2009 Kasm Anneleri

nasıl yaani bebek mevlüdünde gecelik mi giyiliyoo :1shok: ne zaman yapılıyo o mevlüt
sanırım ben yapmam öle bişey zaten etrafta hiç tanıdık yok annem kayınvalidem falan olcak onun yerine bebişim için bağış yapıcam sanırımm

hemde ne gecelik. suslu puslu neler giyiyorlar valla.kaydirigubbakcemile3

ben mevlut okuttugumda 6 aylikti oglum. 3-5 kisiyle okutuverdik. amac evde dua okunmasi. oyle gecelik falanda giymedim ben.

tabiki evle hastane arasi cok olmadigi surece dag basina gitmiyoruz ya. bir telefon hemen kapip gelirler.yerimseniben

gunler yaklastikca telasda giderek artiyor. herkes haril haril masallah. bende bu hazirlik konusunda nasil genissem, hayirlisiyla kucagima alayim hepsi olur diye dusunuyorum.opuyorumnanaktan
ayy wanna al benden de o kadar yaa okudukça gerildim nan hiç dert etmiyodum ben
bi hastane çıkışı almalıyım artık galiba :kedi:
Süper balım opuyorumnanaktan aklıma gelen olursa yazarım hemen zaten hastanenin çocuk doktoru geliyor bıdışların ilk kontrolunu yapıyor sonra odada minicik beşikte onlar yatıyor bizde yataklarımızda emzirmek için taşıyıcı usta yardımcılarımız var bunlar genelde eşler ve annelerimiz yada çok yakınlar diyelim:)

Ozamanı hatırlıyorum gelen giden oda dolup taşmıştı gece saat 12 ye geliyordu ve öyle yorgundumki sessizce eşime yeter artık herkez gitsin ben bittim dedim ve hemen dediğim olmuştu annemle eşim biryerde ben uyur uyanık bir bebeğe bakıyorum bir rüyalar alemine onlar her kıpırdanışımızda tetikte:)

Eve ilk gelişimiz ise muhteşem muhteşem muhteşem opuyorumnanaktan :Saruboceq:
ayy nazlııııımmm ne güzel yaaaaa
ayy ben nasıl bakcam o sabiye yaaa

ben mevlut okuttugumda 6 aylikti oglum. 3-5 kisiyle okutuverdik. amac evde dua okunmasi. oyle gecelik falanda giymedim ben.

hah öle bişe olabülüü bak biraz büyüsün de öle yaparız olmazsaa

evaevlilik ajansı diye biri bena arkadaşlık talebi yollamış kızlar kkda
kk da bozuldu nan

nan sen kocana almadın mı eşofman :roflol:
ben bi listede gördüydüm bab için yiyecek abur cubur falan diye bi zahmet kantine insin de alsın yaw :roflol:

ayy inş. nazlım zamanında gelsinleeerr
ben gene de bi hastane çıkışı alim bari sadece 1 zıbınımız var bizim onu da annem almış ilk duyduğunda

Al gülüm ihmal etme tatlı bir çıkış cicisi eksikler zira bundan sonra hiç bitmeyecek Allahta bitirmesin:Saruboceq:

nasıl yaani bebek mevlüdünde gecelik mi giyiliyoo :1shok: ne zaman yapılıyo o mevlüt
sanırım ben yapmam öle bişey zaten etrafta hiç tanıdık yok annem kayınvalidem falan olcak onun yerine bebişim için bağış yapıcam sanırımm

Evet cnm gecelik yada saten pijama ben ilk doğumda yaptırmamıştım tuhaf ama içimde kalmıştı normalde böyle şeyleri hiç düşünmeyen ben şimdi en güzelinden olsun istiyorum zamanla değişiyor insan sanırım..Bağışlık bir durum yok cnm benim adak yaparsın sağlıkla gelsin diye o ayrı zorunlu hiç birşey yok burada önemli olan 20 kırkınızın yapılması cici banyolarınız:) mevlüt apayrı birşey isteğe birazcık isteğe bağlı..Nasipse ben düşünüyorum bu sefer evde dua okunması hoş oluyor..

tabiki evle hastane arasi cok olmadigi surece dag basina gitmiyoruz ya. bir telefon hemen kapip gelirler.yerimseniben

gunler yaklastikca telasda giderek artiyor. herkes haril haril masallah. bende bu hazirlik konusunda nasil genissem, hayirlisiyla kucagima alayim hepsi olur diye dusunuyorum.opuyorumnanaktan

Sorma cnm yaa bilinç biryandan rahatlatıyor biryandanda telaşlandırıyor ama bazen şu kıyafetler vsvs ki çok keyifli zamanlar ama başka şeyler düşündüğümde dua ediyorumkaydirigubbakcemile3

gecen bir arkadasin bebegini gormeye gittik. lohusa serbeti ikram ettikleri bardaklara danteller gecirmisler. cok sirin duruyordu.

oglumda hic birsey yapmadim ya. hatta bu kadar sus pus yoktu o zaman. hepsi sonradan bu kadar buyuk bir sektor oldu. ama simdi herseyi takip ediyorum. normalde pek sevmem susu pusu ama bu sefer heves ediyorum valla. bir daha mi olucak, icimde kalmasin.

hatta Allah nasip ederse doguma ingiltereye gidersem, annem ben gelirken bebekli cikolatalardan yaptirip geleyim, gelene gidene verelim dedi. opuyorumnanaktanay, cok guzel seyler var. hastaneden eve gelincede buyuk bir parti istiyorum dedim kardesime.

ben lafimi ortaya koydum, alirlar herhalde ordan.

nan sen kocana almadın mı eşofman :roflol:
ben bi listede gördüydüm bab için yiyecek abur cubur falan diye bi zahmet kantine insin de alsın yaw :roflol:

ayy inş. nazlım zamanında gelsinleeerr
ben gene de bi hastane çıkışı alim bari sadece 1 zıbınımız var bizim onu da annem almış ilk duyduğunda
yok kuzum eşofman almadım.ama bi el çantası hazırlamıştım içine ıvır zıvır yiyecek birşeyler ve su koymuştum annem ve eşim için.

bende okutmadım valla.sadece sadaka vermiştik.

canım 40 ından bahsediyorum ben.benım gittiğim 40 mevlütlerinde anneler ya gecelık yada pijama giyiyolarrdıı yanlış bişey mı dedim acaba diye teredütte bıraktın kız benıı.

evaevlilik ajansı diye biri bena arkadaşlık talebi yollamış kızlar kkda
kk da bozuldu nan

:roflol: :roflol: :roflol:

Evliyim doğurmak üzereyimajansı diye cvp yaz bitanem kaydirigubbakcemile3

Birde cnm yaa öyle bir bakılıyorlarki o an gözün başka şey görmüyorki minicik miniminnacık bir canlı herşeyiyle senin sana emanet ve o an içine öyle birşey düşüyorki işte Annelik dedikleri duygu bitti..Sonrası sen sağ ben selamet bir ömür onlara ait kaydirigubbakcemile3

gecen bir arkadasin bebegini gormeye gittik. lohusa serbeti ikram ettikleri bardaklara danteller gecirmisler. cok sirin duruyordu.

oglumda hic birsey yapmadim ya. hatta bu kadar sus pus yoktu o zaman. hepsi sonradan bu kadar buyuk bir sektor oldu. ama simdi herseyi takip ediyorum. normalde pek sevmem susu pusu ama bu sefer heves ediyorum valla. bir daha mi olucak, icimde kalmasin.

hatta Allah nasip ederse doguma ingiltereye gidersem, annem ben gelirken bebekli cikolatalardan yaptirip geleyim, gelene gidene verelim dedi. opuyorumnanaktanay, cok guzel seyler var. hastaneden eve gelincede buyuk bir parti istiyorum dedim kardesime.

ben lafimi ortaya koydum, alirlar herhalde ordan.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

İşte böyleeeee yapın kızlar görün 2 örnek size wanna ve ben içinizde kalmasın hiç birşey ..Ozamanlar daha sade daha doğal olsun diyoruz ama şimdi hiç öyle düşünmüyorum hepsi anı kalsın istiyorum hediyeler aynen çikolatalar kapı süsleri bıcır bıcır incik cıncık işler ama hepsi birer hatıra opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Wannam kesinlikle katılıyorum gülüm sana opuyorumnanaktan

benim hiç hevesim yok kızlar...
burda gurbetteyiz
hastaneye zaten annem ve eşim dışında kimse gelmez
sonrasında da bebek mevlidi filan okutsam 3-5 kişi gelir anca
misafir beklemiyorum

Süper balım opuyorumnanaktan aklıma gelen olursa yazarım hemen zaten hastanenin çocuk doktoru geliyor bıdışların ilk kontrolunu yapıyor sonra odada minicik beşikte onlar yatıyor bizde yataklarımızda emzirmek için taşıyıcı usta yardımcılarımız var bunlar genelde eşler ve annelerimiz yada çok yakınlar diyelim:)

Ozamanı hatırlıyorum gelen giden oda dolup taşmıştı gece saat 12 ye geliyordu ve öyle yorgundumki sessizce eşime yeter artık herkez gitsin ben bittim dedim ve hemen dediğim olmuştu annemle eşim biryerde ben uyur uyanık bir bebeğe bakıyorum bir rüyalar alemine onlar her kıpırdanışımızda tetikte:)

Eve ilk gelişimiz ise muhteşem muhteşem muhteşem opuyorumnanaktan :Saruboceq:
canım yaa nasıl duygulandım,nasıl heyecanlandım yaa zaten demın beyaz meleğin yazısını okudum ona ağladım ne güsel anlatmış demı nazlım

canım bu herkesin kendısinin vereceği bir karar tabıkıde ama ben bir arkadaşımın mevlütünde çok güseldi kendiside bebeğide süslü püslü fln...bende çok özendım o acıdan yanı canım.siz gönlünüzden gecenı yapın Yeterkı sizler ve bebişleriniz sağlıklı olsun canlarım...Rabbımın izniyle sağsalım kucağımıza alalım yavrularımızı:Saruboceq: opuyorumnanaktan

bende o lohusa şerbeti dağıtılan bardaklardan yapmayı düşünüyorum süslü püslü
herşey süslü püslü olsun istiyorum şekerler şeker sepeti odası kapısı ayyy hevesleniyo insan sonradan içimde kalmasın diyorum.

herşey süslü püslü olsun istiyorum şekerler şeker sepeti odası kapısı ayyy hevesleniyo insan sonradan içimde kalmasın diyorum.

walla ne yalan söyleyim ben pek teferruata girmek istemiyorum.oğluşumda da sadece cicili bicili çikolatalar almıştık gelenlere ikram etmiştik.hatta bi kutusunuda doğum çantasına atmıştım hast.gelenler için.kaydirigubbakcemile3

benim hiç hevesim yok kızlar...
burda gurbetteyiz
hastaneye zaten annem ve eşim dışında kimse gelmez
sonrasında da bebek mevlidi filan okutsam 3-5 kişi gelir anca
misafir beklemiyorum

Canımmm şekercim bak heveslenn kimse için yapmıyorsunkii.Dünyaya senin eşinin enn enn kıymetlisi geliyor onlar için yapıyorsun herşeyi özene bözene hazırlan cnm uzaktasın doğum yapacağın yere tedbirli ol ama en cicisinden en güzelinden yap yavruna veee onu dünyaya getiren muhteşem anneye..Onca aydır bak nelerle uğraşıyoruz daha 3 ayımız var nasipse dolu dolu yaşayacağımız ne kadar zor iş değil mi??

Önce zaten herşeyi biz hakkediyoruzyerimseniben

canım yaa nasıl duygulandım,nasıl heyecanlandım yaa zaten demın beyaz meleğin yazısını okudum ona ağladım ne güsel anlatmış demı nazlım

canım bu herkesin kendısinin vereceği bir karar tabıkıde ama ben bir arkadaşımın mevlütünde çok güseldi kendiside bebeğide süslü püslü fln...bende çok özendım o acıdan yanı canım.siz gönlünüzden gecenı yapın Yeterkı sizler ve bebişleriniz sağlıklı olsun canlarım...Rabbımın izniyle sağsalım kucağımıza alalım yavrularımızı:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Meleğim darısı başımıza oda çok bekledi yavrusunu sağlıkla kavuştu şimdi sırada bizler varız Rabbim bizlerede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Birtanemmm içinde nasıl ne geçiyorsa bak ne dedim o gün bizim günümüz çikolatyasa ilk ben yiycem zira tatlıya hasret kaldım:)))))))))))Efendim süsler püsler herşey bebiş için dünyaya gelişini kutlamak için.Rabbim yeterki ogünleri göstersin..İstemezsenizde hiç sorun değil nasıl mutlu nasıl huzurluysanızhihoyyyt
İşte budur içinizde hiçbirşey kalmasın kaydirigubbakcemile5 Bardaklardan diilde aklım dünden beri motiflerden oluşan cicibici bir yatak örtüsünde bakalım yapabilecekmiyim opuyorumnanaktan

Canımmm şekercim bak heveslenn kimse için yapmıyorsunkii.Dünyaya senin eşinin enn enn kıymetlisi geliyor onlar için yapıyorsun herşeyi özene bözene hazırlan cnm uzaktasın doğum yapacağın yere tedbirli ol ama en cicisinden en güzelinden yap yavruna veee onu dünyaya getiren muhteşem anneye..Onca aydır bak nelerle uğraşıyoruz daha 3 ayımız var nasipse dolu dolu yaşayacağımız ne kadar zor iş değil mi??

Önce zaten herşeyi biz hakkediyoruzyerimseniben

Meleğim darısı başımıza oda çok bekledi yavrusunu sağlıkla kavuştu şimdi sırada bizler varız Rabbim bizlerede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Birtanemmm içinde nasıl ne geçiyorsa bak ne dedim o gün bizim günümüz çikolatyasa ilk ben yiycem zira tatlıya hasret kaldım:)))))))))))Efendim süsler püsler herşey bebiş için dünyaya gelişini kutlamak için.Rabbim yeterki ogünleri göstersin..İstemezsenizde hiç sorun değil nasıl mutlu nasıl huzurluysanızhihoyyyt

İşte budur içinizde hiçbirşey kalmasın kaydirigubbakcemile5 Bardaklardan diilde aklım dünden beri motiflerden oluşan cicibici bir yatak örtüsünde bakalım yapabilecekmiyim opuyorumnanaktan

canım ya siz de olmasanız ben akşama kadar zırlarım bu halimde:)

Back
X