kizlar ben geldim, hayirli haberlerle dondum Allah'ima sukurler olsun. bugun baska doktora gittim, durumu anlattim. sonra ultrasonda baktik. ben olsam bu suyu olcmem bile, gayet iyi gorunuyor, ama sirf seni rahatlatmak icin olcelim dedi. ardindan olcumlerini yapti ve cok sukur hersey yolunda gorunuyor. suyuda gayet iyi dedi. Naz hanimda elini alnina koymus bi keyif yatiyordu.:)) kapisindan cevirmeyip, dualarimizi kabul eden Rabbim'e sukurler olsun. Persembeden beri ne yerdeydim, ne gokte. oldukca rahatladim simdi cok sukur.:))opuyorumnanaktan
belki bundan sonrada bu doktorla devam ederim. ultrason aleti ayni zamanda 3 boyutlu gosteriyor. doya doya seyrettik kizimizi oglusumla. ustune birde CD verdi, evde seyretmeye devam ediyorum.:))
benden simdilik bu kadar.opuyorumnanaktan
wannacım çok geçmiş olsun .bak korkulacak bişey değelmiş
sen yine de günlük su ihtiyacını karşıla ki aynı sorunla karşılaşmayasın şekerim
ohh ne güsel evdede bol bol seyredersin bebişini
sağlıcakla kavuşacaz bebişlerimize canım zamanı gelince
öpüyom nan seni gellllŞeniz
napam yaa kenyam çalıştım çaşıstım simdi işim bitti nörüyonuz sıyem dedım ben ıyıyım vcanım bebişde ıyı şükürler olsun yarın evlılık yıl dönumun ayyyy 2 senem bitiyoo vay beee seneye 3 kişi olcaz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nice seneler diyim şindiden sana
abowwwwwwww bwnim 5. senem olcek eylül de
yaşlanmışım yaww
kızlar size bişey sölimm az önce denedik bir porselen tabağın içine ağırlık yapacak bişe koyun kumanda vs gibi karnınızı açın tabağı üstüne koyun babasıda yanınızda olsun biz az önce denedik tabağa etmediğini bırakmadı düşürmek için çok tatlı yaaaaaaaa
ben de eksik kalmayam deneyemzemuszemus
az önce de bebem kaynımda ne yapıyodu anlamadım ama
resmen şeyimi tekmeliyo kaydirigubbakcemile3
acıyor yaww.hatta kocişe de gösterdim artık çok net dışardan görünüyohihoyyyt
yaa dün benim bebiş bölee karnımın taa altına gitmişş tepiniyodu öle bi tepiniyodu ki sanki alttan fırlayıp gitcek gibi sancı yapıyoo. çok korktumm bişey olcak diyee mafoldumben
aynen canım dün gece benim de öleydi
hatta bugün gün boyu nerdeyse şeyimdeydi
bi de acı veriyor içerde ne hatlar karıştırıyorsa
şeyime parmağımı sokup bacaklarını yakalasakmı
bi cimcik atak onakaydirigubbakcemile3
rahat dursun cimcimem yawwww
bende şu kızı uyutam canımdan bezdirdi çatlak
gevezeler sizi

klava:
şimdide kimsecik kalmamış
pislikler