gıcık karuu naniknanik :mymeka:
kahve yokmu yanında :1ninca:
ne beee ne yedım kı lülülülülülü cokacimcoook hee kızartmada lsaydı dedım :lepi: bana manken gıbısın deyürler biliyolar onlarda eyy malı canımmm hihoyyyt hihoyyyt neren ş,şko nan benım çıtırım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3hee bizdede öle derler laelaelaelaelae bunlarınki altında bizimki teneke mi nan
anam koş sende bahane arıyon ekim analarına itmek için heee zateenn onlardsa kollarını açmışlarda seni bekliyolar ellaam
hadi be hacı bi iki ders werin bizede mafoldumben
ohaa nan :mymeka: o kaa yimek yenir mi sadece gaz yapmışş çatlamadığına dua etklava:
o kaa yemişsin nerdeyse komaya girmişsin hala kızartmada olsaydıda yiseydim diyon yaa pes yaniiiklava:
sana mı diyolar nan manken gibisin diyeee :roflol: gözlük wer nan onlara birer taneee kaydirigubbakcemile3
zaten böle şeylere büyüklerin her ewabı wardır mubarek hepsi doktor mubarek :lepi:
ya nedemezsin:roflol::roflol::roflol:kısım tamam bizden sömürüyor ama sen 3 bazlama yemişsin onun çeyreğinin çeyreği bebeğe gitmiyor geri kalan sana ohhh şişde gör:dilcikar::dilcikar:
sağol canım
bencede yaaa :roflol::roflol:
eeee yaniiiii ben enese hamileyken hiç midem yanmadı ama enesimin saçları vardı ne alaka sanki çocuğu midende taşıyorsun:roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: battı balık yan giderrr yavrummm hiçde bılem sişmıym nan -tatlicadiarzu-