2009 Kasm Anneleri

kızlar dün kocişimle kayınpederim halılarımı yıkadılar ohhhh misler gibi yaptılar valla evde ne kadar halı varsa allah razı olsun her ikisindende bizde kayınvalidem ben kayınvalidemin kayınvalidesi 3 kadın sandalyelere oturduk onları izledik kaydirigubbakcemile3

Bak simdi bütün düşünceler birleşti, kaynanam kiloma taktı kafayı ama kendisi, biliyoki Türkiyeye dönünce işe baslıycam, biliyoki 1 ay kalaya kadar calısıcam, biliyoki kocişimde olmıycak yanımda. Hatun kendiside tatile gitti, yazlıkta keyif yapıyo. İnsan bir düğşünür bir sorar birseyler alır, bi hazırlık yapar yani.......

Offf benim kaynanam düğünümüzede davetli gibi misafirlerden sonra gelmişti, cocugada kesin öyle yapacak.....

anaaam tek değilim yanii,inanmazsınız ben kaynanama davetiye götürdüm :roflol::roflol: adını soyadını yazdım ve ailesi dedim :roflol: götürdüm ellerimle verdim veeeee sadece güldüüü :oklava::oklava: o kadar pişkindikiii kendileriii :oklava:

kızlar dün kocişimle kayınpederim halılarımı yıkadılar ohhhh misler gibi yaptılar valla evde ne kadar halı varsa allah razı olsun her ikisindende bizde kayınvalidem ben kayınvalidemin kayınvalidesi 3 kadın sandalyelere oturduk onları izledik kaydirigubbakcemile3

ohhhhh ellerine sağlıkkk zemuszemuszemuszemus
bende yıkamaya vercem yaavv

ayy sen boşver milleti onlar seni düşünmüyosa sen hiç düşünme onları
kafana takma canım kocişinle aran iyiyse bebişinde sağlığı yerindeyse
tamam başka hiç bişeye önem verme

çok haklısın canım ama elimde olsa keşke... bebeğimi bu gereksiz meseleler yüzünden üzüyor olmak en kötüsü zaten...

canımya bırak kimseyi takma kafana hem eşinin babası neden senin canını sıkıyoki ne hakkı var
sen sadece miniğini düşün tatlım

üffff yaaa 4 yıllık evliyim nerdeyse bu adamla uğraşmaktan sıkıldım artık... her zaman aynı mevzu aynı sorunlar... ben bıktım o bıkmadı

Bu arada dün bizde esimle birbirimize girdik, annesi aradı bunu konustular sonra benide istedi, bana yaptığı tek konusma: "sakın cok kilo alma" söylemi oldu. Valla kaç bin km ileriden benim kiloma karısıyo. Bende telefonu kapatınca, eşime; "kusura bakma ama benim kendi anam benim kiloma bu kadar karısmıyo benim kilomun hesabı senin anana hiç düşmez" dedim. Vay efendim neymiş onun annesi iyi niyetle söylüyomus. Tamam olabilir ama iyi niyetle her konusmada tek konusulan seyde benim kilom olmasın yani artık!!!!!

ayyy bunların hepsine bişeler yapmak lazımbenneyaptımki:oklava:

oooooooooo neler almadımki yaaavv delikafadulden
resmen delirdik kocişkomlan delikafadulden
şimdi birincisi oda takımı için gezdik gezdik ama bi şeye kafayı taktığımız için başka hiiç bişeyi beğenemedik ve o size dediğinm takımı aldık :lepi: o kadar güzeelkkiiiii anlatamam,allahım size daha iyilerini nasip etsin inşallahh :Saruboceq: 14 ağustosta teslim edicekler,bende o zamana kadar badana işini halledicem.zaten ekimi izmirde geçireceğim için eylüldede kıyafetlerin yıkanma ütülenme işini hallederim.

canım hayırlı olsun... sağlıkla kullansın bebeğin...

kızlar yine kaynana muhabbeti başlamış.boşverin ya ohoooooooooo onların yaptıklarını anlatmaya kalkarsak valla günler yetmez.hepsi aynı bunların ne yapcaz işte.sallayın yaaaa kaile almaya değmezler diyom amaaaaaaaaaaaaaaaaa.niye beni dinlemiyonuz.

ben mutfakla holdeki halıyı verdim temiz olmuş beğendim doğum önceside tüm evin halılarını vercem kısmetsaaa :jeyyar:

Bak simdi bütün düşünceler birleşti, kaynanam kiloma taktı kafayı ama kendisi, biliyoki Türkiyeye dönünce işe baslıycam, biliyoki 1 ay kalaya kadar calısıcam, biliyoki kocişimde olmıycak yanımda. Hatun kendiside tatile gitti, yazlıkta keyif yapıyo. İnsan bir düğşünür bir sorar birseyler alır, bi hazırlık yapar yani.......

Offf benim kaynanam düğünümüzede davetli gibi misafirlerden sonra gelmişti, cocugada kesin öyle yapacak.....

ay canım bırak hiç düşünme bunları düşünerek kendi canını sıkıyosun moralin boluyo bak

anaaam tek değilim yanii,inanmazsınız ben kaynanama davetiye götürdüm :roflol::roflol: adını soyadını yazdım ve ailesi dedim :roflol: götürdüm ellerimle verdim veeeee sadece güldüüü :oklava::oklava: o kadar pişkindikiii kendileriii :oklava:

seninkide iyiymiş he davetiye götürdün demek :roflol: :roflol:

ohhhhh ellerine sağlıkkk zemuszemuszemuszemus
bende yıkamaya vercem yaavv

bende yıkamaya verim diyorum herdefasında eşim ben varken ne gerek var diyo benim kayınvalidemlerin evi bahçeli kuyuları var suda bol hep orda yıkıyolar kayınpederimle birlikte her sene

gııııııııı seninki iyice uçukmuş.ayyyyy bide kiramı yoksa.kız kiradayken alıyosun bi ton eşya sonra başka bi eve geçince o kadar eşyayı koycak yer bulamıyosun.benimkide tam tersi oldu istanbuldaki ev bizim diye ona görte aldık herşeyi şimdi buraya gelince e bu ev bizimkinden büyük perde halı yetmedi.e halı alsam lojman küçücük buranın yarısı kadar ne etcem aldıklarımı.ayyy zor valla.
evet kira canım ev alana kada taşınmak istemiyom o yüzden çocuk için kaloriferli ev baktık
fiyatlar çoook uçuktu hemde istediğim gibi bişey bulamadım
o yüzden taşınmadık ve soba kuracaz artık
perdeleri felan ayarlamak dert olacak taşınırsam daha 1 yıllık perde
nasıl kıyıp değiştirecem sobada kurarsam ev alana kadar taşınmam artık
ama senin için küçük ev daha iyi eşyayı az alırsın taşınırkn dert olmaz
çünkü sizin arada tayin çıkacak bölee

yauww bacılarrrrrrrrrr size bişi sölicem ben şimdik bakınırkene şu büyüyen beşik muabbeti varya ona taktım kesin alcem diyodum ama dün karılar aklımı karıştırdı yauwwwwwwww kafamçokkarıştı
görümcemler falan büyük beşik alma zaten çocuk yatmıyo didiler bütün o ortamdaki gaciler herkes aynı şeyi söledi yani en fazla 9 aylık olana kadar yatıracağın küçük bişi al sonra o beşiğe tırmanıyo falan didiler aklım karıştı e hadi öle bişi aldım diyelim sora nerde yatıracam nan ben bu veledi yatağıma mı alacam lülülülülülü
ben park yatak alcam benim evde genç odası var çünkü
o yüsden ne odaya ne beşiğe heeeç bakmıyom
park yatakta da 2 -3 yıl bile yatabiliyoo

amannn kutu kaaaa evim var şükür anca temisliyom falla büyük ev olaydı yandıydım gııııııı kaydirigubbakcemile5
ayy ben napam yaaaa evi köşe bucak temizlediğim gün belim ağrıyoo
15 güne bi kadın alıyorum aradada ben temizliyom işteee

ooooh ne güzel yapmışlar gülegüle kirlet canımm

slm kizlar allah nasip ederse bende kasim ayinda dogum yapicam 22 hafta 1 gunluk hamileyim allh nasip ederse kasimda bebisim kucagimda allah herkese kolay dogumlar versinnnn

çok haklısın canım ama elimde olsa keşke... bebeğimi bu gereksiz meseleler yüzünden üzüyor olmak en kötüsü zaten...
üffff yaaa 4 yıllık evliyim nerdeyse bu adamla uğraşmaktan sıkıldım artık... her zaman aynı mevzu aynı sorunlar... ben bıktım o bıkmadı
canım hayırlı olsun... sağlıkla kullansın bebeğin...

amin cnm daha iyileri sizlerin olsun :Saruboceq:
amaaan takma bee zerencim,bu kaynanalar felan kocişlerle aramızı bozar valla..
kızlar yine kaynana muhabbeti başlamış.boşverin ya ohoooooooooo onların yaptıklarını anlatmaya kalkarsak valla günler yetmez.hepsi aynı bunların ne yapcaz işte.sallayın yaaaa kaile almaya değmezler diyom amaaaaaaaaaaaaaaaaa.niye beni dinlemiyonuz.

hee kııı benim yıllarım yetmez valla :roflol::roflol: amaan salladık işteee ben çok sallamışım emme bosandı karı kocasından :roflol::roflol:

kız benim kaynanamda da bi huy hasta kendileri ev silincek süpürülcek şu yapılcak der durur hep alışkanlık yani dün gene bana dioki ay işte halılar silkelencek silincek süpürülcek mutfakta şu bu falan alla alla dedim bunnarı da benden beklemio heral demekki kadın söleyince rahatlıyo haaa bende heeeeçç bişi demiyom ya delikafadulden

canım elinde değil ama başka şeyler düşün aklına çok fazla getirme
sonra kocişinede yansıtırsın aranızda bozulur Allah korusun
daha çook fazla huzursuz etme kendini ve bebişini
ne halleri varsa görsünler de geçç

slm kizlar allah nasip ederse bende kasim ayinda dogum yapicam 22 hafta 1 gunluk hamileyim allh nasip ederse kasimda bebisim kucagimda allah herkese kolay dogumlar versinnnn
hoşgeldin canım

evet... düşünmiyim diyom ama beceremiyom... sinirlerim çok kötü yaaasenağlama

aman canım ya boşver ne oldu bilmiyorum ama takma kafana.bunlar özelliklemi yapıyo bilmiyorum.valla yeter.bak benimde kaynanam hamile kalmadan önce küsmüştü oğluna,baktık banada küsmüş.sonrada hiiiiiiiiç aramadı.ben aradım konuşmadı.ohoooooooo aman ya valla salla gitsin bu insanların hepsi aynı.hoşlarına gidiyo kötülük yapmak.ya valla ne desem bunlara :oklava: bile kesmez

ben çıkıyorum canlarım yarın görüşürüz hepiniz kendinize ve yavrucaklara eyüü bakın
haftasonu olduğu gibi çok konuşmayın yoksa okumam geçmişi
eve gidem ayaklarımı uzatıp yatamda şişko ayaklarım zayıflasın azcık :roflol:

kız benim kaynanamda da bi huy hasta kendileri ev silincek süpürülcek şu yapılcak der durur hep alışkanlık yani dün gene bana dioki ay işte halılar silkelencek silincek süpürülcek mutfakta şu bu falan alla alla dedim bunnarı da benden beklemio heral demekki kadın söleyince rahatlıyo haaa bende heeeeçç bişi demiyom ya delikafadulden

ben çıkıyorum canlarım yarın görüşürüz hepiniz kendinize ve yavrucaklara eyüü bakın
haftasonu olduğu gibi çok konuşmayın yoksa okumam geçmişi
eve gidem ayaklarımı uzatıp yatamda şişko ayaklarım zayıflasın azcık :roflol:

hadi güle güle canım.dikkat edin kendinize bebiş ve sen.
benimde nasıl uykum vaaaaaar.dün akşam film izleyecez diye birde uyuduk sabah yedide uyandık.ay ben deli bide kociş işe gittikten sonra evi temizledim sabahın köründe.belin ağrıyo şimdide.ama ben kaşındım yaaaaaaaa.

Back
X