2009 Kasm Anneleri

herkese ıyı aksamlar su caturtu benı laf atuttu yaaa fazl ayazman nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaa okuyamıyom çatlayacam vallaa

koyacan nannnnn öptüm sizi byy

hadi git nan git anca gidersin sana zahmet olması deyü biz muhabbet etmeyecekmiyiz beee karuların şeyini koparmaktan vakit bulamıyon demi okumaya:roflol::roflol:

taamm deil kız sur cıkıyom ben san alaf verecem dıye oyalanıyom
çık git na defol hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka::mymeka:
la laz karusu 100 gr yüklemesine kaç saat aclıkla gittin kactan sonra bişe yemedin
bacım sabah aç karnına gittim önce kan alındı kolumdan sonra o şekerli zımbırtıyı verdiler onu içtim 1 saat sonra tekrar kan aldılar bu sefer işaret parmağımın tepesinden aldılar
sonra bi saat sonra bidaha o kaaa yani sende toplamda 3 kez kan alıyolar bacım
tabi ozamana kadar o şekerli şey mideni alt üst edio ve hastanede 3,4 saat geçirmiş oluyon insan yoruluyo yaaaaa
paraları indiregandi yaparken iyiydi değel mi çakallllll

istemem nan para neynn oğlumun ismini parayla satacak anamıyım ben:jeyyar::jeyyar:

ben kacıom karular 9dan sonra bişe yemiycem ya sabah seker testine gidecem enerji harcamayam bosuna öpüom hepinizi bye byeeeeeeeeeeeeeeeee

gözünaydın wanna cım bak heç bişey yokmuş banada bugün doktor amniyo sıvın biraz fazla dedi
sen şimdi hem o falcı karının dediğinin üstüne o doktorda sana öle söyleyince moralin bozuldu tabi
ama bak çok şükür heç bişey yokmuş hamileliğinin tadını çıkar bacım

sagol canim. evet bazi seyler ust uste gelince insanin cani sikiliyor.

sivinin fazla olmasina birsey dedimi doktorun?

kizlar ben geldim, hayirli haberlerle dondum Allah'ima sukurler olsun. bugun baska doktora gittim, durumu anlattim. sonra ultrasonda baktik. ben olsam bu suyu olcmem bile, gayet iyi gorunuyor, ama sirf seni rahatlatmak icin olcelim dedi. ardindan olcumlerini yapti ve cok sukur hersey yolunda gorunuyor. suyuda gayet iyi dedi. Naz hanimda elini alnina koymus bi keyif yatiyordu.:)) kapisindan cevirmeyip, dualarimizi kabul eden Rabbim'e sukurler olsun. Persembeden beri ne yerdeydim, ne gokte. oldukca rahatladim simdi cok sukur.:))opuyorumnanaktan

belki bundan sonrada bu doktorla devam ederim. ultrason aleti ayni zamanda 3 boyutlu gosteriyor. doya doya seyrettik kizimizi oglusumla. ustune birde CD verdi, evde seyretmeye devam ediyorum.:))

benden simdilik bu kadar.opuyorumnanaktan

wannacım çok geçmiş olsun .bak korkulacak bişey değelmiş
sen yine de günlük su ihtiyacını karşıla ki aynı sorunla karşılaşmayasın şekerim
ohh ne güsel evdede bol bol seyredersin bebişini
sağlıcakla kavuşacaz bebişlerimize canım zamanı gelince
öpüyom nan seni gellllŞeniz

napam yaa kenyam çalıştım çaşıstım simdi işim bitti nörüyonuz sıyem dedım ben ıyıyım vcanım bebişde ıyı şükürler olsun yarın evlılık yıl dönumun ayyyy 2 senem bitiyoo vay beee seneye 3 kişi olcaz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nice seneler diyim şindiden sana
abowwwwwwww bwnim 5. senem olcek eylül de
yaşlanmışım yaww

kızlar size bişey sölimm az önce denedik bir porselen tabağın içine ağırlık yapacak bişe koyun kumanda vs gibi karnınızı açın tabağı üstüne koyun babasıda yanınızda olsun biz az önce denedik tabağa etmediğini bırakmadı düşürmek için çok tatlı yaaaaaaaa

ben de eksik kalmayam deneyemzemuszemus
az önce de bebem kaynımda ne yapıyodu anlamadım ama
resmen şeyimi tekmeliyo kaydirigubbakcemile3
acıyor yaww.hatta kocişe de gösterdim artık çok net dışardan görünüyohihoyyyt

yaa dün benim bebiş bölee karnımın taa altına gitmişş tepiniyodu öle bi tepiniyodu ki sanki alttan fırlayıp gitcek gibi sancı yapıyoo. çok korktumm bişey olcak diyee mafoldumben

aynen canım dün gece benim de öleydi
hatta bugün gün boyu nerdeyse şeyimdeydi
bi de acı veriyor içerde ne hatlar karıştırıyorsa
şeyime parmağımı sokup bacaklarını yakalasakmı
bi cimcik atak onakaydirigubbakcemile3
rahat dursun cimcimem yawwww

bende şu kızı uyutam canımdan bezdirdi çatlak

gevezeler sizi :oklava:
şimdide kimsecik kalmamış
pislikler

sagol canim. evet bazi seyler ust uste gelince insanin cani sikiliyor.

sivinin fazla olmasina birsey dedimi doktorun?

sıvının fazla olmasına doktor şeker çıkabilir dedi baktırdınmı dedi yok dedim
sıvının fazla olmasını açıklıayıcı bir anomali görünmüyor dedi
muhtemelen diyabet alkalı olabilir dedi oda diyetle çözülür dedi
benim kızımada hamileyken 50 gr lık şeker yüksek çıkmıştı muhtemelen buda yüksek çıkacan anlıycan bana diyet yolları görünüyo allahım daha 2.5 kilo aldım emme demekki şekerim fazla şekerlide yemiyom ama neden oluyo anlamadım neyse canım sorunumuz şeker olsun allah bebeklerimize sağlık versin

senin sıvı miktarın kaçtı

kızlar aklıma ne geldi bilseniz şimdi ellerinize mezureleri alıyosunuz veeee tam göbek deliğinizin hizasından bel çevrenizi ölçüyosunuz her hafta bu ölçümleri tekrarlıyoruz böylelikle bebelerimiz ve biz ne kaaa şişiyoruz anlaşılacak tabi kimin daha çok şişman olduğuda haaaa haaaa nasıl fikir ama bence çok eğlenceli olucak ben ölçem şimdi bakem kaç santim çıkıyo

aynen canım dün gece benim de öleydi
hatta bugün gün boyu nerdeyse şeyimdeydi
bi de acı veriyor içerde ne hatlar karıştırıyorsa
şeyime parmağımı sokup bacaklarını yakalasakmı
bi cimcik atak onakaydirigubbakcemile3
rahat dursun cimcimem yawwww

ayy hiç sorma yaaa :emir_bebek: bizim haftalarımız aynı ya o yüzden sıkıntılarda aynıı zemuszemus

kızlar aklıma ne geldi bilseniz şimdi ellerinize mezureleri alıyosunuz veeee tam göbek deliğinizin hizasından bel çevrenizi ölçüyosunuz her hafta bu ölçümleri tekrarlıyoruz böylelikle bebelerimiz ve biz ne kaaa şişiyoruz anlaşılacak tabi kimin daha çok şişman olduğuda haaaa haaaa nasıl fikir ama bence çok eğlenceli olucak ben ölçem şimdi bakem kaç santim çıkıyo

ölçtüm şimdi ama dalga geçmek yokk :olmaz: 104 cm :kedi:

ayy hiç sorma yaaa :emir_bebek: bizim haftalarımız aynı ya o yüzden sıkıntılarda aynıı zemuszemus

ölçtüm şimdi ama dalga geçmek yokk :olmaz: 104 cm :kedi:
neyynn dalga geçecem nan 104 benden 12 cm fazlasın o kaaa şişko değelsin o zaman
:mymeka: uyuz laz karusuuuuu :mymeka: :oklava: kime diyon sen haaaa :oklava:

sen niye üstüne alındın şekerim yaaaaa ölç bakem ölç korkma nan :roflol::roflol::roflol:

şştttttttttt çılgın hatunlar bu saatte kimse yoktur dedim ama gündüzden nerdeyse daha kalabalık.ne ediyonuz gııııııııııı.

neyynn dalga geçecem nan 104 benden 12 cm fazlasın o kaaa şişko değelsin o zaman

sen niye üstüne alındın şekerim yaaaaa ölç bakem ölç korkma nan :roflol::roflol::roflol:

kızz delimisin sen heeç söylermiyim nan sizee hem benim göbüşüm kocaman oldu ayy kesin çok fazla çıkar yaaa mafoldumben

şştttttttttt çılgın hatunlar bu saatte kimse yoktur dedim ama gündüzden nerdeyse daha kalabalık.ne ediyonuz gııııııııııı.

hoşgeldin canım napalım göbeklerimizi ölçüyoz bakalım kimin göbeği ne kaaa büyük sende ölç kııı bel çevreni göbek hizasındana.s

gııı mureda yetmezse benim mezureden ekleme yaparuk taaammı bacım:roflol::roflol:

:mymeka: al sana laan :mymeka: delüü o kaa değil ben kendimlen barışığım kııı napayım.76 kiloyum iştee 74 len gebeş kaldım 2 kilo aldım bu aydaa :lepi: allam yaa bunlanmı korkutcan beni kıı bebişim sağlıklı olsundaa herşey booşşş lülülülülülü

kızz delimisin sen heeç söylermiyim nan sizee hem benim göbüşüm kocaman oldu ayy kesin çok fazla çıkar yaaa mafoldumben

aaaaaa hadi ama bacım yaaaa küserim bak gacı şunun şurasında eğlence olsun diye yapıyok herhalde nan çatlak bak gider ayak üzme bani nan gece rüyanda o kireç suratımlan gelirim yanına kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Back
X