- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
bide dün kısım çok hareketli diyordu çocuk demekki babannesinin gelmeyeceğini anlamış içerde dans ediyormuş:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide dün kısım çok hareketli diyordu çocuk demekki babannesinin gelmeyeceğini anlamış içerde dans ediyormuş:roflol::roflol::roflol:
gelmedi yaa hacıı keyfi pek yokmuş başka zaman gelürün dedi. görümcem zaten gelecekti. yimeklerinide getirdiler zeten. ben bi çorba salata bide dadlu yapmıştım sırnaşık şey pek bi hazırlık yapmamıştım yanii ama yinede yorulmuşum heee
offf ben ne yicem yaaa yok mu beni doyurcak bi hayırsever senağlama
ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 bu dediklerine katılamam tabii bizde ne kombi varr nede lapa lapa kar kaydirigubbakcemile3 kızz burda kışın mont bilem giyilmiyo bi ceket yeter kaydirigubbakcemile3
kuzum sizinkiler halletmiştir kafanı yorma kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz
yok kuzum daha var güzellik uykuma oğluşumu uyutayım biraz kestirir gelirimzemuszemus
sorma yaaa bende ölüyorum sıcaktan gece camıda açamıyorum enes bizim odada olduğu için.balığa döndüm valla sudan çıkmıyorum hiçkaydirigubbakcemile3
ıyyiii hiç sevmem ben onları yaaa uyuz oluyom neresi komikse onların:1no2::1no2:
ne yemek getirdiler gııı nasıl olsa hepimizin karnı tok canımız çekmezcokacimcoook
offf ben ne yicem yaaa yok mu beni doyurcak bi hayırsever senağlama
gel kuzum ben doyuruverem seni ne istersin bakıyım:teselli:
nan ne kaynatıyonuz beee özledim lan sizi...nasılsınız beni unuttunuz dimi gerçi sık katılamıyordum size bende son hafta evde idim ama sık giremedim kah işim oldu kah dışarı çıktım..bizim evdeki nette çok yavaş daha dogrusu bilg eskidi emekliye ayrılacak dayanıyor bize sayfalar geç geliyor ...bugün işteyim 1 kadar sonra gidecem saçımı kestirmeye...
hoşgeldin mavişim valla özlettin kendininan ne kaynatıyonuz beee özledim lan sizi...nasılsınız beni unuttunuz dimi gerçi sık katılamıyordum size bende son hafta evde idim ama sık giremedim kah işim oldu kah dışarı çıktım..bizim evdeki nette çok yavaş daha dogrusu bilg eskidi emekliye ayrılacak dayanıyor bize sayfalar geç geliyor ...bugün işteyim 1 kadar sonra gidecem saçımı kestirmeye...
ayy söyliyim canım sabah sabah kimsenin canı çekmez zaten onu. kaynanam etli pide yaptırmıştı. onu getirdiler yedükk afiyetlen cokacimcoook
ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 bu dediklerine katılamam tabii bizde ne kombi varr nede lapa lapa kar kaydirigubbakcemile3 kızz burda kışın mont bilem giyilmiyo bi ceket yeter kaydirigubbakcemile3
kuzum sizinkiler halletmiştir kafanı yorma kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz
evi taşıdılar bile iki gunde dun akşam iş çıkışı yeni evime gıttım mobılayalar kurulmuş içlerini yerleştirecekler onun için beni beklemişler beni koltuğa uzattılar boylu boyunca ayaklarımı diktiler havaya sen böle uzan bize neyi nereye yerleştireceğimizi söyle yeter dediler arada kalktım dolanıyorum evin içinde hepsi ayrı ayrı beni azarladı kafamçokkarıştı
ellerinde ıvır zıvır eşyalar bunu nereye koyalım şunu hangi cekmeceye koyalım bunu buraya koyduk haberin olsun diyip duruyolardı nası öderim haklarını bilmem daha elime bir iğne almış değilim ev yerleşti
allah hepsinden razı olsun
gel canııım hazırlıyom ben şimdii,kocişte muğla simidi getirmiş kapıyaaa :roflol: bide domat keseriz,peynirde var ohhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada bi kahve yapayım sanaa bol köpüklüüü cokacimcoook
anam sende bi hoşsun kadın vanda oturuyo dötünden haberin yok kaydirigubbakcemile3
yedirdim geldim
günaydın bacı
günaydın tatlım bugün keyifli gördüm senin aman Allah bozmasın
QUOTE]
netcen bacım alışmak lazım yoksa geçmez zaman.sağol
allah emi gıııı bende kendi yapcak zannettim hazırcıymış senin kaynana sende yaptırırdın onu:roflol::roflol:
deme naaann bak şincik canım sümüt istedii nan kaç kere diyos burdan yimek ismi wermeyin diyeee :mymeka:
ne kahvesi nann hamile gacıya kahvemi içirecen :mymeka:bol kaymaklı bi süt içir bariii:roflol:gel canııım hazırlıyom ben şimdii,kocişte muğla simidi getirmiş kapıyaaa :roflol: bide domat keseriz,peynirde var ohhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada bi kahve yapayım sanaa bol köpüklüüü cokacimcoook
bi kuru ekmek olsa razıyım be aplaa :çok üzgünüm:
günaydın mavişş. kaynatıyos işte sabah sabah başladık yine geyiğee kaydirigubbakcemile3 dimek kuaföre gitcen git bacım güzelleş accuk zemuszemus
kız zaten iç malzemesinide benim herüf hazırlamış opuyorumnanaktan sonrada zaten fırına vermişler sölemesi ayıp bizimkiler börekçide...