ben doğan bebeğin saçının ağırlığı kadar gümüş sadaka verilmeli diye biliyorum onu yapıcam öyle bi mevlüde hiç hevesim yok nedense gelcek kimse de yokki zaten hiç de gitmedim hayatımdaAl gülüm ihmal etme tatlı bir çıkış cicisi eksikler zira bundan sonra hiç bitmeyecek Allahta bitirmesin:Saruboceq:
Evet cnm gecelik yada saten pijama ben ilk doğumda yaptırmamıştım tuhaf ama içimde kalmıştı normalde böyle şeyleri hiç düşünmeyen ben şimdi en güzelinden olsun istiyorum zamanla değişiyor insan sanırım..Bağışlık bir durum yok cnm benim adak yaparsın sağlıkla gelsin diye o ayrı zorunlu hiç birşey yok burada önemli olan 20 kırkınızın yapılması cici banyolarınız:) mevlüt apayrı birşey isteğe birazcık isteğe bağlı..Nasipse ben düşünüyorum bu sefer evde dua okunması hoş oluyor..
Sorma cnm yaa bilinç biryandan rahatlatıyor biryandanda telaşlandırıyor ama bazen şu kıyafetler vsvs ki çok keyifli zamanlar ama başka şeyler düşündüğümde dua ediyorumkaydirigubbakcemile3
:sm_cool: al sana partiiigecen bir arkadasin bebegini gormeye gittik. lohusa serbeti ikram ettikleri bardaklara danteller gecirmisler. cok sirin duruyordu.
oglumda hic birsey yapmadim ya. hatta bu kadar sus pus yoktu o zaman. hepsi sonradan bu kadar buyuk bir sektor oldu. ama simdi herseyi takip ediyorum. normalde pek sevmem susu pusu ama bu sefer heves ediyorum valla. bir daha mi olucak, icimde kalmasin.
hatta Allah nasip ederse doguma ingiltereye gidersem, annem ben gelirken bebekli cikolatalardan yaptirip geleyim, gelene gidene verelim dedi. opuyorumnanaktanay, cok guzel seyler var. hastaneden eve gelincede buyuk bir parti istiyorum dedim kardesime.
ben lafimi ortaya koydum, alirlar herhalde ordan.
yapın siz gıı belki ikinci de benim de hevesim olur :lepi:
yok kız yanlış deeldir ben hiç gitmedim bilmiyom yani ondan sordummcanım 40 ından bahsediyorum ben.benım gittiğim 40 mevlütlerinde anneler ya gecelık yada pijama giyiyolarrdıı yanlış bişey mı dedim acaba diye teredütte bıraktın kız benıı.
ben de istiyom kurban kesmekkbu sefer ne yaparim bilmiyorum. mevlut okuturmuyum bilmiyorum ama kurban keseriz.
benim de yok kafamçokkarıştıbenim hiç hevesim yok kızlar...
burda gurbetteyiz
hastaneye zaten annem ve eşim dışında kimse gelmez
sonrasında da bebek mevlidi filan okutsam 3-5 kişi gelir anca
misafir beklemiyorum
walla ne yalan söyleyim ben pek teferruata girmek istemiyorum.oğluşumda da sadece cicili bicili çikolatalar almıştık gelenlere ikram etmiştik.hatta bi kutusunuda doğum çantasına atmıştım hast.gelenler için.kaydirigubbakcemile3
ben o çikolatalı kendim yerün gelenlere kalmaz gııı :roflol: