2009 Kasm Anneleri

yaaaaaa içime kurt düştü kime sorsam tatlımı istiyo canınnnn aaa erkekmi yoksa diolarr yaaaa ama kaçtır gidiyom ben doktora kız die görünüoo nan kasım kız anaları canınız datlı istemezmi sizin heee bi deyiverin hele bakem :bbo:
bende inanılmaz tatlı yiyorum dr kız dedi bakalım ayrıntılıda nolcek

netten arastir bulursun. bulamazsan ben sana detayli anlatirim canim.

yok kiz valla en seksisi secildi adam. beren saatci de kadinlarda secilmis.

canim, ben 6 aylikken uyguladim bu yontemi. tabiki bebegin huyuda onemli tabi. zaten 3 gecede sonuc almiyorsan yani bebek direniyorsa fazla zorlamiyorsun bebisi.

ben sansliydim 3 gecede ogrendi oglusum butun gece uyumasi gerektigini.zemuszemus

anaaam kocişim elden gidiyyyyyy delikafadulden hemde bihtere kapturacaammm :roflol:

ayyyyyyyyyy koptummm allah belanı vermesin muredaaaaaaa geyşa ruhlu haa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
falla benim kociş hiçç iş güç yapmas tembelün tekü yap ta demes yani mıçıp üstünden atlar yane o potansiyeli görüyom ben onda :roflol: diyom ya yapmıyo yapta demiyo yemek seçmez niye yemek yokta demez bende böle avutuyom kendümü sositososito
hee lan geysam benim :roflol: anam ne etcen avut bölee kendinii :roflol:
allahhhhhhhhhhh kociş gelio daha bişi yapmadımmmmmmmmm ben kaçıyom yemekten sora damlarımmmm yaaaa bu aradaaaaa faceye girdim diom nan napcam şimdi yol gösterun
benim adım cerin taskomur beni ekleyin istiyosanız hemi

kızzz yok öle biri nan facedeee :oklava::oklava:

Back
X