2009 Kasm Anneleri

kızlar ben daha bebeğime tek bir çöp almadım yaa
bendeki bu rahatlık nerden gelio anlamıyorum
eşimde daha erken alırız alışveriş dediğin nedirki dio
nerde doğum yapıcağıma falanda karar vermedim
hepsini sıkışık sıkışık yapacam heralde hep öyleyim son dakkacı -tatlicadiarzu-

kızlar ben daha bebeğime tek bir çöp almadım yaa
bendeki bu rahatlık nerden gelio anlamıyorum
eşimde daha erken alırız alışveriş dediğin nedirki dio
nerde doğum yapıcağıma falanda karar vermedim
hepsini sıkışık sıkışık yapacam heralde hep öyleyim son dakkacı -tatlicadiarzu-

ben de almadım cinsiyetini öğrenince bir bahçıvan aldım o kadar, ama annem ısrarla erken değil nolur nolmaz alman lazım diyor bende düşündüm de daha dinçken çok ağırlaşmamışken almak daha kolay olur aslında bir de o ciciler yıkanacak ütülenecek hep yorucu işler bunlar.
bir de eğer mobilya alacaksanız 1 ay önceden alıp havalandırın diyorlar onu da unutmamak lazım.
bebişler erken de gelebilir ilk bebekler biraz erken gelebilirmiş.
ama ben de rahatım canım hiç istemiyor almayı bir de bu dert çıktı ya başıma hiç alışverişe çıkasım yok.
ama doğum yapacağın yere karar vermelisin dr aynı değilmi ben gittiğim hastanede doğum yapıcam son dk.ya bırakma nolur nolmaz ben doğum çantamı bile hazırlıcam

2 doz olcaz canım tetanoz aşısını... koldan da olsa acımıyo kiii:olmaz:

bu aşı eskiden çok önemliymiş aslında... evde ve steril olmayan koşullarda doğum yapıldığından annenin tetanoz olmasını engellemek amacıyla yapılırmış... şimdi hastanelerde herşey temiz ve steril.. bu yüzden bazı doktorlar gerek görmüyor... mesela benim gittiğim hastanenin bir doktoru hastasına gerek görmemiş ama benim doktorum istersen yaptır dedi... yani sonuçta aşının bi zararı yok ama küçük bi ihtimal de olsa oluşabilecek bir soruna karşı önlemi büyük... bu yüzden ben yaptırdım...yerimseniben

3 doz die biliom ben ilkini oldum 29unda ikinci doğumdan sınra 3 var kartta öle yazıo bu arada asıdan hemen sonra buz koyun üstüne beni dinleyin:lepi:

cersu ve şekercik kızlar valla ne olur ne olmaz.belkim erken gelir bebişler.ya ben yedi aylık olunca yani bikaç hafta sonra çantasını hazırlayıp arabanın bagajına koycam.çünkü benim kociş bende heyecanlı bi tip valla çantam hazır olsa bile almayı kesin unutur.bi dahaki ayda beşiğini kurdurcam.ay kızlar bebişlerin işi hiç belli olmaz.en azından en önemlileri alıp koymak lazım.ayrıca emin olun al al bitmiyo.ben o kadar şey aldım yok hala eksik

3 doz die biliom ben ilkini oldum 29unda ikinci doğumdan sınra 3 var kartta öle yazıo bu arada asıdan hemen sonra buz koyun üstüne beni dinleyin:lepi:

buz hiç gelmez bak aklıma ama iyi gelir herhalde
ee benim aşı kartımda bir doz kalmış görünüyor iki doz vurulacak bana belki de geç gittiğimdendir geçen hafta gittim de anca:)

ben de almadım cinsiyetini öğrenince bir bahçıvan aldım o kadar, ama annem ısrarla erken değil nolur nolmaz alman lazım diyor bende düşündüm de daha dinçken çok ağırlaşmamışken almak daha kolay olur aslında bir de o ciciler yıkanacak ütülenecek hep yorucu işler bunlar.
bir de eğer mobilya alacaksanız 1 ay önceden alıp havalandırın diyorlar onu da unutmamak lazım.
bebişler erken de gelebilir ilk bebekler biraz erken gelebilirmiş.
ama ben de rahatım canım hiç istemiyor almayı bir de bu dert çıktı ya başıma hiç alışverişe çıkasım yok.
ama doğum yapacağın yere karar vermelisin dr aynı değilmi ben gittiğim hastanede doğum yapıcam son dk.ya bırakma nolur nolmaz ben doğum çantamı bile hazırlıcam

annen doğru demiş canım opuyorumnanaktan fakat sen yanlıs diosun başıma bide bu dert cıktı diosun öle deme allahın gücüne gider böyle derde can kurban ben oğlum için gerekirse tümmmmm mağzaları gezerim ki geziyorumda yeterrki bebeğimin bi eksiği olmasın :kedi:

cersu ve şekercik kızlar valla ne olur ne olmaz.belkim erken gelir bebişler.ya ben yedi aylık olunca yani bikaç hafta sonra çantasını hazırlayıp arabanın bagajına koycam.çünkü benim kociş bende heyecanlı bi tip valla çantam hazır olsa bile almayı kesin unutur.bi dahaki ayda beşiğini kurdurcam.ay kızlar bebişlerin işi hiç belli olmaz.en azından en önemlileri alıp koymak lazım.ayrıca emin olun al al bitmiyo.ben o kadar şey aldım yok hala eksik

evet ben de sana hak veriyorum ayrıca hepsini aynı anda almak da çok masraflı olur bence bir de o kadar gez dolaş zor iş.
ben ön hazırlık yaptım beşik filan baktım beğendim bi gidip alması kaldı
her şeyi de almıycam listede yazan, annemle ablama sordum kullanılmayanları almayı düşünmüyorum.....

ay sağol canım bende korktum ne oluyo diye.ohhhh içim rahatladı

o ağrıda var ben 2 haftadır cekiom ama apışaramda kasığımda değil arasıra kasığımda batma şeklinde ağrı oluodu meğersem idrar yolu enfeksyonuymusum doktoruna sormayı ihmaletme canımopuyorumnanaktan

annen doğru demiş canım opuyorumnanaktan fakat sen yanlıs diosun başıma bide bu dert cıktı diosun öle deme allahın gücüne gider böyle derde can kurban ben oğlum için gerekirse tümmmmm mağzaları gezerim ki geziyorumda yeterrki bebeğimin bi eksiği olmasın :kedi:

cnm haklısın büyük konuştum ama afedersin de popom acırken adım atamıyorum:(

24 haftalık olunca başlayacağım karar verdim
benim dr biraz dalgın yaa doğurtmayacam ona
başka dr ve hastane araştırcam

cnm haklısın büyük konuştum ama afedersin de popom acırken adım atamıyorum:(

anlıom canım inan bir haftadır apışaramda kas cekilmesi var ölüom adım atmaya yeminederim sna gecen hafta eşim 10 gün evde yoktu yoğurt almaya bile gdemedim ağladım oturdum hala bu penguen yürüyüşümle gdiom bebeğime bişeler almaya napalım cocukların eli kulağında hazır olsun herşeyleri de iyce ağırlaşmadan bitsin opuyorumnanaktan

Back
X