2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: :roflol: hee nan küçük dolabım var ıcınde bi yokumm delikafadulden delikafadulden demınde üst kat musterım yemek getır onuda yedım delikafadulden musterı olmayınca mutfaga dönüsüyo bu kuaför naniknanik naniknanik

eee o küçük dolaba sen sığmazsın zaten yavrumlülülülülülülülülülülülü

:roflol::roflol::roflol::roflol: yapamyımmı:uhm:
yap yapppp :lepi:
krispi kız benim göbeeemide gördünmü nehir ekledi
ben gördüm maşallah hep bi gözell

nekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gıcıksınızzzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol:
hani bunlara çekirdek çitlemek yasaktı gııı nereden çıktı şimcik bu:jeyyar:

koy kız bildigımız ayçekirdegı nan çakirdek yani çitleyolarmus akşam yanı adamcazla yapılacak ıs mı bu get yat deii töbeee töbeee delikafadulden :roflol:

benmi dedim ya yapsın die o hep yapar allah razı olsun stress atıomus ölece dusa girdi bitirmiş zaten opuyorumnanaktan

ulan ne adamlar var şu dunyada benim herifi öldürsem bi işe el atmas abaaowwwww erkekliğinden bişi gider soraaaa naniknanik
stres atmak için evi temizleyen bi koca güzelmiş falla kıssss kıymetini bil herifinnn

nannn ösgeeeeeee bu özgeler genelde ecük cadı oliy kocadan yanada şanslı oliyyy galba sende ölesin benim arkadaş falan da vardır yaptığım küçük istatistiğe göre benim kızımda şanslı olur işallahhhhhh sırnaşık şey

abooooow kıslar şuan mutfağımın halini görseniz gülmekten ölürsünüz oğluşum dolabı açmış bütün tencere tava indirmiş şimdi o da yetmedi çekmeceyi açıp peçeteleri sütlaç kaplarını bulaşık eldivenlerini döktü anasıda oturdu masaya geçmiş pcnin başına size laf yetiştirmeye çalışıyor:roflol:

ulan ne adamlar var şu dunyada benim herifi öldürsem bi işe el atmas abaaowwwww erkekliğinden bişi gider soraaaa naniknanik
stres atmak için evi temizleyen bi koca güzelmiş falla kıssss kıymetini bil herifinnn

nannn ösgeeeeeee bu özgeler genelde ecük cadı oliy kocadan yanada şanslı oliyyy galba sende ölesin benim arkadaş falan da vardır yaptığım küçük istatistiğe göre benim kızımda şanslı olur işallahhhhhh sırnaşık şey

he benim kocam insaflıdır allah razı olsun allah basımdan eksik etmesin allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı senin kızına allahım tüm kız evlatlarına kocam gibi koca nasip etsin valla benim kızım olsa allahım babası gibi bi kocaversin isterim herşeyin hayırlıssssssssssss:Saruboceq::Saruboceq:

aaayyy kızlar sinirlerim bozuk yaaa eşimin amcasının oğlu askerde ölmüştü bi hastalıktan ötürü şimdi eşim telefon etti neymiş efendim amcaları ona telefon açmış bebek erkek olursa adını o ölen çocuğun ismini koyacakmışız nan ben kimin adını koyam kayın peder sipariş werir bi yanda onlar sipariş werir bi yandan yaaa kimse bunun anası babası wadır ismine biz niye karışalım demiyo yaaa sinirlerim alt üst oldu koymuyom kimsenin ismini ben koyacam eşime dedim daha net belli değil erkekmi diye niye hemen sipariş weriyolar eşimde diyor bende onlara dedimki ben karışmam ismini annesi werecek ben isme karışmıyom kızımın ismini kayın peder koydu yeter daa hayret bişe zorla kaşınıyolar wermiyom nan kimswenin ismini kimse karışmasın ben doğuracam ben büyütecem eşimde bana sen koy deyo bunlara ne oluyo yaaaaaaaaaa hem belki kız dır

kuzum sende adını değiştir o zaman bundan basiti mi var:roflol::roflol::roflol:

abooooow kıslar şuan mutfağımın halini görseniz gülmekten ölürsünüz oğluşum dolabı açmış bütün tencere tava indirmiş şimdi o da yetmedi çekmeceyi açıp peçeteleri sütlaç kaplarını bulaşık eldivenlerini döktü anasıda oturdu masaya geçmiş pcnin başına size laf yetiştirmeye çalışıyor:roflol:

:roflol::roflol::roflol: ay Allah iyiliğini versin yaa

Back
X