buda bana gaz weriyo manyağğğlmaz:
lmaz:
:roflol: kısss çıtırtıımm çok seviom kıss seniii zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buda bana gaz weriyo manyağğğlmaz:
lmaz:
abbbaaoowwww kasım karılarının hepside cadalosss haa ben hariççççççç zemuszemus
hhahaahaa ayy yeter herkeş formunda bugun doğuracam güle güle allah belanızı vermiye heee :roflol:
gece 12 ye kadar böle:roflol::roflol::roflol: :roflol: allan laz çatırtısı mannak karı nerden buluyon kızım bunnarı delüüüü
ayyy yazık siz böle numaralara mı gerek duyuyorsunuz:roflol::roflol:
:roflol::roflol:kıs bugünde var mı pireler
he en güzelini ben yaptım oğluma öle bi isim koydum kimsenin dili dönmüo Asrın :roflol::roflol: gecen hastanede karunun teki sordu neyin olacak dedim oğlum adı ne dedi dedim Asrın karu bana neeeeeeeeee Aslımı dedi tepem attıklava: yok didim teyze fotokopisi kadın döndü neeeeeeeeeeeeee didi :roflol::roflol:benim arkadas kola içiodu az kalsın ölüoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol:
hhahaahaa ayy yeter herkeş formunda bugun doğuracam güle güle allah belanızı vermiye heee :roflol:
haa şöleee tabiiiiiiiii canım azcık öle olcan gııı bende bellı deıl daha ısımbakalım daha ne alacaklar kocam ıstedıgı koy dedı yiğit koymak ıstıyorum dedım :roflol: :roflol:
addestinide aldın mı nan :kedi:
ohhaaa hakkat odaa teyze fotokopisiymiş kaydirigubbakcemile3 asrında anlaşılmıcak ne var nannn kaydirigubbakcemile3
niye nan ah yazıkkk sen bahane bulmadan olmiymi bu işler aplaaa :roflol:
:roflol: kısss çıtırtıımm çok seviom kıss seniii zemuszemus
hahahaayyyyyyyyyyyyyyyyy :roflol: :roflol: degülmüş gülemde yazdıgın boşa gitmesın bacımm
yohh sadece suya girdim çıktım abdez almadım cenaaabet geziyom canlissss gacisi :roflol:
almadın mı :1shok: :1shok: :1shok: kaşıntıdan sona cerin abdestttttttttt almamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşyohh sadece suya girdim çıktım abdez almadım cenaaabet geziyom canlissss gacisi :roflol:
gı kimse diyemio nedem ama ben memnunum isminden değişmem bu saaaten sonra artık söleyemeyenlerle dala ecmeyi oğlumada öretecem beraber ti ye alcazzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
almadın mı :1shok: :1shok: :1shok: kaşıntıdan sona cerin abdestttttttttt almamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:roflol: :roflol: anasına balk oglunu alma :roflol:naniknanik
yohh sadece suya girdim çıktım abdez almadım cenaaabet geziyom canlissss gacisi :roflol:
ne caduluğumu gördün kıs:mymeka:
kurban ol sen yağlııııııııııııııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için deyülmüyükkk :sinifsinif: :sinifsinif: biz cadıysak sende cadısın o zaman baganneeeeesositososito