2009 Kasm Anneleri

napıyonuss bakiyim çatlak karularr ben 2 gündür yoktum ama kimsecikler yokluğumu farketmemiş bile :dilcikar:

kızlar size bişey sölimm az önce denedik bir porselen tabağın içine ağırlık yapacak bişe koyun kumanda vs gibi karnınızı açın tabağı üstüne koyun babasıda yanınızda olsun biz az önce denedik tabağa etmediğini bırakmadı düşürmek için çok tatlı yaaaaaaaa

napıyonuss bakiyim çatlak karularr ben 2 gündür yoktum ama kimsecikler yokluğumu farketmemiş bile :dilcikar:

kıs farketmez olurmuyuz edoşla yalnız kalık hafta sonu çınlattık kulaklarınıııı opuyorumnanaktan
kızlarr misafirim geliyo
ben kacar
kendinize ii bakın
by by

bye bye cnmopuyorumnanaktan

bizde seni özledik nan Şenizbugün muredaylan kaldık baş başa kimsecikler gelmedi :kedi:
aaaa niden ki yarın zopa atarık onlara nırdelermıs bakalım hadıben çalıstımda onlara oliiii süprizzzzz
hee lan beleşçi dimek istedim ne olcekk lülülülülülü değilmisin lülülülülülü
:lepi: buurun benimmmmmmm sositososito sositososito
kimsecikler sormamış benii mafoldumben

sen bizim kalbimizdesin sormaya ne gerek var yavrıım laelaelaelaelae

yaa dün benim bebiş bölee karnımın taa altına gitmişş tepiniyodu öle bi tepiniyodu ki sanki alttan fırlayıp gitcek gibi sancı yapıyoo. çok korktumm bişey olcak diyee mafoldumben

yaa dün benim bebiş bölee karnımın taa altına gitmişş tepiniyodu öle bi tepiniyodu ki sanki alttan fırlayıp gitcek gibi sancı yapıyoo. çok korktumm bişey olcak diyee mafoldumben

zırta bırta korkma nan :mymeka: aaaa nolcak rabbım korur onları ne evhamlı karularsınız yaww oynu düşecek çıkacak diyonuz oynamıyo noldiki diyonuz yazık bebeklerımıze valla :roflol: sıkma kendıdı bacım

zırta bırta korkma nan :mymeka: aaaa nolcak rabbım korur onları ne evhamlı karularsınız yaww oynu düşecek çıkacak diyonuz oynamıyo noldiki diyonuz yazık bebeklerımıze valla :roflol: sıkma kendıdı bacım

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hiç korkak bi karu değilim aslında ama konu bu olunca tedirgin oluyom işte napıyımm. bide yarın ayrıntılım war ama içim çok rahat çok huzurlu Allahın izniyle hayırlı haberler alıcam :Saruboceq:

Back
X