2009 Kasm Anneleri

nbr kıslaaar
bugün bebişimin ilk cicilerini aldıııık
nan ne zor şeymiş alışveriş yapmak
0-3 aylar ne küçük ya ama ben 7 tane çıtçıtlı body aldım
3tane uzun kollu ayaklı body aldım 10 çift çorap aldım yarın devam edicez

hadi güle güle giysin cnmcıımm :Saruboceq:
0-3 alma artık çok olmasın cnm bak tombiş doğarsa hiç bilem giyemez.

kızz cerüün bayıldım o deniz kenarındaki resmine yaaavv :lepi:
maşallahh öle güzel görünüyosunkii,yazdımdı zaten fotoyadaa :lepi:

hadi güle güle giysin cnmcıımm :Saruboceq:
0-3 alma artık çok olmasın cnm bak tombiş doğarsa hiç bilem giyemez.
saol canımcım çok heyecanlandım yaaa kaydirigubbakcemile3
mother care de indirim vardı sadece 7 bodyi 0-3 ay aldım diğer 3 bodyi 3-6 ay aldım
çoraplarıda 0-6 ay ve 6-12 ay aldım. artık hep 6 ay alırım yaa battaniyeler 24 tlydi ama biraz küçük geldi gözüme

nbr kıslaaar
bugün bebişimin ilk cicilerini aldıııık
nan ne zor şeymiş alışveriş yapmak
0-3 aylar ne küçük ya ama ben 7 tane çıtçıtlı body aldım
3tane uzun kollu ayaklı body aldım 10 çift çorap aldım yarın devam edicez

canım hayırlı olsun devamı güzel güzel gelsin çok tatlı şeyler var dimi insan deli oluyooooo kaydirigubbakcemile4 canım senin kızmıydı erkek mi

saol canımcım çok heyecanlandım yaaa kaydirigubbakcemile3
mother care de indirim vardı sadece 7 bodyi 0-3 ay aldım diğer 3 bodyi 3-6 ay aldım
çoraplarıda 0-6 ay ve 6-12 ay aldım. artık hep 6 ay alırım yaa battaniyeler 24 tlydi ama biraz küçük geldi gözüme

benim aldığım kalın battaniye 40 liradı cnm.bayada büyükk bak hazırlık topicinde var yeşil renkli.öyle bişey alabilirsin cnm.

canım hayırlı olsun devamı güzel güzel gelsin çok tatlı şeyler var dimi insan deli oluyooooo kaydirigubbakcemile4 canım senin kızmıydı erkek mi
saol canım deli olmak ne kelime eşimde çok heyecanlandı
canım doktr kız dedi haftaya ayrıntılıda erkek çıkarsa doktoru boğazlıycam artık

kızlar iyi geceler ancak fırsat bulabildim misafirlerden.hepinizi çok merak ediyorum yarın gündüz inşallah vaktim olursa tekrar gelirim.inşallah herşet yolundadır.hepinizi öpüyorum.

kızz cerüün bayıldım o deniz kenarındaki resmine yaaavv :lepi:
maşallahh öle güzel görünüyosunkii,yazdımdı zaten fotoyadaa :lepi:

he vallaaa kaydirigubbakcemile3
olsun gulümm çekiliş şartmı yane yakuşuklu yeğenimize bi hediye alamıcas mı nannnnnnnnn feda olsun minnoşumaaaaaaaaaaaaa

ana lan yanlış alıntıya yanlış yazmışım haaaaa ne kaa komik olmuşşş :roflol:
neyse annadın sen onuu
deniz kenarında ki fotoyoda gelünce saol bebem yauw falla ii moral oliy haaaa delikafadulden

he vallaaa kaydirigubbakcemile3
olsun gulümm çekiliş şartmı yane yakuşuklu yeğenimize bi hediye alamıcas mı nannnnnnnnn feda olsun minnoşumaaaaaaaaaaaaa

ayyy canımm benniimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok mersüü güülüüm düşünmüş olman,o anda aklına benim egemin gelmesi bile çok mutlu etti beniii :lepi:opuyorumnanaktan

hee kızz bende diyoom bu karı bu lafı duydudamıı böle düşünüyy :roflol::roflol:
ayy valla iltifat değilll cnm pek hoş geldün gözümee :1ninca:
nan krispi gitti benmi geldim nann :roflol:

benim aldığım kalın battaniye 40 liradı cnm.bayada büyükk bak hazırlık topicinde var yeşil renkli.öyle bişey alabilirsin cnm.
nan ne çok şey almışınız maşallah gözüm kamaştı :nazar:
işte battaniye alıcam bende 2-3 tane kız çocuk diye herşeyi pembede almak istemiyorm yaa kırmızı sarı yeşil krem her renk alıcam inşallah

cersu bak gülüm bu dediğim battaniyeee zemuszemus

Eklentiler

• $04072009533.webp
    $04072009533.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 31
Back
X