hr şey normalse sevindim cnm ama dr ne diyor bu sonuçlara.
canım dr randevum c.tesi ozaman göstereceğim bakalım ne diyecek bu sonuçlara kan değerlerim çok düşük çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hr şey normalse sevindim cnm ama dr ne diyor bu sonuçlara.
korunamıosun işte dedim ya içten oluomus dısardan bulasmıo tek caresi bol bol bol su içmekkk bakterileri atmak için normaldede hamile kadının cok su içmesi lazım zaten ...
bi tek kullanımlık antibiotik verio içiosun sonrada günde ückere bi antiseptik verio onu içiosun bi hafta yanında da bol bol bolllllllllllllllllllllllll suuuuuuuuuuuuuu:lepi:
canım dr randevum c.tesi ozaman göstereceğim bakalım ne diyecek bu sonuçlara kan değerlerim çok düşük çünkü
kızzz tubiş eccük bura bak,behlüle açtın ağzını :roflol:
hee ben de gene ne salaklık yaptım diyodum sırnaşık şey
geç kalmam inş dr.a gidicem ya ayın 1inde
offf netten arattım da batında kasıkta ağrı oluyormuş belirtisi. antibiyotik tedavisi veriliyormuş 3 günde geçmesse iğneye geçiliyormuş
su içmeye çalışıyorum :)
canm sağol :)
kocişim iyi mi kurtulmuş:) :kedi:
vallahi 3. aydan beri elevit içiyorum kilo yapıyo gıı sende nasıl yapmadı
balık yağı hapı 3 aydır, kan ilacı 2 aydır ve kalsiyumada yeni başladım
ama çook sıkıldım ilaç içmekten
ayy canım inş. ilaç tedavisiyle ykselir hayırlısı olsun
[
vallahi 3. aydan beri elevit içiyorum kilo yapıyo gıı sende nasıl yapmadı
balık yağı hapı 3 aydır, kan ilacı 2 aydır ve kalsiyumada yeni başladım
ama çook sıkıldım ilaç içmekten
[
anam ne problemler warmışş benim sıkıntısız geçiyoo çok şükür:Saruboceq: yoksam daha sıkıntılı döneme gelmedim mii:1shok:
o bana baksın bee:dilcikar:
anam ne problemler warmışş benim sıkıntısız geçiyoo çok şükür:Saruboceq: yoksam daha sıkıntılı döneme gelmedim mii:1shok:
umarım bişeyin yokturrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bir nevi ii kurtulmus :roflol::roflol:
[
ayy katlanırım napıyım çok uğraştım bu bebek için...cnm moral bozmak gibi olmasın ama benim bu sıkıntıların hepsi son bir haftada çıktı sağlı sollu tokat yemişe döndüm:) inş sende çıkmaz ama napalım katlanıcaz bebişler için....
iki tane koca memeli adama fazla gelir nan:roflol: adam korkar kaçar:roflol:banada baksıınn :roflol::roflol:
felaket tellallığı yapma nan:mymeka:hee görces 22 hftada bende geziodum öle ne olduysa 24 ten sonra carptı beniii:umursamaz:
ah nehir ahh... ben de 23+ oldum tam oldum:)
pırt pırt hepsi çıktı ortayaaaa....
şoka uğradım resmen...
ah nehir ahh... ben de 23+ oldum tam oldum:)
pırt pırt hepsi çıktı ortayaaaa....
şoka uğradım resmen...
ayy katlanırım napıyım çok uğraştım bu bebek için...
iki tane koca memeli adama fazla gelir nan:roflol: adam korkar kaçar:roflol:
felaket tellallığı yapma nan:mymeka:
tamam yaaa susun korkutmayın benii-tatlicadiarzu-
ama ben ilk başladğımda birden 2 kilo aldım 3 haftadayaa kilo aldım tabiki cnm ama herkes aldı.içende aldıı içmeyende aldı yanii.bu saatten sonrada kontrol edemezsin dedi dr.
maalesef canım yiyemiyorum normalde çok severdim ama tiksindimaseba balık yağı hapı mı içiyorsun balık yiyemiyor musun![]()
inş. kan ilacıyla yükselecek bi değerdedir canım yaainşallah canım bakalım dr ne diyecek bu duruma