2009 Kasm Anneleri

günaydın tosunummm nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol: :utangac: öle derler ya agzından kalçtı :kedi:

daha nere açılalım anacım eccükte sen sıkışş :roflol::roflol:
hoşgeldüüünnnnn koca göbeeekk :roflol:

hosgördük karpuzlu karuu laelaelaelaelae laelaelaelaelae

açılınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm :1shok:
hepicinize günaydın bacımlarrrrrrrrrrrrrr

ya ben zaten incecikim açılmama gerek yokkiiiiiii araya sıkışıveririm gel sen gel kaydirigubbakcemile3

iyiyiimmm valla cnm çok şükürr pamuk sekerimizin annesiii opuyorumnanaktan
sen nasılsıın,bakıyorum ağzın kulaklarındaa yarın pamuk şekerini görceksin tabii :Saruboceq:
yeni cicilerinizide güle güle giyinn :Saruboceq:

canım nası olmasın ağzım kulaklarımda 1 aydır görmüyom pambık şekerimi çok özledim çokkkkkk
ay elbisesini bir gör pembiş minnacık bişi ya
teşekkür ederim canım

tosun mu :roflol: :roflol: :roflol: o zaman tosun sana kosunnnnnnnnn naniknanik :roflol: :roflol: :utangac: öle derler ya agzından kalçtı :kedi:

peki benden de bi cevap sen daha toysun bunu okuyan sana koysun :roflol::roflol::roflol::roflol:ağzımdan kactıı:kedi::kedi:

cerın nankızı vermıssın hayırlı olsun ege ıle özge opuyorumnanaktan bende seni cimri bilirdim emme damatlıgı sen alıyomussun kaydirigubbakcemile3 hanı kızın anaşamaz sa felan bendekı d eoglan anarsın ya :jeyyar: :jeyyar: damatlık beleş anam neden vermeyek kı hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: allan delüüsüüüü

ya ben zaten incecikim açılmama gerek yokkiiiiiii araya sıkışıveririm gel sen gel kaydirigubbakcemile3

canım nası olmasın ağzım kulaklarımda 1 aydır görmüyom pambık şekerimi çok özledim çokkkkkk
teşekkür ederim canım

valla cnm ben daha dr.dan çıkmadan özlüyom kuzumu yaa :sinifsinif:
koyarsın elbisesini bakarız yaavv.
bide göbüşünü koy bakalım o kadar yediğin nere gitmişşş :roflol:

teşekkür ederim canım
hee yaa asen nezama nsısecen gıı :umursamaz: bendesalı gün ayrıntılıya girecegım bebgımı özledım senağlama senağlama
peki benden de bi cevap sen daha toysun bunu okuyan sana koysun :roflol::roflol::roflol::roflol:ağzımdan kactıı:kedi::kedi:

okuyan okudu gerısını sana koysun :lepi: uydurdum popomdan kafamçokkarıştı

hee yaa asen nezama nsısecen gıı :umursamaz: bendesalı gün ayrıntılıya girecegım bebgımı özledım senağlama senağlama

okuyan okudu gerısını sana koysun :lepi: uydurdum popomdan kafamçokkarıştı

olmamısssssssssssss:umursamaz::umursamaz:

cerın nankızı vermıssın hayırlı olsun ege ıle özge opuyorumnanaktan bende seni cimri bilirdim emme damatlıgı sen alıyomussun kaydirigubbakcemile3 hanı kızın anaşamaz sa felan bendekı d eoglan anarsın ya :jeyyar: :jeyyar: damatlık beleş anam neden vermeyek kı hihoyyyt

allam yaa çıkarmayın dedikoduuuu :mymeka::mymeka: yok gelin damat felaaann :mymeka:

Bende resim koyayım diye hevesledim ama koyacak resim bulamadım:(

çeksene cnmcıımm sırnaşık şey

olmamısssssssssssss:umursamaz::umursamaz:
idare et gari canımmm :teselli:
allam yaa çıkarmayın dedikoduuuu :mymeka::mymeka: yok gelin damat felaaann :mymeka:

çeksene cnmcıımm sırnaşık şey

wawwwwwwwwwwwwwww kaynanaya bak tam kaynana vermiyo oglunu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kıskanç karu tam kaynana lan bu oklavalı valla :oklava: :oklava:

bende ayın ücünde gidecem kac gün var karakız hesaplaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))

Back
X