krispi kız benim göbeeemide gördünmü nehir ekledi
walla bişey wardı orda emme göbekmiydi neynn kestiremedim hadi anam hadi şişte gel yawrum o kaa göbekle olmaz şişirmen lazım :roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
krispi kız benim göbeeemide gördünmü nehir ekledi
yap bacım yap delikafadulden
kocan streslımıymıs gızzzz ee tabı aşam çekırdek çıtlatır uyumassanızzz :jeyyar: :jeyyar: öle o lurrr :kedi:
walla bişey wardı orda emme göbekmiydi neynn kestiremedim hadi anam hadi şişte gel yawrum o kaa göbekle olmaz şişirmen lazım :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: hee nan küçük dolabım var ıcınde bi yokumm delikafadulden delikafadulden demınde üst kat musterım yemek getır onuda yedım delikafadulden musterı olmayınca mutfaga dönüsüyo bu kuaför naniknanik naniknanik
:mymeka:
yap yapppp :lepi::roflol::roflol::roflol::roflol: yapamyımmı:uhm:
ben gördüm maşallah hep bi gözellkrispi kız benim göbeeemide gördünmü nehir ekledi
bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol:nekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gıcıksınızzzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol:
hani bunlara çekirdek çitlemek yasaktı gııı nereden çıktı şimcik bu:jeyyar:
biz izn werdik yaaa :roflol::roflol:
eee o küçük dolaba sen sığmazsın zaten yavrumlülülülülülülülülülülülü
benmi dedim ya yapsın die o hep yapar allah razı olsun stress atıomus ölece dusa girdi bitirmiş zaten opuyorumnanaktan
sen kaşındın hanıııımmmmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ulan ne adamlar var şu dunyada benim herifi öldürsem bi işe el atmas abaaowwwww erkekliğinden bişi gider soraaaa naniknanik
stres atmak için evi temizleyen bi koca güzelmiş falla kıssss kıymetini bil herifinnn
nannn ösgeeeeeee bu özgeler genelde ecük cadı oliy kocadan yanada şanslı oliyyy galba sende ölesin benim arkadaş falan da vardır yaptığım küçük istatistiğe göre benim kızımda şanslı olur işallahhhhhh sırnaşık şey
ulan ne adamlar var şu dunyada benim herifi öldürsem bi işe el atmas abaaowwwww erkekliğinden bişi gider soraaaa naniknanik
stres atmak için evi temizleyen bi koca güzelmiş falla kıssss kıymetini bil herifinnn
nannn ösgeeeeeee bu özgeler genelde ecük cadı oliy kocadan yanada şanslı oliyyy galba sende ölesin benim arkadaş falan da vardır yaptığım küçük istatistiğe göre benim kızımda şanslı olur işallahhhhhh sırnaşık şey
abooooow kıslar şuan mutfağımın halini görseniz gülmekten ölürsünüz oğluşum dolabı açmış bütün tencere tava indirmiş şimdi o da yetmedi çekmeceyi açıp peçeteleri sütlaç kaplarını bulaşık eldivenlerini döktü anasıda oturdu masaya geçmiş pcnin başına size laf yetiştirmeye çalışıyor:roflol: