- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
Aman bayanlar yaaaaaa sizi görünce insanın morali bozuluyo valla konusmayın su kilo konularını
kız seni beni görr onları görme beni görünce moralin düzelirr kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bayanlar yaaaaaa sizi görünce insanın morali bozuluyo valla konusmayın su kilo konularını
yo ne zamanki oturunca bi bakıyosun kıpır kıpır
yaaa banada öle diyorlar ama çevremdekiler şişkolar bende beni kıskanıyorsunuz ondan öle diyorsunuz diyorum:roflol:bende yemiyom akşamları sadece meywe
bende kızım 1 yaşlarındayken 55 kiloya kadar düşmüştüm sonra herkes bna hiç yakışmıyı çok zayıfsın dedi bende saldım çayıra mewlwm kayıra dedim 60 kiloya çıktım ölede hamile kaldım
babannesinin geleceğini anladı yavrucak çok sevecek heralde:roflol:ayyy bugün biraz yoruldum şincik oturunca ayy benim kızz bi kudurdu bi kudurdu taklalar atıyoo herhal![]()
inşallah 10 kiloyu aşmayız yaaa benim hedefim 10 kilo yukarı olmaz aşağı olabülüa.sa.s
:roflol::roflol::roflol:kız seni beni görr onları görme beni görünce moralin düzelirr kaydirigubbakcemile3
yaaa banada öle diyorlar ama çevremdekiler şişkolar bende beni kıskanıyorsunuz ondan öle diyorsunuz diyorum:roflol:
babannesinin geleceğini anladı yavrucak çok sevecek heralde:roflol:
aynen kuzum benim istediğimde o busede kaç kilo almıştın
anaaa mesajı yazdım yarısı nere gitti nan bi acayip bişey oldu töbe töbeeeee
babannesinin geleceğini anladı yavrucak çok sevecek heralde:roflol:
Bakın hala konusuyolar yaaaaa, aranızda sisko olanda var yapmayın diyorum yaa bayanlar((
Bakın hala konusuyolar yaaaaa, aranızda sisko olanda var yapmayın diyorum yaa bayanlar((
kafayı mı yedin nan çıtırtı laelaelaelaelae
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kızzzzıııımmmm kaç kilosun? kilon kadar konuş nan :mymeka: war mı nan bu topikte bende çiçko gacııı :lepi:
martım sen kaç kilo aldın söle hele bakıyım biz döktük incilerimizikaydirigubbakcemile3Aman bayanlar yaaaaaa sizi görünce insanın morali bozuluyo valla konusmayın su kilo konularını
Anacım ben ilk 12 haftada 8 kilo aldım, simdi 24 haftadayım hala 8 kilo.
Ben sigarasızlıktan alıyom sanıyodum megersem buradaki salak dr un verdiği ilaç kilo yapıyomus türkiyeye gidince ilac degişti, kilo almam durdu![]()
martım sen kaç kilo aldın söle hele bakıyım biz döktük incilerimizikaydirigubbakcemile3
ewet bi şişkomuz var kimdi wannaydı dimi dur kulaklarını çınlatayım gacının.ama o fotosunda da hiç kilolu durmuyor beee
Anacım ben ilk 12 haftada 8 kilo aldım, simdi 24 haftadayım hala 8 kilo.
Ben sigarasızlıktan alıyom sanıyodum megersem buradaki salak dr un verdiği ilaç kilo yapıyomus türkiyeye gidince ilac degişti, kilo almam durdu![]()
Bilmesine biliyorum cokta yapacak biseyde yok valla
neyse allahtan 3 aydır kilo almıyorumda moralim nispeten daha iyi. Doğuma kadar 20 yi gecmeyeyim diye dua ediyorum bende(
yok canım ilaçtansa korkma nasıl olsa bırakmışsın bol meyve sebze ağırlıklı beslen.ekmekten pilavdan makarnadan uzak dur o kaaa kilo almazsın
Su 1 ayda daha almayayım baska sey istemiyorum, son 10 hafta Türkiyede olucam, işe baslıycam, alısveriş yapıcam, yürüyüşte yaparsam korkacak birsey olmaz heralde diyorum ama kısmet tabii........
Bide işin garip yanı sismanladım diye mutsuzum ama nedense bu konuda acaip bi güvenim var kendime, nasılsa veririm diye düşünüyorum sanki çok kolaymış gibi....