Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nbr kıslaaar
bugün bebişimin ilk cicilerini aldıııık
nan ne zor şeymiş alışveriş yapmak
0-3 aylar ne küçük ya ama ben 7 tane çıtçıtlı body aldım
3tane uzun kollu ayaklı body aldım 10 çift çorap aldım yarın devam edicez
:1ninca: tamam çaktırmıyom
saol canımcım çok heyecanlandım yaaa kaydirigubbakcemile3hadi güle güle giysin cnmcıımm :Saruboceq:
0-3 alma artık çok olmasın cnm bak tombiş doğarsa hiç bilem giyemez.
nbr kıslaaar
bugün bebişimin ilk cicilerini aldıııık
nan ne zor şeymiş alışveriş yapmak
0-3 aylar ne küçük ya ama ben 7 tane çıtçıtlı body aldım
3tane uzun kollu ayaklı body aldım 10 çift çorap aldım yarın devam edicez
saol canımcım çok heyecanlandım yaaa kaydirigubbakcemile3
mother care de indirim vardı sadece 7 bodyi 0-3 ay aldım diğer 3 bodyi 3-6 ay aldım
çoraplarıda 0-6 ay ve 6-12 ay aldım. artık hep 6 ay alırım yaa battaniyeler 24 tlydi ama biraz küçük geldi gözüme
saol canım deli olmak ne kelime eşimde çok heyecanlandıcanım hayırlı olsun devamı güzel güzel gelsin çok tatlı şeyler var dimi insan deli oluyooooocanım senin kızmıydı erkek mi
kızz cerüün bayıldım o deniz kenarındaki resmine yaaavv :lepi:
maşallahh öle güzel görünüyosunkii,yazdımdı zaten fotoyadaa :lepi:
he vallaaa kaydirigubbakcemile3
olsun gulümm çekiliş şartmı yane yakuşuklu yeğenimize bi hediye alamıcas mı nannnnnnnnn feda olsun minnoşumaaaaaaaaaaaaa
:jeyyar::jeyyar:
nan ne çok şey almışınız maşallah gözüm kamaştıbenim aldığım kalın battaniye 40 liradı cnm.bayada büyükk bak hazırlık topicinde var yeşil renkli.öyle bişey alabilirsin cnm.
iyi geceler canım seninde kızdı dimi bebişinkızlar iyi geceler ancak fırsat bulabildim misafirlerden.hepinizi çok merak ediyorum yarın gündüz inşallah vaktim olursa tekrar gelirim.inşallah herşet yolundadır.hepinizi öpüyorum.
hişşşşşşşş anlamadın sen bişey haaa :1ninca::1ninca: