2009 Kasm Anneleri

gıcık karuu naniknanik :mymeka:
kahve yokmu yanında :1ninca:
hee bizdede öle derler laelaelaelaelae bunlarınki altında bizimki teneke mi nan

anam koş sende bahane arıyon ekim analarına itmek için heee zateenn onlardsa kollarını açmışlarda seni bekliyolar ellaam

hadi be hacı bi iki ders werin bizede mafoldumben

ohaa nan :mymeka: o kaa yimek yenir mi sadece gaz yapmışş çatlamadığına dua et :oklava:

o kaa yemişsin nerdeyse komaya girmişsin hala kızartmada olsaydıda yiseydim diyon yaa pes yaniii :oklava:

sana mı diyolar nan manken gibisin diyeee :roflol: gözlük wer nan onlara birer taneee kaydirigubbakcemile3

zaten böle şeylere büyüklerin her ewabı wardır mubarek hepsi doktor mubarek :lepi:
ne beee ne yedım kı lülülülülülü cokacimcoook hee kızartmada lsaydı dedım :lepi: bana manken gıbısın deyürler biliyolar onlarda eyy malı canımmm hihoyyyt hihoyyyt neren ş,şko nan benım çıtırım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

ya nedemezsin:roflol::roflol::roflol:kısım tamam bizden sömürüyor ama sen 3 bazlama yemişsin onun çeyreğinin çeyreği bebeğe gitmiyor geri kalan sana ohhh şişde gör:dilcikar::dilcikar:

sağol canım

bencede yaaa :roflol::roflol:

eeee yaniiiii ben enese hamileyken hiç midem yanmadı ama enesimin saçları vardı ne alaka sanki çocuğu midende taşıyorsun:roflol::roflol::roflol:

:dilcikar: :dilcikar: battı balık yan giderrr yavrummm hiçde bılem sişmıym nan -tatlicadiarzu-

allah emi yaaaaaaaaaa :roflol::roflol:seninkini edanınkinin yanına gönderek 2 günde adam olurkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

yok anacım benimki asam olmazda belki edoşunki bozulurr :roflol:

öldüm valla tuba sen beni güldürdün allah da seni güldürsün senin su herifi cok merakettim valla şimdi öldüm yaaa demek yatağa zor atıo kendiniiiiiiiiiiiiiii alemsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

heeee laelaelaelaelae

canım doktorun dogum seklıyle ılgılı bısey dedımı benımkı
38 yada 39 sezeryanla alıcaz dedıde
normal dogum yaomıyomus ıgne kullananlara :sinifsinif:

daha onları hiç konuşmadık ama bende duydum iğne kullananlara sezeyan öneriyolarmış ama normal doğum yapanlarda warmış. benim gönlümde normalden yana du bakalım bi o günlere gelelim. ama unutmazsam bu gidişimde sorcam doktoruma bende

yok anacım benimki asam olmazda belki edoşunki bozulurr :roflol:

heeee laelaelaelaelae

daha onları hiç konuşmadık ama bende duydum iğne kullananlara sezeyan öneriyolarmış ama normal doğum yapanlarda warmış. benim gönlümde normalden yana du bakalım bi o günlere gelelim. ama unutmazsam bu gidişimde sorcam doktoruma bende

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: doğru dioooo:roflol::roflol::roflol:tubanın içine cem yılmaz kaçmış gibi bugün ölcem nan:roflol::roflol::roflol:

walla tuğbişim iyi katlanıyosun gııı kocişe ben çok nazlıyımdır seninki gibi olsa hergün ağlarım heralkaydirigubbakcemile3

aslında iyidirde işte pek düşünceli değil :1no2:

ne beee ne yedım kı lülülülülülü cokacimcoook hee kızartmada lsaydı dedım :lepi: bana manken gıbısın deyürler biliyolar onlarda eyy malı canımmm hihoyyyt hihoyyyt neren ş,şko nan benım çıtırım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

nan manken görmesek yanii yutturcan bizee heee :roflol: tencere dibin kara seninki benden kara :roflol: sen çıtırlıktan çıkmışsın bacım kıtır olmuşsunn

saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
sütçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lülülülülülü lülülülülülü laelaelaelaelae
neyse işe yarar bi adam bulmuş edoş onuda kaybetmasin seninki otursun oturduğu yerde:roflol:

delikafadulden :roflol:

nan manken görmesek yanii yutturcan bizee heee :roflol: tencere dibin kara seninki benden kara :roflol: sen çıtırlıktan çıkmışsın bacım kıtır olmuşsunn

canlize manken gibisin diyenler 150 kiloluk gacılar heral:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: doğru dioooo:roflol::roflol::roflol:tubanın içine cem yılmaz kaçmış gibi bugün ölcem nan:roflol::roflol::roflol:

nen gülüyon nan ayu mu oynatıyoss burdaa :mymeka:

neyse işe yarar bi adam bulmuş edoş onuda kaybetmasin seninki otursun oturduğu yerde:roflol:

cerin diyo yaa bunların kuşları altın diyee bunlarınki altın bizimki teneke anasını satıyım Çok üzgünüm çoook

gecmisi okuyamadan daliyorum.

100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.

sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.

kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3

100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.

sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.

ah bacıımm geçmiş olsun o zaman sen buralarda fazla dolanma malum biz ne yesek burda duyuruyoss canın felan çeker

canlize manken gibisin diyenler 150 kiloluk gacılar heral:roflol::roflol::roflol:

BENCEDE BENCEDEEEEEEE:roflol::roflol::roflol:

cerin diyo yaa bunların kuşları altın diyee bunlarınki altın bizimki teneke anasını satıyım Çok üzgünüm çoook
BİR NEVİ ÖLE DİYEBİLÜRÜKKK :roflol::roflol::roflol::roflol:

GEÇMİŞ OLSUN UMARIM DİYETLER HERSEY NORMALE DÖNERRopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: oda ıyımıs nan kıtır oluruk

hee şimdi bizimki altın mı oluyor zenginiz o zaman:roflol::roflol:

hoşgeldin babyim sağlık olsun yaa tek size birşey olmasında diyet uygulanır.
hee bu arada gacılar yemek adı vermeyin bak wannam diyette:olmaz:

ah bacıımm geçmiş olsun o zaman sen buralarda fazla dolanma malum biz ne yesek burda duyuruyoss canın felan çeker

ben yukarda uyarimi yaptim. lafimi ortaya kodum. alan alir, almayani fururum.:oklava:

GEÇMİŞ OLSUN UMARIM DİYETLER HERSEY NORMALE DÖNERRopuyorumnanaktan

Amin insallah, kizim annesinin daha fazla kilo almasina dayanamadi. bu kadinin duracagi yok, dur sunu diyete sokayim dedi.kaydirigubbakcemile3

simdi gidip olcum aleti alicam.

ben yukarda uyarimi yaptim. lafimi ortaya kodum. alan alir, almayani fururum.:oklava:

Amin insallah, kizim annesinin daha fazla kilo almasina dayanamadi. bu kadinin duracagi yok, dur sunu diyete sokayim dedi.kaydirigubbakcemile3

simdi gidip olcum aleti alicam.

düzelir ya hepsi gecici biraz dikkatle hersey yoluna grer su zaman gecse bebişler sağ salim kollarımıza gelse hersey cok güzel olacakkkkkopuyorumnanaktan

gectigimiz haftalarda suyun azalis demislerdi ya, onun yaninda bu hic birsey canim. 3 ay kaldi Allah'in izniyle, tutuveririm nolcak.

ama yemek adi vermek yok.:olmaz:

hiçde bıle :sinifsinif: sen nerde gördünde bacım cıtır pıtırım nan ben :lepi:

tenekemı kaydirigubbakcemile3 yok nan neden öle dedın :teselli: :teselli:
hee şimdi bizimki altın mı oluyor zenginiz o zaman:roflol::roflol:

ehhh böyükçe birseyse seninki köşeyı dönersin artık ne zengını mıltımılyonersın kızımmm
delikafadulden

Back
X