2009 Kasm Anneleri

korunamıosun işte dedim ya içten oluomus dısardan bulasmıo tek caresi bol bol bol su içmekkk bakterileri atmak için normaldede hamile kadının cok su içmesi lazım zaten ...
bi tek kullanımlık antibiotik verio içiosun sonrada günde ückere bi antiseptik verio onu içiosun bi hafta yanında da bol bol bolllllllllllllllllllllllll suuuuuuuuuuuuuu:lepi:

hee ben de gene ne salaklık yaptım diyodum sırnaşık şey

geç kalmam inş dr.a gidicem ya ayın 1inde

offf netten arattım da batında kasıkta ağrı oluyormuş belirtisi. antibiyotik tedavisi veriliyormuş 3 günde geçmesse iğneye geçiliyormuş

su içmeye çalışıyorum :)

canm sağol :)

kocişim iyi mi kurtulmuş:) :kedi:

hee ben de gene ne salaklık yaptım diyodum sırnaşık şey

geç kalmam inş dr.a gidicem ya ayın 1inde

offf netten arattım da batında kasıkta ağrı oluyormuş belirtisi. antibiyotik tedavisi veriliyormuş 3 günde geçmesse iğneye geçiliyormuş

su içmeye çalışıyorum :)

canm sağol :)

kocişim iyi mi kurtulmuş:) :kedi:

umarım bişeyin yokturrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bir nevi ii kurtulmus :roflol::roflol:

vallahi 3. aydan beri elevit içiyorum kilo yapıyo gıı sende nasıl yapmadı
balık yağı hapı 3 aydır, kan ilacı 2 aydır ve kalsiyumada yeni başladım
ama çook sıkıldım ilaç içmekten

ayy canım inş. ilaç tedavisiyle ykselir hayırlısı olsun

[

yaa kilo aldım tabiki cnm ama herkes aldı.içende aldıı içmeyende aldı yanii.bu saatten sonrada kontrol edemezsin dedi dr.

vallahi 3. aydan beri elevit içiyorum kilo yapıyo gıı sende nasıl yapmadı
balık yağı hapı 3 aydır, kan ilacı 2 aydır ve kalsiyumada yeni başladım
ama çook sıkıldım ilaç içmekten

ayy canım inş. ilaç tedavisiyle ykselir hayırlısı olsun

[

aseba balık yağı hapı mı içiyorsun balık yiyemiyor musun:(

anam ne problemler warmışş benim sıkıntısız geçiyoo çok şükür:Saruboceq: yoksam daha sıkıntılı döneme gelmedim mii:1shok:

o bana baksın bee:dilcikar:

cnm moral bozmak gibi olmasın ama benim bu sıkıntıların hepsi son bir haftada çıktı sağlı sollu tokat yemişe döndüm:) inş sende çıkmaz ama napalım katlanıcaz bebişler için....

anam ne problemler warmışş benim sıkıntısız geçiyoo çok şükür:Saruboceq: yoksam daha sıkıntılı döneme gelmedim mii:1shok:

o bana baksın bee:dilcikar:

hee görces 22 hftada bende geziodum öle ne olduysa 24 ten sonra carptı beniii:umursamaz:

cnm moral bozmak gibi olmasın ama benim bu sıkıntıların hepsi son bir haftada çıktı sağlı sollu tokat yemişe döndüm:) inş sende çıkmaz ama napalım katlanıcaz bebişler için....
ayy katlanırım napıyım çok uğraştım bu bebek için...
banada baksıınn :roflol::roflol:
iki tane koca memeli adama fazla gelir nan:roflol: adam korkar kaçar:roflol:
hee görces 22 hftada bende geziodum öle ne olduysa 24 ten sonra carptı beniii:umursamaz:
felaket tellallığı yapma nan:mymeka:

delikafadulden
ah nehir ahh... ben de 23+ oldum tam oldum:)
pırt pırt hepsi çıktı ortayaaaa....

şoka uğradım resmen...

heee aynen öle oldum işte ya bende diodum arkadaslara hamilelik ne rahat ne kolay bilmem ne diolardı son aylar görces yokkk be doidum ama doğruymuş çakıldım kaldım sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy katlanırım napıyım çok uğraştım bu bebek için...

iki tane koca memeli adama fazla gelir nan:roflol: adam korkar kaçar:roflol:

felaket tellallığı yapma nan:mymeka:

tamam yaaa susun korkutmayın benii-tatlicadiarzu-

kes nan gercekleri sölüossssssssssskaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

iki koca memeli fazla gelirse bana baksın ozamannn:roflol::roflol::roflol: gerci benimde göbemmmm büyükkk:roflol::roflol::roflol::roflol:

yaa kilo aldım tabiki cnm ama herkes aldı.içende aldıı içmeyende aldı yanii.bu saatten sonrada kontrol edemezsin dedi dr.
ama ben ilk başladğımda birden 2 kilo aldım 3 haftada

aseba balık yağı hapı mı içiyorsun balık yiyemiyor musun:(
maalesef canım yiyemiyorum normalde çok severdim ama tiksindim
şimdi balık lafını duysam midem kalkıyoo
3 aydır balık yiyemiyorum

inşallah canım bakalım dr ne diyecek bu duruma
inş. kan ilacıyla yükselecek bi değerdedir canım yaa

benide korkuttunuz nan bugun 24 haftamıda bitirdim neler olacak bana acaba şimdiden düşünmeye başladım çatlak karılar

Back
X