2009 Kasm Anneleri

ayyyy evde ekmek yok,kocişte bodruma gitmiş mafoldumben bağırdım şimdik bi ton biliysin ekmek yok nasıl gidersin deyüü :roflol::roflol:

hoşgeldin tubişimm opuyorumnanaktan
çok mersi cnmcım sağol

ol kızz valla benim gül yüzümden,memişlerden mahrum kalıyon benden demesi :roflol::roflol:

ayyyyyyyyyy bak sırf onnar için bile kayıt olurum yauwwwwwwwww :roflol:
sanki benimkiler bana yetmiyoda illa seninkileri görecem haaaaaaaaaa delikafadulden

Mureda birazdan özeline yazarım. Bu arada inş. tanışma şansımız olur :)

inşallah cnm zemuszemus

kızlar emzirme önlüğü diye bişey varmış bakın... E-Bebek | Beslenme | Emzirme Önlükleri | MYCey | Mycey MA'sHider Annemin Emzirme Önlüğü
ben de bi elbisem var straplez üstü lastik olanlardan seneye yazın onu kafama geçirir emziririm diyodum adamlar zaten yapmış yahu :roflol:

:roflol::roflol: ben gördümdü zaten bunları yavv,çok hoşuma gittii alırım bidene :lepi:

yaa benim de kasıklarda ağrı oluyo dr büyümeye bağlı olarak olucak bunlar normal dedi... ama bacaklar niye ağrıyo yav ... bütün gece sol bacağım kalçamdan ayak bileğine kadar ağrıyo o da mı büyüyo yoksa :roflol::roflol::roflol: yav zaten 2 metre bacağım var delikafadulden

benimde bacaklarım ağrıyo nan geceleri bende diyom daha ne kaaa büyüyecek bu bacaklar zaten 2 metre aynen seninki gibi :roflol:

günaydın fıstıklaarrr
napıyosunuuz?
sabahtan işim vardı biraz anca girdim bi slm vermeden geçemiyom size yaa iyice asosyal oldum zaten sizin yüzünüzden aralarda milletle muhabbet edeceeme kkya dadanıyom

günaydın kartanesi aboneyiz abone kk yaaaa aboneeeeee :roflol:

günaydın gacılarrrrrrrrrrr ben aşı oldum geldim acımaz insallah zemuszemus

günaydın canlizim haydin geçmişler olsun opuyorumnanaktan

geldik bacım geldik kaydirigubbakcemile4

hepücüğünüze günaydın a.s.
napıonuzz bakem iyisiniz hoşsunuz inşallah opuyorumnanaktan

hoşgeldinnnnn bacımmmm opuyorumnanaktan

yauwwww sizin yüzünüzden faceye kayıt olacam allan cezalarıııııııııııııııııııı akşam kocişi ikna edimde o sefmiyo çunku face falan kayıt olemde şu karıların hepsini bi görem kusur kaldım aaaaaaaaaaaaaaaaaa

geç bilem kaldın şekerim sen kaydirigubbakcemile3

günaydın kasım anneleri ya artık geceleri sağa sola dönmek şimdiden işkence oldu önümzde daha 3 ay var napçeyzzzkafamçokkarıştı 4 yastıkla yatıyorum kociş değil sarılmak parmağını bile uzatamıyokaydirigubbakcemile3 2 si kafama biri karnımın altına diğeride büyük olan bi minder ayaklarımın altına:lepi:

ayyyyyyyyyy bak sırf onnar için bile kayıt olurum yauwwwwwwwww :roflol:
sanki benimkiler bana yetmiyoda illa seninkileri görecem haaaaaaaaaa delikafadulden

delikafadulden oda doğru nan delikafadulden
yok nan bak bakda haline sükret naniknanik

ay kıyamam çok mu acıktın cokacimcoook

yaaa ewt çok acıktııımm mafoldumben
sabahları ben içim kıyılarak uyanıyom,buda yeni çıktı başıma kaydirigubbakcemile3

günaydın kasım anneleri ya artık geceleri sağa sola dönmek şimdiden işkence oldu önümzde daha 3 ay var napçeyzzzkafamçokkarıştı 4 yastıkla yatıyorum kociş değil sarılmak parmağını bile uzatamıyokaydirigubbakcemile3 2 si kafama biri karnımın altına diğeride büyük olan bi minder ayaklarımın altına:lepi:

abowww :1shok: kıı sen 1 ay sonra ne yapcen acabaa bırak 3 ayıdaa kaydirigubbakcemile3 ben bi yasstık alıyom bacak arama aradada göbemee koyuyom yastığı kaydirigubbakcemile3
ama ben kocişe dokanmadan yatamam kaydirigubbakcemile3

ayyyy evde ekmek yok,kocişte bodruma gitmiş mafoldumben bağırdım şimdik bi ton biliysin ekmek yok nasıl gidersin deyüü :roflol::roflol:[/QUOTE
sırnaşık şey:roflol:nedir bu adamların bizden çektiği bende sabah sabah kontör al die haşladım yazık yaaakaydirigubbakcemile3

öffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh
kız yetiştirmeye beglı canım cocugu öle her yerde yatırdılarsa ondandır uyuyunca besıne koycan bak nasıl yatıyolar içinde hevesınde kalmasın al benımkıde onun lilası :lepi:
Canım bende dün oldum aşımı acıyor ama korktuğum kadar çok acımadı. İnş.artmaz.:Saruboceq:
ınsallah benümde acımaz :sinifsinif:
:roflol::roflol: anaam zaten büyük yerlerimiz büyümese iyiydi yavv :roflol:

günaydın cnmm opuyorumnanaktan
:roflol: bende gözümü kk da açıyom yavv :roflol:

geçmiş olsun cnmmmm opuyorumnanaktan acımaz inşallah kuzumm

anaaaamm kız biz mıçımızdaki donuda çıkarcaz nerdese :roflol: sen pike diyon nan :roflol:
insalah acımaz sımdılık bırsey yok ama bakalım laelaelaelaelae
yauwwww sizin yüzünüzden faceye kayıt olacam allan cezalarıııııııııııııııııııı akşam kocişi ikna edimde o sefmiyo çunku face falan kayıt olemde şu karıların hepsini bi görem kusur kaldım aaaaaaaaaaaaaaaaaa

gel bacım sende gel nan bızı merak etmıyon mu ne pozlar varr ooooooooo :jeyyar: :jeyyar:

ayyyy evde ekmek yok,kocişte bodruma gitmiş mafoldumben bağırdım şimdik bi ton biliysin ekmek yok nasıl gidersin deyüü :roflol::roflol:

ulen kaldır dötünüde git ekmek allllll aaaaaaaaaaa buda kocası yüz verdikçe astarını istiyo yaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:

sabahları ben içim kıyılarak uyanıyom,buda yeni çıktı başıma kaydirigubbakcemile3
ay bende çok açım ama kan hapı içtim bekliorum 1 saat gçmesini 15 dakkam kaldı evde tost ekmeği bulundursana hatta bozulmasın diye buzluğa at tost makinasında 2 dakkada ısınıo

a.s. :1hug:

bakalım sen 4-5 ay sonra hala 2. yi düşünüyo olcan mı CADIARZU kaydirigubbakcemile3

kızlar emzirme önlüğü diye bişey varmış bakın... E-Bebek | Beslenme | Emzirme Önlükleri | MYCey | Mycey MA'sHider Annemin Emzirme Önlüğü
ben de bi elbisem var straplez üstü lastik olanlardan seneye yazın onu kafama geçirir emziririm diyodum adamlar zaten yapmış yahu :roflol:

:roflol:naniknanikdelikafadulden bilmiyom uniiiiiiiiiii ya seri üretim yapam diom ama nolur bilemmmmmmm kaldı mı kalır nannnnnnnnnn

abowww :1shok: kıı sen 1 ay sonra ne yapcen acabaa bırak 3 ayıdaa kaydirigubbakcemile3 ben bi yasstık alıyom bacak arama aradada göbemee koyuyom yastığı kaydirigubbakcemile3
ama ben kocişe dokanmadan yatamam kaydirigubbakcemile3
napimmm gocuman oldum
:roflol:

günaydın findik güzeliiiiiiiiiii

fındıklarımı nazar ettiler hepsi kurtlandı mafoldumben

bende öle yaaa cokacimcoook acaba bu saece kemikleri iri karılara has bişey mii laelaelaelaelae

anaaamm öööle bacak ağrıdığında uzicaksa ben ağrılara razıyım nannnnnnnnnn delikafadulden
ay bu arada sonunda kendime bir baskül aldım bi tane almıştım bozuk çıktı gıcıkk :kızgın: sora gittim bida aldımmmmm neyseki bu çalişiyyyyy temmmm temine 4 kilo 800 gr aldım uleynnnnnn 5,5 ayda millete söleyince çokk ii falan dio ama burda 2 veya 3 kilo alan gacileri duyunca kalıyom ööööleceeeee
nan şimdi bundan sora ayda ne kaa kilo almak normal siz bilirsiniz ötün bakemmm kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ben de o kadar aldım cam dr.um dört dörtlük dedi merak etme... burdaki cadılar sonra birden alıcaklar (inş :Saruboceq:) :sm_cool: yav gerçi herkese göre değişiyo bazıları son ay 4-5 kilo alıyo ama bendeki kitaba göre son ay kilo alımı duruyo hatta kilo verebiliyomuşun...

yav sorma ben de hesabı kapatmıştım gizlice yeniden açtım bi bakıp çıkıcam diye hergün biri damlıyo çıkmadım hala....:lepi:

annaaaammmm saaat kaç olmuş 11 e kadar evi silicektim... kahvaltı da yapmadım daha kaçtım bennnn.........

a.s. :1hug:

bakalım sen 4-5 ay sonra hala 2. yi düşünüyo olcan mı CADIARZU kaydirigubbakcemile3

dur bende bı bakıverem şu önlüğe kaydirigubbakcemile4

ayyyy kıyamam sana ya kıs hemen bi ekmek alda gel aç aç durma

günaydıııııııııııııııın
dün aşımı oldum

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

valla bende aynı dertten muzdaribim canım artıkın geceleri nası yatacağız bilmem

ben artık mışıl mışıl uyumayı unuttum
sabaha kadar kaç kez uyanıyorum hatırlamıyorum valla

Back
X