Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla bu ay 3 düğün daha var nan gitti 300 lira e bu kadar mesariff ettim bi gidip oyniiim demiisositosositosositosositosositosositonaniknanikgüle güle ebişşşşşşşşşş daha karpız keseceeeedik laaa ben geldim sen kaçaysın düğün böceee seniiiiiii
ohaaaaaa cok yatıyon beeee tosalak olma sona nan çimmişşinde ohhhh delikafaduldennedek kuzum buralarda takılıyoruz işte ayyy biraz önce bi kalktım nasıl terlemişim hemen suya girdim
bende valla acıyım klımayı ohh yoksa calısılacak gıbın deıl ben hep tükkanda oldugum ıcın sıcak etkılemedı yanı laelaelaelaelaeiyilik bebeeeeaaamm senden naber ?çok sıcakk nann yanıyossyaa
itek nannn her gün böle ıscek mi oliy gııı ben tabe klimalı ofiste rahat rahat çalışıyodum emme böön tatil yandımm walla offff kuaföre gitmem lazım akşama düğüne gitcesss deesositososito
bana mı geliyon bacımm gel gel zemuszemuscanliz, cerin, itek+, kenyaa, krispi, mevzey öptüm sizi kızlar benim çıkmam lazım anca yetişirim kuaföre
san yok :roflol: :roflol:beni:çok üzgünüm:
kocişkon kaşımış belli belii :jeyyar: :jeyyar:selam millettttt ben geldümmmmmmmmmmmmmmmm naparsınısssssssssssss
nan kaşıntım geçti akşam :jeyyar:
kıslar gidecem bi ton kostümlü resim cekilecem gelcem :) sizde cekilin topic açccammmmmmmmmmmmmmmm
kıslar gidecem bi ton kostümlü resim cekilecem gelcem :) sizde cekilin topic açccammmmmmmmmmmmmmmm
göbüştee bide benim taytı bi arkadas beğenmiş onu soruoo cevapladım opuyorumnanaktan
burnuna değer inşallahhhhhhhhhhhhhhh:roflol::roflol:
hoşgeldin canım ne kaşıntısı bu kıs ben kaçırmışım olayıselam millettttt ben geldümmmmmmmmmmmmmmmm naparsınısssssssssssss
nan kaşıntım geçti akşam :jeyyar:
korkma kuzum yaaaa altüstü bir doğum işte bende yazmıştım oraya enesiminkini bunuda yazarım kısmet olursakızlaaar doğum öykülerini okudum da tansiyonum düştü nannnn
kolay gelsin dadlum walla öle şunuda bunuda yapıyım derken insanın hali kalmıyoruleyn bi balkon yıkıcam dedim lavabolar camlar heryerleri yıkadımdaha camasır dürücem
bu ev hanımlarının işi hiç bitmiyo yaww
güle güle ebişşşşşşşşşş daha karpız keseceeeedik laaa ben geldim sen kaçaysın düğün böceee seniiiiiii
hoşgeldin canım ne kaşıntısı bu kıs ben kaçırmışım olayı
korkma kuzum yaaaa altüstü bir doğum işte bende yazmıştım oraya enesiminkini bunuda yazarım kısmet olursa
kolay gelsin dadlum walla öle şunuda bunuda yapıyım derken insanın hali kalmıyor
ulen sen kıyafetlerle fotolar çekil yazık adamcağızda ev temizlesin:mymeka:
bende kavun var bugun kesemmı aplaaaaaaaaaaaaaaa -tatlicadiarzu-
benmi dedim ya yapsın die o hep yapar allah razı olsun stress atıomus ölece dusa girdi bitirmiş zaten opuyorumnanaktan
benmi dedim ya yapsın die o hep yapar allah razı olsun stress atıomus ölece dusa girdi bitirmiş zaten opuyorumnanaktan
kız kocan deyecekki karıyı yanlız bıraktıık kafayı yemiş :roflol: :roflol: :roflol:
basına iş accan :roflol:
aminnndelikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanik
kocan streslımıymıs gızzzz ee tabı aşam çekırdek çıtlatır uyumassanızzz :jeyyar: :jeyyar: öle o lurrr :kedi:
arada şöle gönderde burada da atsın bari stresini:roflol::roflol:
yuh len kuaför değil market sanırsın:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: yapamyımmı:uhm: