mmm patates yemeği kokuttun kız buraları cokacimcoook
gel kız yiyelim beraber opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mmm patates yemeği kokuttun kız buraları cokacimcoook
kızz tubiş sen nerelerdesin,anacım neyin var senin bi de heleee :uhm:
afiyet olsun canım.hımmm bu aklımda kalsın yakın zamanda yapayım.ay yok hergün ne pişirsem diye düşünmek yoruyo valla
gel kız yiyelim beraber opuyorumnanaktan
anacım ne derdim olcak kız sende beni derdin war derdin war diye diye dert sahibi yapcan heeelmaz: Allah korusun
kız bişeyim yok internette problem var sürekli kesilip duruyoo sinir ediyo benii :enbuyukkk:
sen napıyon bakimm oğluşunun eşyalarının fotosunu ne zaman koycen?
halledersin sen halledersin zemuszemus kız bu özge cadısı nerde? ekim analarının topiklerinde dolanıyoo çekicem kulaklarını :mymeka:hee lan ne bilem sankim eski nesen yok gibin geliy bana kaydirigubbakcemile3 bi daa sormam lan tamam :dilcikar:
Ayy o kadar seyin nasıl fotosunu cekecem nan kaydirigubbakcemile3
emme bakcaz bakam bi çaresinee...
afiyet şeker bal olsun pıt pıt yağ olsun löp löp et olsun opuyorumnanaktan
halledersin sen halledersin zemuszemus kız bu özge cadısı nerde? ekim analarının topiklerinde dolanıyoo çekicem kulaklarını :mymeka:
belki aylardır yemedim yemegini özlemişim herhalde rüyama bile girdiğine göre cabucak pişsede hemen yesem :kedi:
hem 5 dakikalık kolay yemek :dance:
kız sen nasıl yapıon sademi.yani sadece patatesmi koyuyon içine yoksa tavuk falan koyuyonmu
heee kaydirigubbakcemile3 erkekn doğarsa bebeği diye yatırım yapıyo herhaldee kaydirigubbakcemile3 yer ayarlıyo kendine ekim analarından kaydirigubbakcemile3
way sahtekar waayyyyyy Çok üzgünüm çoook
kız sen nasıl yapıon sademi.yani sadece patatesmi koyuyon içine yoksa tavuk falan koyuyonmu
hamilelik döneminde bi su tavuktan tiksindim
sadece patates yemegi yapıyorum canım
cok canım cekti :kedi:
ayy bende sarımsaktan tiksindim sadece yaa,aslaa tahammül edemiyorummm
neyseki gecici bir durum :dance:
kız tubiş allahtan çaturtu yok bugün tutturcaktı göbüşleri ölçün diyee :roflol:
yırttık nan vallaa :roflol:
yaa benden duymuş olma tabiii kaydirigubbakcemile3 emme beni aranıza alın felan diyomuş ordaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız tubiş allahtan çaturtu yok bugün tutturcaktı göbüşleri ölçün diyee :roflol:
yırttık nan vallaa :roflol:
hee vallaa allahtan gecici bi durum çok önemli biseden tiksinmedim yaniii kaydirigubbakcemile3