benım bebiş iyi geceleri çok hareketleniyo canım ayakalrın şişiyosa kovaya su koy birazda tuz beklet ayaklarını sonra biraz dık ayaklarınıı.sağlık ocağındakı hemşire bana bunu önerdi.doktorum bana 6,aydan sonra daha ağırlaşcaksın,ayakların ellerin daha çok şişcek dedi.inş hayıırlısıyla gecircez bu dönemı...bebeğimiz içinn hersey.anne olmak kolay değil biz daha yolun başındayız....
kız neden dedi öle teyzen söylenır mı öyle şey yaaa...yüreğimizdeki bu özlem hiç bitmıcek hergün daha da çoğalacak.kımse tutamaz annenın yerini nur içinde yatsınlarrr...
deli demeyın ama bende annemın fotolarıyla konuşuyorum napayım ...
doğumdan sonra kayınvalidem kalamaz başımda bılıyorum çalışıyo kadın akşam on oldumu uyuyo koltukta.görümcemde çalışıyo ancak bebek sevmeye gelırler.onlardan pek bişi beklemıyorum acıkcasıı...ne yapacağım bılmıyorum tecrübesizimm daha ama öğrenıcezz Rabbım yardımcımız olsun hepimizzin...sadce yengemden ve kuzenımden birer hafta yanımda kalmalarını rica edicem onlarda seve seve gelırler işleri olmazsa köyde...ah anacım sağ olsaydı delı divane olurdu ama napalım Allahın takdiri nur içinde yatsınlar...güçlü olucaz kızlarr hayırlısıyla Rabbımın yardımıyla büyütcezzz:Saruboceq:
cnm allah kolaylığını verir inş
benm doğuma kayınvaldem görümcem eltim hiçbiri gelemez görümceyle elti çalışıyor 3 yıl bitiyor evleneli daha bir kez gelmedi ikisi de. başka şehirdeyiz tabii gücenmiyorum ben napim herkesin işi gücü var ama isterdm gelsinler.
kayınvalde çok yaşlı kayınpeder de hasta ona bakıyor kendisi de hasta gelemez muhtemelen.
biz bebeği götürünce görcekler anca. onlar için de çok zor. çok özeniyorlardı toruna ama uzağız işte.