2009 Kasm Anneleri

kızz tubiş sen nerelerdesin,anacım neyin var senin bi de heleee :uhm:

anacım ne derdim olcak kız sende beni derdin war derdin war diye diye dert sahibi yapcan heee :olmaz: Allah korusun
kız bişeyim yok internette problem var sürekli kesilip duruyoo sinir ediyo benii :enbuyukkk:
sen napıyon bakimm oğluşunun eşyalarının fotosunu ne zaman koycen?

afiyet olsun canım.hımmm bu aklımda kalsın yakın zamanda yapayım.ay yok hergün ne pişirsem diye düşünmek yoruyo valla

belki aylardır yemedim yemegini özlemişim herhalde rüyama bile girdiğine göre cabucak pişsede hemen yesem :kedi:
hem 5 dakikalık kolay yemek :dance:

anacım ne derdim olcak kız sende beni derdin war derdin war diye diye dert sahibi yapcan heee :olmaz: Allah korusun
kız bişeyim yok internette problem var sürekli kesilip duruyoo sinir ediyo benii :enbuyukkk:
sen napıyon bakimm oğluşunun eşyalarının fotosunu ne zaman koycen?

hee lan ne bilem sankim eski nesen yok gibin geliy bana kaydirigubbakcemile3 bi daa sormam lan tamam :dilcikar:
Ayy o kadar seyin nasıl fotosunu cekecem nan kaydirigubbakcemile3
emme bakcaz bakam bi çaresinee...

hee lan ne bilem sankim eski nesen yok gibin geliy bana kaydirigubbakcemile3 bi daa sormam lan tamam :dilcikar:
Ayy o kadar seyin nasıl fotosunu cekecem nan kaydirigubbakcemile3
emme bakcaz bakam bi çaresinee...
halledersin sen halledersin zemuszemus kız bu özge cadısı nerde? ekim analarının topiklerinde dolanıyoo çekicem kulaklarını :mymeka:

halledersin sen halledersin zemuszemus kız bu özge cadısı nerde? ekim analarının topiklerinde dolanıyoo çekicem kulaklarını :mymeka:

heee kaydirigubbakcemile3 erkekn doğarsa bebeği diye yatırım yapıyo herhaldee kaydirigubbakcemile3 yer ayarlıyo kendine ekim analarından kaydirigubbakcemile3

kız tubiş allahtan çaturtu yok bugün tutturcaktı göbüşleri ölçün diyee :roflol:
yırttık nan vallaa :roflol:

yaa kızlar kac kilo aldınız siz 6. ay bitti bugun
mureda bizim senlen aynı galiba
ben 3 kilo aldım su ana kadar
yarım kilosu son 2 günde oldu annem sağolsun zemuszemus

yaa benden duymuş olma tabiii kaydirigubbakcemile3 emme beni aranıza alın felan diyomuş ordaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

way ezik :oklava: bide yalwarsaymış bariii :kızgın: gelsin hele bi bak napıyom onuu :oklava:

kız tubiş allahtan çaturtu yok bugün tutturcaktı göbüşleri ölçün diyee :roflol:
yırttık nan vallaa :roflol:

he gıııı zaten ben bu hafta sankim daha bi şiştim :CüvCüv: ama gelince kaçışımız yok laelaelaelaelae

Back
X