2009 Kasm Anneleri

teşekkür ederim canım
evi taşındı yerleştik hemde harika bir ev bulduk haberin varmı bilmiyorum ama
kiptaş konutlarında site içersinde güvenlikli bir sürü cocuk oyun parkları olan spor alanları olan bir siteye taşındık evde çok güzel kışın ısınma problemi hiç olmaz dediler güney doğu cephesi ve binalar hep mantolama sistemiymiş
o kadar ev ara sonra hiç aklımızda olmayan bir yerden ev tut kısmet işte canım

günaydın krispi ya seni görünce karnım acukuyo benim :kedi:

kıs bende öyleyim kaç gündür girmiyorum siteye acaba napıyo bu gacılar diye düşününp duruyodum kukumav kuşu gibi
alıştım artık hepinize opuyorumnanaktan

yok anam beni görünce aklına yemek gelmesin zira ben bıraktım o işler baksana tubiş dewraldı benim mesleğimi

bak sen şimdi öğlen yemeğine kaçarsın ben daha sabha kahwaltısını yeni yaptım yaaaa sen bende çok yiyosun bikereme :dilcikar::dilcikar:

teşekkür ederim canım
evi taşındı yerleştik hemde harika bir ev bulduk haberin varmı bilmiyorum ama
kiptaş konutlarında site içersinde güvenlikli bir sürü cocuk oyun parkları olan spor alanları olan bir siteye taşındık evde çok güzel kışın ısınma problemi hiç olmaz dediler güney doğu cephesi ve binalar hep mantolama sistemiymiş
o kadar ev ara sonra hiç aklımızda olmayan bir yerden ev tut kısmet işte canım

günaydın krispi ya seni görünce karnım acukuyo benim :kedi:

kıs bende öyleyim kaç gündür girmiyorum siteye acaba napıyo bu gacılar diye düşününp duruyodum kukumav kuşu gibi
alıştım artık hepinize opuyorumnanaktan

gözün aydın cnm hadii güle güle oturr :Saruboceq: inşallah burdan kendi evine çıkmak nasip olur cnm :Saruboceq:

ohhhhh maşallahhhhhhhhhhhh yavruşumaaa hadi gözün aydın çatlak çıtırtıııııııııııııı işallah buse kadar güzel ve sağlıklı ama daha uysal bi oğluşun olur tatlımmmmm :Saruboceq::nazar:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sağol bacım sağol inşallah akıllı olur emme zannetmiyom yani
doktor suyun biraz fazla dedi herhalde suyun içinde top oynii benimki pat patkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hacııııııııııı ne hazırladın gıııııııııı gerçi öğlen yemeeene gitcem ben az sora ama kaydirigubbakcemile3

ayy valla bende gebrcem açlıktan kıı bekle geliyoom kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

bekle geliyommm açımmmm açççç kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

yok anam beni görünce aklına yemek gelmesin zira ben bıraktım o işler baksana tubiş dewraldı benim mesleğimi

bak sen şimdi öğlen yemeğine kaçarsın ben daha sabha kahwaltısını yeni yaptım yaaaa sen bende çok yiyosun bikereme :dilcikar::dilcikar:

anaaammm ne kadar aç warmış nan cokacimcoook teker teker gelün nan doyuramam hepünüzü kaydirigubbakcemile3 şaka şaka gelün nan çok sağlıklı bi kahwaltı hazırladım size we sıpalara :emir_bebek:

anacım ben senin adını görünce acıkıyorum krispi ya kaydirigubbakcemile3
ya ben pazar günü öğlene kadar tam 3 defa kahvaltı yaptım sabah 8 de kocişin işi vardı onu yolcu ettim açlıktan gözlerim karardı hemen kendime tost yaptım ve meyve suyuyla yedim sonra bır guzel 10 a kadar uyumuşum bır kalktım midem zil çalıyo kardeşimde var evde hemen kahvaltı hazırladı bir güzel oturduk kahvaltı yaptık öğlen kociş geldi ona kahvaltı hazırladık oturdum sanki hiçbişi yememişim gibi onlada kahvaltı yaptım sonra öğlen ara öğün akşam gece derken böle bitirdim günü :roflol:

gözün aydın cnm hadii güle güle oturr :Saruboceq: inşallah burdan kendi evine çıkmak nasip olur cnm :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım

senin bigün ben tokum diyiceğin hiç aklıma gelmezdi nan çok duygulandım senağlama
bundan sonra böle cicim
anacım ben senin adını görünce acıkıyorum krispi ya kaydirigubbakcemile3
ya ben pazar günü öğlene kadar tam 3 defa kahvaltı yaptım sabah 8 de kocişin işi vardı onu yolcu ettim açlıktan gözlerim karardı hemen kendime tost yaptım ve meyve suyuyla yedim sonra bır guzel 10 a kadar uyumuşum bır kalktım midem zil çalıyo kardeşimde var evde hemen kahvaltı hazırladı bir güzel oturduk kahvaltı yaptık öğlen kociş geldi ona kahvaltı hazırladık oturdum sanki hiçbişi yememişim gibi onlada kahvaltı yaptım sonra öğlen ara öğün akşam gece derken böle bitirdim günü :roflol:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım
waaaaaşşşşşşşşşşşşşşş nettin kııı anam neren sığıyo o kaaa yemek
nan bu karakızın yedikleri nere gidiyooo :mymeka::mymeka:

biriktiriyo galiba ne bilem bakalım o bi zayıf bebek doğursunda kusturacam oğa yemekleri-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın kızlar
dün gece bende hemen yattım uyudum sabah 9.5 da uyandım çişim gelmişti çok sıkılştım çiş olayı olmasa ben uyurum 12 ye kadar çişe kalkınca uykum açlıyo
nan herkes sabah aç karnınamı ölçüyo yaaa neyse ben geldikten sonra dewam ederiz taaammı gacılar
ben gelmeden başlamayın yoksam küserim haaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:
krispiii dün gece ölçtüm mezurayı bulup nan 98 cm çıktı nann sabah da mı ölççektükk:1shok::1shok:

waaaaaşşşşşşşşşşşşşşş nettin kııı anam neren sığıyo o kaaa yemek

biriktiriyo galiba ne bilem bakalım o bi zayıf bebek doğursunda kusturacam oğa yemekleri-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

napim ama acukuyom ben
inşallah topaç gibin bi kız doğururumda bu halde görürsünüz o zaman bu kız bundan nası çıktı diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy kıyamam sana beenn lülülülülülü

:kedi: :kedi:

hee nan nereyeye gidiyoo

bebişime gidiyo kaydirigubbakcemile3

bak bizee hiç inkar ediyozmu yediklerimizi :roflol: fazlasını bilem taşıyoz üstümüzde nan :roflol:

ama ama ben napabilirim gösteremiyom yediklerimi :sinifsinif:

ben zateen böle tiplere sinir olurum edoşum yaaa yerler yerler zayıf kalırlar :oklava:

he laan bende yaa mafoldumbenmafoldumben
emme varya bende eskiden öyleydim biranda böle oldum nann mafoldumben
bide biz şimdi kuş kadar doğururuz bu karakız topaç gibi :roflol::roflol: döverük nan senüüü :mymeka:

Back
X