

8 kilo fazla ama anacım zayıfsan wücudun kaldırır 8 kiloyuu. ama yinede dikkat etmelisin :olmaz:

martım sen kaç kilo aldın söle hele bakıyım biz döktük incilerimizikaydirigubbakcemile3

ewet bi şişkomuz var kimdi wannaydı dimi dur kulaklarını çınlatayım gacının.ama o fotosunda da hiç kilolu durmuyor beee

yok nan wanna kilolu değeldi o sadece şu ana kadar 8 kilo almış o yüzden uğraşıyoduk onunlakaydirigubbakcemile3

8 kilo fazla tabi ama hala şu an kaç kilo olduğını yazmadın ona göre değelendireme yapak

Bilmesine biliyorum cokta yapacak biseyde yok valla
neyse allahtan 3 aydır kilo almıyorumda moralim nispeten daha iyi. Doğuma kadar 20 yi gecmeyeyim diye dua ediyorum bende:((

Bilmesine biliyorum cokta yapacak biseyde yok valla
neyse allahtan 3 aydır kilo almıyorumda moralim nispeten daha iyi. Doğuma kadar 20 yi gecmeyeyim diye dua ediyorum bende:((

yok canım ilaçtansa korkma nasıl olsa bırakmışsın bol meyve sebze ağırlıklı beslen.ekmekten pilavdan makarnadan uzak dur o kaaa kilo almazsın

yok canım ilaçtansa korkma nasıl olsa bırakmışsın bol meyve sebze ağırlıklı beslen.ekmekten pilavdan makarnadan uzak dur o kaaa kilo almazsın

Su 1 ayda daha almayayım baska sey istemiyorum, son 10 hafta Türkiyede olucam, işe baslıycam, alısveriş yapıcam, yürüyüşte yaparsam korkacak birsey olmaz heralde diyorum ama kısmet tabii........

Bide işin garip yanı sismanladım diye mutsuzum ama nedense bu konuda acaip bi güvenim var kendime, nasılsa veririm diye düşünüyorum sanki çok kolaymış gibi....

Su 1 ayda daha almayayım baska sey istemiyorum, son 10 hafta Türkiyede olucam, işe baslıycam, alısveriş yapıcam, yürüyüşte yaparsam korkacak birsey olmaz heralde diyorum ama kısmet tabii........

Bide işin garip yanı sismanladım diye mutsuzum ama nedense bu konuda acaip bi güvenim var kendime, nasılsa veririm diye düşünüyorum sanki çok kolaymış gibi....

tabii canım verilir yeterki azim olsun :lepi:bu arada 3000 ettik sayfamızı vatana millete hayırlı olsunzemuszemus

Back
X