2009 Kasm Anneleri

güle güle ebişşşşşşşşşş daha karpız keseceeeedik laaa ben geldim sen kaçaysın düğün böceee seniiiiiii

uleyn bi balkon yıkıcam dedim lavabolar camlar heryerleri yıkadım :D daha camasır dürücem :D
bu ev hanımlarının işi hiç bitmiyo yaww

kıslar gidecem bi ton kostümlü resim cekilecem gelcem :) sizde cekilin topic açccammmmmmmmmmmmmmmm

güle güle ebişşşşşşşşşş daha karpız keseceeeedik laaa ben geldim sen kaçaysın düğün böceee seniiiiiii
walla bu ay 3 düğün daha var nan gitti 300 lira e bu kadar mesariff ettim bi gidip oyniiim demiisositosositosositosositosositosositonaniknanik

nedek kuzum buralarda takılıyoruz işte ayyy biraz önce bi kalktım nasıl terlemişim hemen suya girdim
ohaaaaaa cok yatıyon beeee tosalak olma sona nan çimmişşinde ohhhh delikafadulden
iyilik bebeeeeaaamm senden naber ?çok sıcakk nann yanıyossyaa
itek nannn her gün böle ıscek mi oliy gııı ben tabe klimalı ofiste rahat rahat çalışıyodum emme böön tatil yandımm walla offff kuaföre gitmem lazım akşama düğüne gitcesss deesositososito
bende valla acıyım klımayı ohh yoksa calısılacak gıbın deıl ben hep tükkanda oldugum ıcın sıcak etkılemedı yanı laelaelaelaelae
canliz, cerin, itek+, kenyaa, krispi, mevzey öptüm sizi kızlar benim çıkmam lazım anca yetişirim kuaföre
bana mı geliyon bacımm gel gel zemuszemus
beni:çok üzgünüm:
san yok :roflol: :roflol:
selam millettttt ben geldümmmmmmmmmmmmmmmm naparsınısssssssssssss
nan kaşıntım geçti akşam :jeyyar:
kocişkon kaşımış belli belii :jeyyar: :jeyyar:

selam millettttt ben geldümmmmmmmmmmmmmmmm naparsınısssssssssssss
nan kaşıntım geçti akşam :jeyyar:
hoşgeldin canım ne kaşıntısı bu kıs ben kaçırmışım olayı
kızlaaar doğum öykülerini okudum da tansiyonum düştü nannnn
korkma kuzum yaaaa altüstü bir doğum işte bende yazmıştım oraya enesiminkini bunuda yazarım kısmet olursa
uleyn bi balkon yıkıcam dedim lavabolar camlar heryerleri yıkadım :D daha camasır dürücem :D
bu ev hanımlarının işi hiç bitmiyo yaww
kolay gelsin dadlum walla öle şunuda bunuda yapıyım derken insanın hali kalmıyor
kıslar gidecem bi ton kostümlü resim cekilecem gelcem :) sizde cekilin topic açccammmmmmmmmmmmmmmm

ulen sen kıyafetlerle fotolar çekil yazık adamcağızda ev temizlesin:mymeka:

hoşgeldin canım ne kaşıntısı bu kıs ben kaçırmışım olayı

korkma kuzum yaaaa altüstü bir doğum işte bende yazmıştım oraya enesiminkini bunuda yazarım kısmet olursa

kolay gelsin dadlum walla öle şunuda bunuda yapıyım derken insanın hali kalmıyor

ulen sen kıyafetlerle fotolar çekil yazık adamcağızda ev temizlesin:mymeka:

benmi dedim ya yapsın die o hep yapar allah razı olsun stress atıomus ölece dusa girdi bitirmiş zaten opuyorumnanaktan

yuh len kuaför değil market sanırsın:roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: hee nan küçük dolabım var ıcınde bi yokumm delikafadulden delikafadulden demınde üst kat musterım yemek getır onuda yedım delikafadulden musterı olmayınca mutfaga dönüsüyo bu kuaför naniknanik naniknanik

Back
X