- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
ben kaçar kıslar kociş geldi markete gitcez,ağsama gene görüşürükk...
haa bide almış kocişim cok güzel hareketlere bilet hihoyyyt hihoyyyt
ohhh gözün aydın tatlım hadi kendine ve bebişine iyi bakopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçar kıslar kociş geldi markete gitcez,ağsama gene görüşürükk...
haa bide almış kocişim cok güzel hareketlere bilet hihoyyyt hihoyyyt
selam kizlar nasilsiniz? benim dünden beri acaip kasik agrim vardi.. az önce hastaneden geldim.. cok sükür kizim cok iyiymis.. bu aylar bizde genisledigimiz icin legen kemiklerine dogru agri olurmus.. bide kabizligimdan dolayi cok sancim olmus.. sizler iyisiniz dimi?
selam kizlar nasilsiniz? benim dünden beri acaip kasik agrim vardi.. az önce hastaneden geldim.. cok sükür kizim cok iyiymis.. bu aylar bizde genisledigimiz icin legen kemiklerine dogru agri olurmus.. bide kabizligimdan dolayi cok sancim olmus.. sizler iyisiniz dimi?
ay anacımla temizlik yaptık ya pert olmuşuz kociş gelirken dışardan yimek getürdü saolsun onu yidik annemi götürdü bende alışveriş listesini yaptım ecük daha serinlik çöksünde markete gidip alışveriş yapak ayy o deelde bide onları yerleştirmesi var hofff deliriciiim iş bitmiy yaaaaaaaaaaa
ohhh afiyet bal seker olsun :)
ev hanımlıgı zor dediğim gibi insan bi iş yaparken oburu cıkıyo hadi onuda yapayım derken kendimizi mahvediyoz walla
ya ev hanımlığı da zor ama çalışırken haftanın işini akşamlara yada haftasonuna sıkıştırmak daha da kötü çunku dinlencek eşinle vakit geçircek zaman bulamıyosun höf
:uhm:
delikafadulden
hala dönmeyenler var demek:roflol::roflol::roflol:
kızlar kociş geldi biz beyoğluna çıkıyoz bişey yemiycem meraklanmayın karnım tok
hadi görüşürüz bye bye
kızlar kociş geldi biz beyoğluna çıkıyoz bişey yemiycem meraklanmayın karnım tok
hadi görüşürüz bye bye
seni cok ii anlıyorum canım
ben suan rahatımda calısırken gercekten dahada zor oluyor neyseki annen yardımcı oluyor