2009 Kasm Anneleri

bende alıp kocamı gidiom sıcak az gezek gelek hamladım yaaa görüşürüssssssssssss

kızzz tubişş zemuszemus gittim geldim markete yemek yicez pilav yaptımda onu bekliyik dinlensün deyüüü..
bu gece konser varmış burdaa sabahat akkiraz varya türkücüü o gelmiş ayy duymadımdı ona gitcez yimeği giyinceee zemuszemus

kızzz tubişş zemuszemus gittim geldim markete yemek yicez pilav yaptımda onu bekliyik dinlensün deyüüü..
bu gece konser varmış burdaa sabahat akkiraz varya türkücüü o gelmiş ayy duymadımdı ona gitcez yimeği giyinceee zemuszemus

git bacım gitt :gitme: bende warya sabahtan beri ewde pinekliyorum çok sıkılıyom yaaa mafoldumben

oh kızlar almış başını gezmelere çıkmış.benimde kociş işte gelsin diye yola bakıyom offfffff offffff.bu ay sonuna doğru teyzem gelcekmiş az önce konuştuk sevindim valla.baya kızmıştım ama şimdi geçti.of ya bi insan hiçmi kin tutamaz nefret ediyom bu huyumdan

slm kıslar bu gece yola çıkıcaz kısmetse kocaeliye gidiyoz dua edin 24 saat kazasız belasız geçsin uzun süre burdaa olamıcam belki gönlüm sizinle beişe ve kendinize ii bakın bayyyy

slm kıslar bu gece yola çıkıcaz kısmetse kocaeliye gidiyoz dua edin 24 saat kazasız belasız geçsin uzun süre burdaa olamıcam belki gönlüm sizinle beişe ve kendinize ii bakın bayyyy

hadi canım allah yolunuzu açık etsin.allaha emanet olun.bu arada 24 saat demişsin.nerden nereye gidiyosunki.

Back
X