oy yerim ben o kuduruğuuuu.benimki bugün tembellik yapıyo.
bide nasıl kımıldadıgını anlayalım diye bişi koyarsam gobüse maşallah daha bi kuduruyo bu dısarı cıkıncada bole olursa yandık ki ne yandık :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy yerim ben o kuduruğuuuu.benimki bugün tembellik yapıyo.
:içelim: al ben den de o kaaa şerefe cicimmmkızz ebişkoo valla süpermiş kıııı :içelim:![]()
gı ben daha çok küçüğüüüüüüm.ben 22 kocişte 25 yaşında.bu sene açıköğretimi bitirirse 5 ay gitcek.15 ay olursa benim için kötü olur yaaaaaaaa.
bide nasıl kımıldadıgını anlayalım diye bişi koyarsam gobüse maşallah daha bi kuduruyo bu dısarı cıkıncada bole olursa yandık ki ne yandık :roflol:
gı ben daha çok küçüğüüüüüüm.ben 22 kocişte 25 yaşında.bu sene açıköğretimi bitirirse 5 ay gitcek.15 ay olursa benim için kötü olur yaaaaaaaa.
merak ettim dayanamadım ben de ölçtüm
göbeeeeeek deliğimin tam ortasından hemide
85 cm((((((((((((((((((((((((((((((((((((((8
kız mureda ilk sen yatıyom dersen yandın ziraaa biz bunu başka yerlere çekerük habarın ola o yüzden hiç sesin çıkmasın birisi ben yatıyom deyince bende yatıyom dersin
bacımbenimki 92
muredanınki 105
tubişinki 104
dilmuhunki 90
sende 88 aferin sana bravoo incecksin bacım dilmuhun rekorunu sen kırdın bakalım senin rekorunu kim kıraca
haaa bide burdaki diğer gacılar var onalr uyanıklık edip sabah aç karnına ölçacaklermiş bacım korktular yanii anlıycan:roflol::roflol:
bence okusun ınsallah bes ay olur ya bız bebek dogmadan gıtsım ıstedık cunku bebek dogunca dahada beter uzulur cunku tadını alırsa bebegınm dıye esım dıokı nede olsa karnında gorulmuo dogsa kopamam dıo gıdım gelım ınsallah
oooolduu bi de çekipp şeyini koparırsaak çocuun tam olur nann bi kaldı yapacak yaneee töbe töbe töbe delü karılarr naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:bide nasıl kımıldadıgını anlayalım diye bişi koyarsam gobüse maşallah daha bi kuduruyo bu dısarı cıkıncada bole olursa yandık ki ne yandık :roflol:
gı nasıl bişey koyuyon
inşallah bitirir canım aöf de beş ay yapar
ananm sen daha küçükmüşsün
en yaşlınız benim desenize
oooolduu bi de çekipp şeyini koparırsaak çocuun tam olur nann bi kaldı yapacak yaneee töbe töbe töbe delü karılarr naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
rekorumu kırdılar :dance:en güccük göbekli ben deelim delikafadulden karazeytin bacıma bakın
kumando koyuuum oda gelip orayı tepikliyo cok komik denesene :)