2009 Kasm Anneleri

gelmedi yaa hacıı keyfi pek yokmuş başka zaman gelürün dedi. görümcem zaten gelecekti. yimeklerinide getirdiler zeten. ben bi çorba salata bide dadlu yapmıştım sırnaşık şey pek bi hazırlık yapmamıştım yanii ama yinede yorulmuşum heee

ne yemek getirdiler gııı nasıl olsa hepimizin karnı tok canımız çekmezcokacimcoook

ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt

bende cok severimm onları ya
kaydirigubbakcemile3 bu dediklerine katılamam tabii bizde ne kombi varr nede lapa lapa kar kaydirigubbakcemile3 kızz burda kışın mont bilem giyilmiyo bi ceket yeter kaydirigubbakcemile3

kuzum sizinkiler halletmiştir kafanı yorma kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz

yok kuzum daha var güzellik uykuma oğluşumu uyutayım biraz kestirir gelirimzemuszemus

sorma yaaa bende ölüyorum sıcaktan gece camıda açamıyorum enes bizim odada olduğu için.balığa döndüm valla sudan çıkmıyorum hiçkaydirigubbakcemile3

ıyyiii hiç sevmem ben onları yaaa uyuz oluyom neresi komikse onların:1no2::1no2:

sus nan delü karııı,sen ne anlarsın öle şeylerden düdükk :oklava:
tubiş kıı benimde favorim haa havuçlu annelen hıyarlı baba :lepi: ben zaten yılmaz erdoğana bayılırııımm lülülülülülü
gel kııızz itek ucuzmuşta biletler götürem senide hee hacıı kaydirigubbakcemile4

nan ne kaynatıyonuz beee özledim lan sizi...nasılsınız beni unuttunuz dimi gerçi sık katılamıyordum size bende son hafta evde idim ama sık giremedim kah işim oldu kah dışarı çıktım..bizim evdeki nette çok yavaş daha dogrusu bilg eskidi emekliye ayrılacak dayanıyor bize sayfalar geç geliyor ...bugün işteyim 1 kadar sonra gidecem saçımı kestirmeye...

gel kuzum ben doyuruverem seni ne istersin bakıyım:teselli:

bi kuru ekmek olsa razıyım be aplaa :çok üzgünüm:

nan ne kaynatıyonuz beee özledim lan sizi...nasılsınız beni unuttunuz dimi gerçi sık katılamıyordum size bende son hafta evde idim ama sık giremedim kah işim oldu kah dışarı çıktım..bizim evdeki nette çok yavaş daha dogrusu bilg eskidi emekliye ayrılacak dayanıyor bize sayfalar geç geliyor ...bugün işteyim 1 kadar sonra gidecem saçımı kestirmeye...

günaydın mavişş. kaynatıyos işte sabah sabah başladık yine geyiğee kaydirigubbakcemile3 dimek kuaföre gitcen git bacım güzelleş accuk zemuszemus

hoşgeldin mavişim valla özlettin kendini
ayy söyliyim canım sabah sabah kimsenin canı çekmez zaten onu. kaynanam etli pide yaptırmıştı. onu getirdiler yedükk afiyetlen cokacimcoook

allah emi gıııı bende kendi yapcak zannettim hazırcıymış senin kaynana sende yaptırırdın onu:roflol::roflol:

ayy sizler seviyomusunuz bilmem amaa çok sevindirici bi haber aldım kocişteennn hihoyyyt
çok güzel hareketler geliyomuş 31 temmuzda burayaa hihoyyyt ben bayılırım onlaraa hihoyyyt

bende cok severimm onları ya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bu dediklerine katılamam tabii bizde ne kombi varr nede lapa lapa kar kaydirigubbakcemile3 kızz burda kışın mont bilem giyilmiyo bi ceket yeter kaydirigubbakcemile3

kışındamı öle nerdeydin nan sen ben oraya taşınayım hemen kaydirigubbakcemile3

kuzum sizinkiler halletmiştir kafanı yorma kısmetse ne zaman taşınıyorsunuz

evi taşıdılar bile iki gunde dun akşam iş çıkışı yeni evime gıttım mobılayalar kurulmuş içlerini yerleştirecekler onun için beni beklemişler beni koltuğa uzattılar boylu boyunca ayaklarımı diktiler havaya sen böle uzan bize neyi nereye yerleştireceğimizi söyle yeter dediler arada kalktım dolanıyorum evin içinde hepsi ayrı ayrı beni azarladı kafamçokkarıştı
ellerinde ıvır zıvır eşyalar bunu nereye koyalım şunu hangi cekmeceye koyalım bunu buraya koyduk haberin olsun diyip duruyolardı nası öderim haklarını bilmem daha elime bir iğne almış değilim ev yerleşti
allah hepsinden razı olsun

gel canııım hazırlıyom ben şimdii,kocişte muğla simidi getirmiş kapıyaaa :roflol: bide domat keseriz,peynirde var ohhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada bi kahve yapayım sanaa bol köpüklüüü cokacimcoook

deme naaann bak şincik canım sümüt istedii nan kaç kere diyos burdan yimek ismi wermeyin diyeee :mymeka:

gel karakızım marmarise gel,sadece yağmur yağıyo burda ama ceketlen geziyoz kara kışta bilee...
valla benimde anam,yengem herşeyimi onlar halletti taşınırken kııı,allah seninkilerdende razı olsuun

allah emi gıııı bende kendi yapcak zannettim hazırcıymış senin kaynana sende yaptırırdın onu:roflol::roflol:

kız zaten iç malzemesinide benim herüf hazırlamış opuyorumnanaktan sonrada zaten fırına vermişler sölemesi ayıp bizimkiler börekçide...

gel canııım hazırlıyom ben şimdii,kocişte muğla simidi getirmiş kapıyaaa :roflol: bide domat keseriz,peynirde var ohhhhhhhhhhhhhhhh
sonrada bi kahve yapayım sanaa bol köpüklüüü cokacimcoook
ne kahvesi nann hamile gacıya kahvemi içirecen :mymeka:bol kaymaklı bi süt içir bariii:roflol:
bi kuru ekmek olsa razıyım be aplaa :çok üzgünüm:

günaydın mavişş. kaynatıyos işte sabah sabah başladık yine geyiğee kaydirigubbakcemile3 dimek kuaföre gitcen git bacım güzelleş accuk zemuszemus

gel kuzum bi ekmekle göndermem bak köfte var kızartıyım ye dadluuum:teselli:

kız zaten iç malzemesinide benim herüf hazırlamış opuyorumnanaktan sonrada zaten fırına vermişler sölemesi ayıp bizimkiler börekçide...

börekçi heee anlaşıldı tubişin neyynn böle şiştiği bekarken incecikmişsin evlendikten sonra şişmişsin eee iyi beslemişler seni yavrum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eminimki aile boyu duba dubasınız demi:roflol::roflol:

Back
X