2009 Kasm Anneleri

veeeeeeeeeeee işte oğlumla bi haftayı daha geride bıraktık artık 25+0 yani 26 haftamızdan gün alıoz son dönemece girioz cok sükür allahım herkesin bebesini kendine bağışlasınnn

ya tabı sen varsın bunları bosamı yazıom gı ya zorlanmam tabı toparlanmam cabuk olursa kendım yaparım bebemın herseyını ben yenı dogmus bebegı ıkl ben yıkamıstım kardesımın kıznı

valla bravo sana beraycım.bende heşeyi yaparımda nasıl banyo yaptırcam el kadar bebeğe diyorum gı.korkarım ben ay biyerine bişey yaparım diyeeeeee

valla bravo sana beraycım.bende heşeyi yaparımda nasıl banyo yaptırcam el kadar bebeğe diyorum gı.korkarım ben ay biyerine bişey yaparım diyeeeeee

yok kız sadece elını cabuk tutcan usumesın morarmasın dıe hemsıreler pat pat vuruolare gaz cıksın dıe bıle bısı olmuyo

nehircim aramızda 4 günmü var şekerim ay bizde kocamanız gıııı.beğenmiyonmu biziiiiiiiiiiii oğluşumnanmafoldumben

iyi ya bikaç kere yıkayınca alışırız.bu arada benim midemde yangın çıkıyo bazen deli oluyorum.su falan fayda etmiyo

ekımın sonumu? bende kasımın 7sıı...ya gızlar sızınde mıdenız tas gıbımı:1shok:

29 ekim gibi bakalım canım hayırlısı olsun ..

nehircim aramızda 4 günmü var şekerim ay bizde kocamanız gıııı.beğenmiyonmu biziiiiiiiiiiii oğluşumnanmafoldumben

maşallah sizede canımcımmmmmmmmmmmmmmmmmm .... beğenmez olurmuyum hepnizi seviom yaa yerim ben o bebişleriiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam şimdi ben bebişime kıyafet aldımda diyorumki ne kadar daha almalıyım.yani bizim doğum kışa geliyo ya burdada kış derin geçermiş el kadar bebekle çıkıp hiçbişey alamam.şimdiden herşeyini almam lazım.neler alayım sizce

kızlar bişey sorcam şimdi ben bebişime kıyafet aldımda diyorumki ne kadar daha almalıyım.yani bizim doğum kışa geliyo ya burdada kış derin geçermiş el kadar bebekle çıkıp hiçbişey alamam.şimdiden herşeyini almam lazım.neler alayım sizce

valla diolarki bol bol pijama takımı sıcak tutacak bide uzun kollu cıtcıtlı badi şimdilik aklıma gelen bunlar ben alma işini teyzemlerin üstüne attım rahatladım ... ben odasını falan kurcam onlar kıyafetleri halledecekler opuyorumnanaktan

Back
X