2009 Kasm Anneleri

gecmisi okuyamadan daliyorum.

100 luk seker yuklemesinden geliyorum. Allah'im kotu birsey. midem bulandi, gozum karardi resmen.

sonuc bekledigim gibi yuksek cikti. diyet listesiyle yollandik eve. bir hafta yemeklerden sonra olcucem ve tekrar doktora gidicem.

kizimla beraber diyetteyiz, duyurulur.kaydirigubbakcemile3

diyet iyi bişeydir gereksiz yere yemek yedirmez bende acaip tatlı yiyorum yaa
çooook geçmiş olsun canımcım :nazar:

kızım krispi aldı boyunun ölçüsünü bigün geberiyodu midesinden sora töbe etti karı beni öldürcektinis daha da sölemiyom dedüü ahahaha

ay kıslar
ilk defa bamya yemeği yaptım ve son olacak sanırım
zaten hiç sevmem sümüklü bamya ıyyyyy
soyması ayrı bi dert zaten yaaa

kızım sümüklü olduğuna göre sen becerememişin güzelim bamyaya ne suç atıyon nannnnnnnnnn :mymeka:
ayyyyyyyyy ne kaaa severunnnnnnnn allahımmmmmmmm kuşbaşılı bamya taze ekmek ve yoğurttttttttttt cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
ay şimdi şişcem haaaaaaaa

kızım sümüklü olduğuna göre sen becerememişin güzelim bamyaya ne suç atıyon nannnnnnnnnn :mymeka:
ayyyyyyyyy ne kaaa severunnnnnnnn allahımmmmmmmm kuşbaşılı bamya taze ekmek ve yoğurttttttttttt cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ayyy dimi ama bende çok severim çiçek bamyayı bol etli bol soğanlı gel kuzum yapıyımda beraber yiyelim:lepi:

kız şaşırdım düdüklüde yaptım lezzetli olmuş tek yanlışım 10 dk pişirceme 15 dakka pişirdim bambayı kocam çok seveyü ben heç sevmem ama bebişimin hatrına yiyecem

ayyy dimi ama bende çok severim çiçek bamyayı bol etli bol soğanlı gel kuzum yapıyımda beraber yiyelim:lepi:

kız zaten ağustosun ikinci haftası angaraya ablama gelesim var keçiörende oturiy aslında kartanesi ebisi falan toplayıp sana damlasak amma güzel olur haa ama bak gelürsem bamyamı isterun ona göreeeee :jeyyar:

kız şaşırdım düdüklüde yaptım lezzetli olmuş tek yanlışım 10 dk pişirceme 15 dakka pişirdim bambayı kocam çok seveyü ben heç sevmem ama bebişimin hatrına yiyecem

kıs niye düdüklüde yaptın zaten tencerede de çabuk pişer.ye ye bebişinde alışsın şimdidenkaydirigubbakcemile3yaa ben oğluşuma hamileyken neyi çok yediysem oğluşum onları seviyor gerçekten böle birşey var mı acep:uhm:

kız zaten ağustosun ikinci haftası angaraya ablama gelesim var keçiörende oturiy aslında kartanesi ebisi falan toplayıp sana damlasak amma güzel olur haa ama bak gelürsem bamyamı isterun ona göreeeee :jeyyar:

walla gel güzelim istediğin bamya olsun yaparım tabi.hee bu arada ebis demişken nerede bu gacı yaa ben yokken o damı kaçtı bir yerlere

kıs niye düdüklüde yaptın zaten tencerede de çabuk pişer.ye ye bebişinde alışsın şimdidenkaydirigubbakcemile3yaa ben oğluşuma hamileyken neyi çok yediysem oğluşum onları seviyor gerçekten böle birşey var mı acep:uhm:
ozaman yandık ben çok abur cuburcuyum yaaaaaa

Back
X