Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıyonuss bakiyim çatlak karularr ben 2 gündür yoktum ama kimsecikler yokluğumu farketmemiş bile :dilcikar:
kızlarr misafirim geliyo
ben kacar
kendinize ii bakın
by by
napıyonuss bakiyim çatlak karularr ben 2 gündür yoktum ama kimsecikler yokluğumu farketmemiş bile :dilcikar:
kızlarr misafirim geliyo
ben kacar
kendinize ii bakın
by by
laaaa düdükk ben farketmemmi anam senin yokluğunuuklava:
kimsecikler sormamış benii mafoldumben
aaaa niden ki yarın zopa atarık onlara nırdelermıs bakalım hadıben çalıstımda onlara oliiii süprizzzzzbizde seni özledik nan Şenizbugün muredaylan kaldık baş başa kimsecikler gelmedi :kedi:
:lepi: buurun benimmmmmmm sositososito sositosositohee lan beleşçi dimek istedim ne olcekk lülülülülülü değilmisin lülülülülülü
kimsecikler sormamış benii mafoldumben
anam burdan konuşmadık kıı msn den konuştuk böğün nehirlen,tubişim nerde yaa dedim ben oda girmedi bugün dedim oysaki hep burda olurdu dedimmklava: inanmıyonmuuuu
klava:
iyi hadi inandım :1rolleyes:
allan delüsüüü,nerelerdesin hee de bakam anandamı kaldın yoğsam bugündee
yaa dün benim bebiş bölee karnımın taa altına gitmişş tepiniyodu öle bi tepiniyodu ki sanki alttan fırlayıp gitcek gibi sancı yapıyoo. çok korktumm bişey olcak diyee mafoldumben
zırta bırta korkma nan :mymeka: aaaa nolcak rabbım korur onları ne evhamlı karularsınız yaww oynu düşecek çıkacak diyonuz oynamıyo noldiki diyonuz yazık bebeklerımıze valla :roflol: sıkma kendıdı bacım
yok nan anamdan akşam geldim ama bugün internet yoktu o yüzden giremedim :1no2:
zırta bırta korkma nan :mymeka: aaaa nolcak rabbım korur onları ne evhamlı karularsınız yaww oynu düşecek çıkacak diyonuz oynamıyo noldiki diyonuz yazık bebeklerımıze valla :roflol: sıkma kendıdı bacım
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne gülüyon nan çok mu gülüncüne gitti :mymeka:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öle olduuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol: