Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben dün gece saat 3 te uyudum yarım saat sonra uyandım sonra uyuyamadım bi daha.sonra kocişim işten 8te geldi onla uyuduk bir buçukta uyandım.artık ne biçim uyku olduysa işte
göbüşelere bak ne yazdım sana delüü karuuu öldrcen ben sen bi alemsin anlamadım nan sen:roflol::roflol::roflol:
ben yemiom sadece meyve yiyom yada yogurt:lepi:
neyse annişler muhabbetiniz bol olsun ben biraz dolanam öpüyorum siziii opuyorumnanaktan
o bebişi varya mıncıklarım bennn :jeyyar:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
15 gün sonra 6.ayı yazacammmmmmmmmmm
tek başıma zor oluyo ya biriniz gelsinde yazsın bea
ben de karnım ne zaman acıkırsa yerim
dayanamam ki ben açlığa
bayılır kalırım hemen
eccük olsun bişey girmeli mideme
ama genelde 3 öğün yerim
aralarda dediğin gibi yoğurt meyve bazen de sütümü araya saklarım
ama az önce karnımaçıktı ekmek arası patates yaptım yedim amaçeyrek ekmek
bende 3 te uyudum sora 6 da uyandım ve 8.30da kalktım elma falan yedım sora uyumusum 1 de uyandım esın polıs olunca bole duzensız oluo uyku
kesinlikle abuk subuk bi uyku düzeni oluyo ya.sapıttı bünyem.ay bide bu adamlar gece çalışıyo onlara dahada yazık.allah yardımcıları olsun
kızlar ay ne çok soru sordum dimi.ya gene sorcam bişey.şimdi bebişim için işte şampuan pişik kremi falan şöyle çantada takım oluyo ya ondan alcamda niveamı sebamedmi yada başka bişeymi alam.
kızlar ay ne çok soru sordum dimi.ya gene sorcam bişey.şimdi bebişim için işte şampuan pişik kremi falan şöyle çantada takım oluyo ya ondan alcamda niveamı sebamedmi yada başka bişeymi alam.
sağolun kızlar.o zaman chicco alam bende.
nehircim sadece şampuanınımı alalım canım bide bebe yağı dimi yanlış anlamadım.
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa böle yemeye devam edersn karnına o yazıyı yazmak için 3 tane ruj lazım olacakkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol:
ben öle düşünüom bide temizleme sütü var o neye yarıo anlamadım anlarsam sölerim ben yağ ve sampuanı alcam ordan canım pişik kremini doktor öneriomus arkadasım almıs hayli para vermiş adam bunu kullanma demiş kalmıs ölece:lepi: